Październikowe szczęścia 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po KTG. Skurcze mocne co 10 minut. Najgorsze jest to ze ja w ogóle ich nie czuje.. znaczy czuje ze mi brzuch twardnieje ale to ani nie boli mnie, myśle nawet ze w ciągu dnia nie zwróciłabym na nie uwagi. Kazała pilnować czy nie są co 5 minut i wtedy jechać do szpitala. Obawiam się ze nie będę wiedziała ze to już. Tak czy diak powiedziała ze może zacząć się dzisiaj a może to trwać kilka dni.
Mówiła mi o porodzie naturalnym jak to będzie itp i trochę mi było szkoda ze będzie CCale cóż nie ma co rozpaczać, tak czy siak ważne żeby zdrowe było.
-
nick nieaktualny
-
Katberry gratuluje
Witam się w (teoretycznie) ostatnim tygodniu ciąży. Cholernie boje się przenoszenia ze względu na wywoływanie porodu. Boje się balonika i innych inwazyjnych metod. Obleciał mnie strach przed tym.
ChicChic już masz ciąże donoszoną więc nawet jeśli to maluszek będzie gotowy na przyjście na świat, zazdroszczę skurczy, u mnie na KTG niestety płasko.
Megs współczuje ciężkiej nocki, pomyśl jednak o tym że bez maluszka już stamtąd nie wyjdziesz. A ja tu kwitnę w pieleszach czekając na znak sygnał od swojego dziecka
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ja do herbatki mam dołączona łyżeczkę i sypie 2, tak jak jest na opakowaniu, a pije jedna lub dwie dziennie, to zależy czy mam na nią chęć
A tak w ogóle to ona działa na skurcze ze sa silniejsze czy na szyjke? Bo różne opinie słyszałam. I się zastanawiam czy mając skurcze ale dość słabe i nieregularne i szyjke bardzo miękka zgladzona i z rozwarciem około 4 cm mogę ją pić?
-
nick nieaktualny
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Milano, a nie ma opcji, żebyś spróbowała naturalnie?
Ja ugotowałam obiad, zrobiłam pranie i odkurzyłam. Męża wysłalam do urzędu. Malutka sobie smacznie śpi
Zaraz uśpię starszaka i siadam do laktatora, bo się nawał zaczął.
Nie ma szans by się zgodzili na to przy pierwszym porodzie i tym bardziej ze młoda do malutkich nie będzie należeć. Chyba bym się bała rodzic tak. Dla swojego i jej komfortu wole CC. Będzie śmiesznie jak pojadę do szpitala a Mała ni zrobi psikusa i sie odwróciła