Pierwsze fasolki po długich staraniach
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie już gdzieś słyszałyście o darmowych badaniach konfliktu płytkowego u ciężarnych, ja dwa dni temu skorzystałam, czekam na wyniki. Wystarczy wypełnić deklarację na str IHT, zarezerwować termin i zgłosić się na pobranie krwi. Dostałam wynik wit D3, jest dobrze a nawet bardzo bo w górnej granicy normy może to jest powód mojego świetnego samopoczucia
Sylwia91, kalika lubią tę wiadomość
-
Adrenalina gonimy Cię my dzisiaj witamy się w 21 tc
Moja dzidzia od wczoraj trochę mniej ruchliwa... Martwię się tym bo zawsze jak leżę na plecach to dużo kopie a dzisiaj np. jeszcze ani razu. Jak noe poczuje nic do 14 to jadę na IP...adrenalina, kalika lubią tę wiadomość
-
Spokojnie Sylwia tez tak mam. Wczoraj tez nie czułam cały dzień dopiero wieczorem. To chyba taki etap ze raz czujemy raz nie Bo dzidzia ma duzo miejsca. Ale z drugiej strony jak sie zamartwiasz to lepiej sprawdzic. Bo spokojna mama to spokojna dzidzia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 07:22
-
Sylwia zjedz coś słodkiego, a potem się połóż. Maluch powinien dać o sobie znać Jeśli dalej będzie leniuchowal, to też od razu nie jest powód do paniki. Tak jak pisze adrenalina, na tym etapie ciąży to normalne, że nie czujemy wszystkich ruchów, a raczej czujemy tylko nieliczne.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Ja wiem że na tym etapie jeszcze może tak być, ale ja zawsze czułam regularnie i dość mocno, a wczoraj jadłam słodkie, świeciłam latarką i nie bardzo to pomagało...
Na szczęście dzisiaj się maleństwo obudziło jak mamusia grała i śpiewała strachu mi narobiło uff -
Od kąd wydałam sie gol, Polska !!! To i moj kopie mały kibic za 4 lata z nami bedzie na euro kibicował.
Sie śmieliśmy z mężem ze tak często krzyczę Polska i tak sie emocjonuje ze mały pierwsze słowo jakie powie to bedzie : PolskaSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie tez liczę na to ze w końcu sie dowiemy kto u Ciebie pomieszkuje
Ja tez sie nie mogę doczekać ale tak naprawde wszystko wiem bo niedawno połówkowe były. Wiec lekarz na NFZ niczego nowego mi nie powie. Cieszę sie tylko Żr bede miała okazje zobaczyć mojego synka. Bo dzis jest nadpobudliwy czuje go od rana mam nadzieje ze o 16 tez nam pomacha troche
I pewnie poznam wynik cytologii. -
Nic kompletnie w skrzynce nie mam.. Trudno się mówi jak nie przyślą to nie przyślą, płakać nie będę
A wiecie co? Pochwalę się Wam! Dzisiaj byliśmy w naszym nowym domku nawet weszłam na strych rodem z horroru, bo taki z wysuwaną drabinką z sufitu był pan sprawdzić czy da radę okno dachowe w kuchni założyć i w ogóle właściciele się wzięli ostro za sprzątanie gratów swoich wszystko nabiera wyglądu, muszę jeszcze porozmawiać z ekipą od malowania jestem taka szczęśliwa, a zarazem trochę mnie to przeraża, ale wiem, że damy radę