PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Dziewczyny czy mogę jutro liczyć na to ze będzie na USG widać coś? To będzie 5+3. Czy poczekać jeszcze i się nie nastawiać? Beta z wczoraj 3357
Chyba lepiej iść później jeżeli nie masz przesłanek zdrowotnych jak w moim przypadkuChwilo trwaj.
-
Dzięki dziewczyny w takim razie zdroworozsądkowo poczekam jeszcze tydzień i pójdę albo pod koniec następnego tygodnia albo na samym początku jeszcze następnego mysle ze jak będzie 6+3 albo 6+6/7+0 to będzie juz lepiej nie mam powodów iść wczesniej poza chęcią zobaczenia maleństwahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mój gin nawet powiedział, że "zajrzyj do mnie" za tydzień - dwa. Ale ze względu na męża poprosiłam o usg. Od razu się zgodził Wprawdzie nic nie było widać (5+4), ale usg było
terka lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Bylam dzis u lekarza i No u było tak jak sie spodziewałam..
dostałam kartę ciazy... zważyli mnie, zmierzyli, pobrali próbkę moczu i zrobili test paskowy, zmierzyli cisnienie i wzięli próbkę krwi, zeby zobaczyc ilośc wit. D... żadnego usg i żadnej bety „bo nie ma potrzeby”.
Za to wiem, ktory szpital bedzie mnie prowadził i mam do nich zadzwonić i umówić sie na usg jak chce ( na druga polowe grudnia)... witaminy itp. To ode mnie zalezy czy chce łykać, nie ma przeciwwskazań... i w sumie nic wiecej nie wiem... następna wizyta u lekarza w 25 tygodniu ciazy... -
Ankakalina1987 wrote:Ove ja też dostałam takich plamien przed dwoma dniami i też byłam na usg i było serduszko ,Ale się strachu najadłam a może to normalne po przecìążeniu w sumie sluzowka jest wrażliwa, Też dostałam progesteron,ehh oby do 12 tygodnia,Też wam się tak dłuży?
-
A masz jakies przeciwwskazania? Jesli nie to kochajcie się śmiało! My sobie nie żałujemy i w pierwszej ciąży też do końca współżyliśmy. Na prawdę nie ma się czego bać! Przecież dzidziuś jest zamknięty w macicy, a penis wchodzi do pochwy, nie spotkają się
anecz_kaa lubi tę wiadomość
-
Della wrote:Dziewczyny.... a że tak zapytam... jak się zapatrujecie na seks w takiej wczesnej ciąży? Hmm... szkoda mi tego mojego męża na razie sie wstrzymujemy...
Jesli dobrze sie czujesz i nie ma przeciwwskazań to spokojnie możecie od początku do końca ciąży szaleć ja mam teraz taką ciągłą chętkę że szok i tylko konkretne przeciwwskazania by mnie zatrzymały maleństwu nic nie będzie, co najwyżej ukołyszecie go do snuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
anecz_kaa wrote:a jeśli chodzi o pytanie czy coś widać: czytałam, że jeśli beta wynosi powyzej 1500/1700 to dopiero wtedy pojawia się coś na usg i u mnie 1700 a pecherzyk 3mm, jakbym poszła 3 dni wcześniej to zawał
No przy moim teraz juz pewnie powyżej 4-5 tyś to pewnie widać ale ja chce tez serduszko zobaczyc a to chyba jeszcze chwilkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 07:48
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dziewczyny pomocy, dziś rano obudził mnie dosyć silny ból brzucha . Nie był to ból podbrzusza tylko bardziej całego brzucha, i był napięty . Czy myślicie , że dzieje się coś złego?? ;/, bardzo się boję, że czeka mnie powtórka z poprzedniej historii (poronienie biochemiczne). Nie mam żadnych plamień, teraz brzuch raczej nie boli, a wczorajsza beta wyszła prawidłowo (2652).
Pierwsza wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu. Co myślicie? -
po_prostu_ja wrote:Sysia, mąż ma racje! poczekasz tydzień i sama przekonasz się, ze nie ma czym się martwić ja mam wizytę dopiero 21, wiec łącze się z Tobą w tym czekaniu No i po wizycie koniecznie musisz się pochwalić!
po_prostu_ja dziękuję nie wiem czy wytrzymałabym w spokoju tyle dni co Ty? Jasne, że się pochwalę, oby tylko wszystko było w porządku:) za Ciebie też trzymam mocne kciuki:)po_prostu_ja lubi tę wiadomość
-
Vanillaice wrote:Dziewczyny pomocy, dziś rano obudził mnie dosyć silny ból brzucha . Nie był to ból podbrzusza tylko bardziej całego brzucha, i był napięty . Czy myślicie , że dzieje się coś złego?? ;/, bardzo się boję, że czeka mnie powtórka z poprzedniej historii (poronienie biochemiczne). Nie mam żadnych plamień, teraz brzuch raczej nie boli, a wczorajsza beta wyszła prawidłowo (2652).
Pierwsza wizyta u lekarza dopiero w przyszłym tygodniu. Co myślicie?
Moze gazy?