Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
O tak zaraz je wrzucę na telefon i bede miec zawsze przy sobie
Lekarz 3d nie zrobił bo sie zasłaniał raczkami. Ale jest ten moment nagrany wiec mogę sobie fotkę z telewizora trzasnąć, chociaz naprawde słabo widać. Ja wiem gdzie sa usta i nosek ( resztę zasłonił ) ale ktos z zewnątrz nie wiem czy by sie zorientował ze to dziecka twarz
Jest piękny z każdej strony -
Adrenalina super wieści
U nas trochę gorzej... wczorajsza wizyta u dentysty była koszmarem i dla mnie i dla dziecka na pewno też. Tyle stresu,nerwów i bólu w życiu się nie najadlam. Nie obyło się bez znieczulenia. Dostaliśmy dwa tzw. Czyste czyli bez adrenaliny niezalecanej w ciąży, ale potrzebny był kolejny zastrzyk z normalnym pełnym znieczuleniem bo gorszy dla dziecka byl mój ból i stres niż ten zastrzyk. Płakałam cały czas na fotelu, między zastrzykami, po powrocie do domu i dzisiaj od rana znów bolina domiar złego wychodzi mi 8 na górze i zrobił się stan zapalny dziąseł. Boli mnie cała głowa, dobrze że kupiłam dla maleństwa już pieluchy to robię okłady z pieluchy tetrowej namoczonej w zimnej wodzie. Ratuje mnie paracetamol...
adrenalina lubi tę wiadomość
-
Dzięki kochane
... Jedyny uśmiech teraz dają mi kopniaki maleństwa. Modlę się żeby ząb zatruł się jak najszybciej i żeby dziąsła przestały boleć, bo po 4 wkuciach wczoraj bolą do tej pory, cała szczęka... Moje maleństwo jeszcze się nie urodziło a już tyle z mamusią przeszło...
-
Czesc dziewczyny
ja dzis wstałam rekordowo o 4 obudził mnie moj synek wiercił sie strasznie
(uwielbiam to ) następnie znow usnęłam aż do 8 to moj rekord chyba w ciazy
A myślałam ze jak mam łożysko z przodu ze bede czuć słabiutko ruchy, a jednak
Kocham ten stanjak byłam młodsza żałowałam ze nie urodziłam sie facetem ( myślałam ze faceci maja łatwiej w zyciu) teraz wiem ze za nic bym nie chciała nim byc. To najcudowniejsze uczucie pod słońcem.
-
Czy tylko ja cierpię na bezsenność w ciąży? Od. Godziny już nie śpię,rozbolała mnie głowa i nie zanosi się na spanie. Już sobie nie radzę. Najlepsze jest to że o 3:30 ptaszki śpiewały głośniej niż teraz,a do tego jest tak widno w nocy... Mi osobiście bardzo to przeszkadza. Jak sobie radzicie jak nie możecie spać?
-
Właśnie mamy wschodnie a rolet wieczorem zapomniałam opuścić... Jak już się obudziłam to nic nie dało...
Urocza,masz dużo racji! Cały czas myślę o tym co trzeba kupić na już, co sprzątać itd. Chociaż to same dobre myśli. Jakby mi pół roku temu ktoś powiedział że będziemy mieli w tak krótkim czasie swój dom to bym nie uwierzyła. -
Na razie jeszcze nie, bo nie miałam czasu się do Niej wybrać. Po urlopie podjadę, akurat brzuch do lipca urośnie i pewnie się przyda. wczoraj na wizycie słyszałam serduszko szkraba, wszystkie wyniki ok, szyjka też super, ciąża książkowa
dziś wyjazd nad morze,a po powrocie sławny test z glukozą. Zapisałam się też na usg 30tyg. Czy Wam też tak ten czas szybko biegnie? W lipcu biorę się za kupno wyprawki, nie ma co odkładać.Sylwia91, kalika lubią tę wiadomość
-
Dam znac ale dopiero jutro
Szerokiej drogi i udanego urlopu
Bardzo szybko czas leci. Jeszcze troche i będziemy opisywać prenatalne w 30 tyg a pozniej będziemy pisać o porodziei kolkach i nieprzespanych nocach
juz niemoge sie doczekać
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Urocza miłego wypoczynku!
pozdrów ode mnie morze, powiedz że w tym roku niestety nie przyjadę heheh, wszystkie oszczędności pójdą w remont domu.
U nas też leci czas jak nie wiem co. Tak mi się wydaje że odkąd jest 2 z przodu to te tygodnie biegną jak szalone. Dopiero czekałam na 20tc i noe mogłam się doczekać, a już w niedzielę 21 zaczniemyoby do wizyty i może w końcu się dowiem czy moja Basia jest Basią
a miałam taki sen dziwny, że moje dziecko było już dość duże bo siedziało samo, a ja zmieniałam pieluchę i się cieszyłam że zobaczę czy to dziewczynka czy chłopczyk!
porażka. Już wariuje
-
Pozdrowię na pewno i przekażę, że za rok przybędziecie w większym gronie
zamienimy się bo za rok to my będziemy się remontować. A sny w ciąży są niesamowite i przy tym tak wiarygodne, że długo po przebudzeniu zastanawiam się czy to był sen.
Sylwia91 lubi tę wiadomość