Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Niespodzianka 29 wrote:Super, ja ide 6tc i 3 dni tez mam nadzieje na serducho
Ja tak samo
Pamiętacie jak mówiłam ze nie bolą mnie piersi? No.. Teraz tak mnie bolą ze nie mogę ich dotknąć, dzięki dzidzia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 19:38
NatkaZ lubi tę wiadomość
-
AlicjaJ wrote:Kochana nic takiego nie myślę! Nie miałam zamiaru Cię straszyć, tak z ciekawości zapytałam Ja mam termin na 5 października, ostatnia miesiączka 30 grudnia czyli 41 dni temu. Serduszko zobaczyłam w 40 dniu cyklu (5 tydzień+4dni) ale to było stosunkowo szybko, chyba zazwyczaj później widać. Wszystko zależy kiedy była owulacja, kiedy zagnieżdżenie wiec nie ma co porównywać
Co do tygodni ciąży to już tu kiedyś rozkminiałyśmy z dziewczynami, są generalnie dwie szkoły. Dla mnie bardziej logiczna jest ta, według której Ty masz koniec 4 tygodnia
A badałaś betę?
Beta następująco:
1.02 - 41
3.02 - 171
6.02 - 621
-
Sylwiaa992 wrote:Zrobilam sobie koktajl na te moje zaparcia ... zobaczymy co z tego wyniknie postanowilam sobie że po obiedzie tylko ewentaulnie musli, albo platki owsiane
Płatki/musli to na śniadanko,po obiedzie to najwyżej koktajl/kefir/maślanka/sałatka warzywna i ciepła woda.tez nam zaparcia[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
nick nieaktualny
-
Zuuziaaaa wrote:Dzisiaj minęło 35 dni od dnia ostatniej miesiączki - wiec dla mnie to koniec 5 tygodnia, ale ja w sumie nie ogarniam tych tugodni i nigdy nie wiem czy dobrze liczę :p
Karo_Wi tez masz taki termin?
U mnie ostatnia miesiączka 5.01 i termin wg kalkulatorów w necie na 10.10, ale jak sama liczyłam (wg książki "W oczekiwaniu na dziecko") i wg wyliczeń na belly best friend wychodzi mi termin na 12.01. I dziś jest właśnie koniec 4 tygodnia- jak na suwaczku, a nie 5. Na koniec 5 tygodnia to i czasem serduszko widać na usg -
Zuuziaaaa wrote:Ja się spodziewam dopiero za dwa tygodnie ze coś zobaczę
Beta następująco:
1.02 - 41
3.02 - 171
6.02 - 621
Dziewczyny gratuluję serduszek OlinkowA zmieniaj lekarza bo ten jakiś nie bardzo Ja pewnie bym jutro już leciała na usg do innego gina -
_magda87_ wrote:Płatki/musli to na śniadanko,po obiedzie to najwyżej koktajl/kefir/maślanka/sałatka warzywna i ciepła woda.tez nam zaparcia25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
Sylwiaa992 wrote:Naradzie jest trochę lepiej bo chociaż że tak powiem mam gazy a nie siedzi to we mnie i brzuch mniej boli jutro bede u mojej dr i zapytam czy jakies ziola na to sa albo herbatki
Daj znać co powiedziała, bo też mam ten problem.Sylwiaa992 lubi tę wiadomość
Starania od lipca 2017.
11.12.2017 - pierwsza IUI na cyklu stymulowanym - cb
01.02.2018 - HCG 8748,4 mlU - naturalny cud / 03.02.2018 - HCG 11482,1 mlU / 05.02 - 110/min
-
aga94 wrote:Daj znać co powiedziała, bo też mam ten problem.
Mnie wczoraj ruszyło troszkę po kefirze,ale słyszałam ze jest jakiś syrop i mogą go stosować kobiety w ciąży,pije się go na czczo.musze się w coś zaopatrzyć bo jak tak dalej pójdzie to nabawie się jakiś hemoroidówaga94 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
29.09.2018❤️ -
Dziewczyny ale mam dobry nastrój po tej wizycie. Sama do siebie sie ciesze i ciągle mam przed oczami obraz z usg jak bije serduszko. To było niesamowite. Dziewczynom, które maja tą serduszkowa wizyte jeszcze przed soba życzę tak samo wysokiej ekscytacji.
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Karo_Wi wrote:U mnie ostatnia miesiączka 5.01 i termin wg kalkulatorów w necie na 10.10, ale jak sama liczyłam (wg książki "W oczekiwaniu na dziecko") i wg wyliczeń na belly best friend wychodzi mi termin na 12.01. I dziś jest właśnie koniec 4 tygodnia- jak na suwaczku, a nie 5. Na koniec 5 tygodnia to i czasem serduszko widać na usg
O Karo to idziemy łeb w łeb.Karo_Wi lubi tę wiadomość
-
TinyYnka wrote:Dodałabym Wam zdjecie mojej fasolki ale nie wiem jak to sie robi
A potem wklejasz w poście wygenerowany link, tylko nie pamietam który bo tam jest ich kilka -
nick nieaktualny