Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiusza- ten żel, o którym mówił Ci ginekolog, to żel ułatwiający poród poprzez poślizg. Nam położna na szkole rodzenia mówiła, że nie trzeba nic takiego kupować, bo takie samo działanie daje żel do USG. A on jest w szpitalu za darmo. Wystarczy powiedzieć położnej, że się chce go użyć. No ale wiadomo, przy swoim nie trzeba się o nic prosić.
-
Dziewczyny, leze sobie w szpitalu i mialam teraz godzinne ktg. Tetno dziecka utrzymywało sie w okolicy 150-160 ale ostatnie 20 minut skoki nawet do 200! Mala bardzo sie wtedy ruszala.
Powiedzcie mi, czy to normalne? Polozna powiedziala tylko, ze widzi ze skacze. I nic wiecej.
-
ChicChic wrote:Dziewczyny, leze sobie w szpitalu i mialam teraz godzinne ktg. Tetno dziecka utrzymywało sie w okolicy 150-160 ale ostatnie 20 minut skoki nawet do 200! Mala bardzo sie wtedy ruszala.
Powiedzcie mi, czy to normalne? Polozna powiedziala tylko, ze widzi ze skacze. I nic wiecej.
Ja też tak miałam i nic lekarz nie powiedział.
-
Flavia gratulacje!!!
Na od 3 tygodni jadlabym tylko słodkie a kiedyś podobnie jak któraś pisała: ze słodyczy najbardziej lubiałam kiełbasę
Widzę że ostro się rozkręcamy z porodami
Chic, a nie bierzesz przypadkiem euthyroxu? Ja też tak miałam na ktg i położne uspokajały mnie żeby się nie przejmować bo to od lekówKatiuszaaaa lubi tę wiadomość
-
Monika, ChicChic trzymam kciuki!
Pikapik co u Ciebie?
Ogólnie chciałam powiedzieć, że w tym miesiącu przypada jeszcze jedna pełnia 25 września, a wśród położnych panuje niepisana zasada, żeby nie brać dyżuru dwa dni przed i dwa dni po pełni bo jest armagedon na porodówkachile w tym prawdy, licho wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 21:03
-
Milano wrote:Ale jak biała czekolada z prazynkami? Co to jest? I gdzie to kupić haha
Milano, np ta http://chwile-zaslodzenia.blogspot.com/2016/06/chateau-biaa-z-chrupkami.html jest tak pyszna że ja nie potrafie się opanować jedząc ją
Są w Lidlu, Tesco..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 22:07
-
monika30 wrote:Na razie ból jak na okres i mega twardy brzuch. Ciężko mi się wyprostować. Jestem ciekawa czy to się rozkreci. Chciałabym już mieć mojego Kacperka w ramionach
-
Hej Wam, mimo że mnie nie pamiętacie to się pochwalę bo byłam tutaj z Wami od początku. Bylam dzisiaj na wizycie i 36+5 I waga 3380g i rozwarcie na 3 cm. Co prawda z takim rozwarciem można jeszcze trochę pochodzić ale lekarka mowi ze wydaje jej się że szybko pójdzie:) I z tego co widzę po Waszych wagach to mój mały chłopiec jest raczej klockiem:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 22:23
Blu, Milano lubią tę wiadomość