PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
M@ziii wrote:Loonie fajnie że masz takiego męża zaangażowanego mój niestety nie angażuje się tak bardzo, wręcz ma do mnie pretensje że wcześniej chodzę spać nie dociera do niego że po całym dniu pracy jesteśmy wykończona i teraz potrzebuję więcej snu i odpoczynku. On chyba uważa że jak jeszcze nic nie widać to ja nie czuję się inaczej. A już nie daj boże jak powiem że boli mnie brzuch czy jakiś inny objaw mam, to mówi że już przesadzam bo za wcześnie na cokolwiek. Że się będę zachowywać jak księżniczka i nic nie będę robić. Przykro mi jest, bo długo się staraliśmy a jak się udało to on się tak zachowuje.
Współczuję Kurczę, a mówiłaś mu, że Ci przykro? Może on naprawdę nie ma świadomości, jak to jest?
Z niedoczynnością -
M@ziii wrote:Na tą chwilę nie mam możliwości bo jest o obrażony i się do mnie nie odzywa jak chce mu coś powiedzieć to mnie nawet noe słucha. Muszę poczekać aż mu przejdzie.
Trzymaj się! Oby zmądrzał Skup się mimo wszystko na sobie i na odpoczynku, to najważniejsze.
Z niedoczynnością -
M@ziii - masakra... Mój zaangażowany, ale mnie wkurza tekstami: "nie wolno ci jeść cukrów prostych", "musisz trenować jogę", "nie możesz...", "powinnaś"...
Zwariować można, ale wiem, że to po prostu troska o mnie i małe Bo przynajmniej nie muszę już sprzątać łazienki i kuchni - bo chemia (on to już sam robi)
Ale gdyby kiedykolwiek stwierdził, że księżniczkuję, to bym mu przypieprzyła. Faceci potrafią naprawdę być wredni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 09:59
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dzień dobry przykro mi, ze mąż się tak zachowuje może przemyśli i poukłada sobie w głowę,ze teraz możesz się czuć różnie i masz do tego prawo.Mnie w nocy bardzo bolał brzuch mąż wyczulony na każdy ruch jakbym już rodzic miała czuwa czy wszystko oki.Reka na brzusio i od razu mnie boli
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
No mój ma manię przerzucania przeze mnie ręki lub nogi A teraz to bolą cycki non stop, a biodra w nocy + pełny pęcherz. Więc ciężkie mam noce z tym moim, bo musi się przyzwyczaić, że teraz już się na mnie nie da nic położyć A jeszcze zawsze zabiera kołdrę - i ja marznę, a on cały spocony, bo mu gorąco... Kto zrozumie XY?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 10:31
Pola Róża
-
Kurcze to ja mam męża ideała, jak się tylko dowiedział to mu się włączył tryb "trzeba się opiekować" i ogarnia dom i nasze 4 letnie i wszystko robi i dba i się martwi... i tak być powinno:D
Loonie lubi tę wiadomość
z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Loonie wrote:A swoją drogą... Czy Wy też macie takie huśtawki nastrojów? Przez ostatni tydzień byłam spokojna jak kwiat lotosu na tafli jeziora, zupełnie jak nie ja, a dziś się cała telepię z niepokoju... A do usg jeszcze daleeeko
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:A bierzesz jakieś leki może to dlatego. Przełożyłam dzisiaj termin u endokrynologa z 7 na jutro mam już nowe wyniki trochę tsh podskoczyło i PRL zobaczymy co mi powie i czy zwiększy euthyrox
Biorę Letrox. Może faktycznie TSH mi skoczyło... Miesiąc temu miałam bardzo ładne, 1,33. Endo mam zaplanowaną dopiero na styczeń, ale w tej sytuacji będę dzwonić i próbować przełożyć wizytę. Niech no tylko otrzymam potwierdzenie na usg
Z niedoczynnością -
Ja też dzisiaj poszłam nabete - ot tak sobie Miałam bardzo niskie wyniki (najwyraźniej taki mój urok), najwyższa 161, więc chciałabym zobaczyć wynik w tysiącach Jeśli będzie min. 2500 - to będzie oznaczało, że wzrastało prawidłowoPola Róża
-
Sońkaa wrote:A ja dziś kipię ze złości, spóźniłam się do laba 1 minutę! i już mi nie zrobili bety, dacie wiarę?! W nosie mieli to, że jechalam 50 km, co za znieczulica, stoje na przystanku i chce mi się płakać ze złości...
Sońka biedactwo co za ludzie... Kawal drogi miałaś przecież... Jasny gwint co za bezczelność... Gdybyś miała blisko to rozumiem bo mogłabyś wczesniej ale tak? Ehh... Umil sobie jakoś dzień kochana bo szkoda nerwów dla pajaców...myślałam że błaźni to w średniowieczu a tu proszę uchowali sie jacyś jeszcze...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
No ja miałam we środę w zeszłym tygodniu 161 - więc dzisiaj dałam się jeszcze pokłuć O 19.40 mam wizytę u lekarza - zobaczymy, co zobaczymy
Mój oczywiście MUSI być ze mną, MUSI wejść ze mną do gabinetu i MUSI się dowiedzieć, czy mogę lecieć w styczniu do Budapesztu - bo przecież nie powinnam Powinnam wziąć l4 już teraz i się nie ruszać (poza jogą) A poza tym nie ma więcej pytań
Mojej prawie 12-latce zamierzam powiedzieć o ciąży pod koniec listopada, jak już spadnie prawdopodobieństwo poronienia itp. Jak będzie chciała, to pójdzie z nami na usg genetyczne w grudniu - na szczęście robi się je przez powłoki brzuszne, a nie dowcipnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2017, 12:18
Pola Róża