Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie byłam nie chciało mi sie bo za gorąco samochodem teraz noe lubię jeździć a lidl troche za daleko zeby iść piechota w taki upał. Zagrzalam sie dzis tak gorąco i to w krótkim rękawku. Ciekawe co to bedzie w lato
Zaszłam po drodze tylko do Tesco po lody i pogapić sie na ubranka ale nic nie kupiłam -
i po zakupach
Kupiłam 2 pary leginsów ciążowych i 2 bluzki ciążowe. Oczywiście dla maluszka też coś się trafiło - 2 bodziaki, 3 pary skarpetek i 4 pary spodenek
Zakupy udane, pewnie dlatego, że pojechałam tylko pooglądać
adrenalina, Kasnia, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Jestem po wizycie u lekarza. Nie widać w ogóle ciałka żółtego, a ta beta 7 tys (48 godzin wcześniej 5 tys) może wskazywać na to, że ciąża przestała się rozwijać. Mam jutro rano zrobić betę i zadzwonić z wynikiem. Szanse są 50/50 przy optymistycznym podejściu. OM miałam 40 dni temu a cykle ok. 23-25 dniowe, więc już dawno powinno ciałko być. Parę dni temu przestały mnie specyficznie boleć piersi a od 2 dni mam ból jak na miesiączkę, bez krwawienia. 6 lat temu, jak byłam w ciąży jeden jedyny raz, piersi bolały bardziej, miałam mega zgagę, ale szybciej nastąpiło i plamienie i spadek bety...
A ośmieliłam się parę dni temu ucieszyć. -
A jakie legginsy wybrałaś?
Ja wzięłam czarne i szare w rozmiarze M, są dobre, ale myślę czy jutro nie podjechać po niebieskie w rozmiarze L, na przyszłość
Kasnia trzymam kciuki, żeby nie okazało się najgorsze
Józefka ciesze się, że jesteś na fiolecie jak tam Twoja ciąża? Nudna? -
Kasnia, jeszcze nie wszystko stracone. Poczekajmy do jutrzejszej bety. Mocno liczę, że wszystko skończy się dobrze :*
Sylwia, ja jestem na zwolnieniu lekarskim. Ty też?
Urocza, super zakupy. Ja niestety się nie wybrałam, bo od południa jestem w szpitalu. Od 2 dni odczuwalam skurcze macicy z jej napinaniem się. Przyjęli mnie na obserwacje, z dzidzia wszystko OK, szyjka macicy jest długa i zamknięta na całej dlugosci także wygląda na to, że skurcze nie były niepokojące. Dostałam kroplowke z magnezem i póki co skurcze się wyciszyly. Oby już było dobrze i jutro mnie wypisali.
06.2015 - nasz aniołek:*