PAŹDZIERNIKOWE TESTOWANIE 2017:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ove ja też dostałam takich plamien przed dwoma dniami i też byłam na usg i było serduszko ,Ale się strachu najadłam a może to normalne po przecìążeniu w sumie sluzowka jest wrażliwa, Też dostałam progesteron,ehh oby do 12 tygodnia,Też wam się tak dłuży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 09:45
z pcos po 7 miesiącach starań, 30 lat
-
Hej Dziewczyny,znowu dołączam, wczoraj miałam USG i wszystko jest dobrze serduszko bilo jak dzwon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2017, 23:00
patuniek86, po_prostu_ja, blama, KarolinaDe, lotka1990, Vanilka, Loonie lubią tę wiadomość
Chwilo trwaj.
-
nick nieaktualny
-
Ove wrote:KarolinaDe, super wiadomość! Ja właśnie przed sekunda tez wróciłam od lekarza. Miałam iść za tydzień, ale dostałam dziś leciutkich brązowych plamien i spanikowalam, bo wcześniej nic nie było. Zadzwoniłam do dr i powiedział, że mnie przyjmie po pacjentach. Zrobił mi szybciutko usg na którym pikalo juz serduszko . Nie mogłam w to uwierzyc, nie spodziewałam się ze je tak szybko zobaczę jak plamienia będą dalej to mam przyjść za tydzień, a jak ustąpią to za 2 tyg i wtedy dokładnie zmierzymy fasolkę i obejrzymy serducho.
Na plamienia dostałam 2x luteina + 2x duphaston - na wszelki wypadek
z ciążą widzę idziemy łeb w łeb ! gratuluję u mnie jeszcze tydzień czekania
-
Hej dziewczynki:)
Chciałabym sie przywitać, tak czytam Was od kilku dni i pomyslałam, że dołączę chociaż jeszcze się boję.... Termin porodu według aplikacji mam na 4 lipca....wizytę u swojej gin dopiero 17 listopada....a w lipcu tego roku poroniłam, ciąża obumarła...Chcę dołączyć, bo fajnie tak mieć grupę wsparcia wśród pozytywnych osób
Pozdrawiam.po_prostu_ja, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Sysia86 wrote:Hej dziewczynki:)
Chciałabym sie przywitać, tak czytam Was od kilku dni i pomyslałam, że dołączę chociaż jeszcze się boję.... Termin porodu według aplikacji mam na 4 lipca....wizytę u swojej gin dopiero 17 listopada....a w lipcu tego roku poroniłam, ciąża obumarła...Chcę dołączyć, bo fajnie tak mieć grupę wsparcia wśród pozytywnych osób
Pozdrawiam.
Hej!
Znam ten ból ale tym razem wszystko będzie w porządku! Na pewno się uda!!! trzymam kciukiSysia86 lubi tę wiadomość
-
Paulina.G wrote:Terka
Myślę ze juz na 100% bedzie cos widac...Dziewczyny pisały ze od bety 1000 cos mozna juz zobaczyć
Tylko wiesz widać a widać chodziło mi czy będzie szansa na serduszko czy jeszcze nie łudzić sie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Paulina.G wrote:Ojj a tego juz Ci nie powiem... Ja dzisiaj bylam w 5+6 i serduszko juz bylo widoczne.. Ale u mnie usg wskazuje ze ciaza jest o 4 dni starsza
No zobaczymy dzięki za odpowiedz
Anecz_kaa na pewno będzie piękna beta i jeszcze piękniejsze zdjęcie usgPaulina.G lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
po_prostu_ja wrote:Hej!
Znam ten ból ale tym razem wszystko będzie w porządku! Na pewno się uda!!! trzymam kciuki
Wiem, że musi być dobrze mój mąż też mnie o tym zapewnia ale ja nie potrafię pozbyć się różnych czarnych myśli z głowy...cały czas sprawdzam czy dalej bola mnie piersi. Ten tydzień do wizyty będzie najdłuższym w moim życiu