Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg85 wrote:Anuśka ja też już po tym szpitalnym nie szczepiłam i małych też nie zaszczepię. Wczoraj był protest Stop Nop w Warszawie ale z racji stanu zdrowia nigdzie nie pojechałam. Wojtek ma obniżone napięcie mięśniowe obręczy barkowej i zaburzenia SI. Bliźniaki jako wcześniej urodzone mają większe szanse na powikłania.
Widziałam protest bo koleżanka wrzuciła transmisję na żywo. Ale się wkurzyłam bo w mediach gównego nurtu ani słowa, tylko w Polsacie było kilka słów i to takich, że antyszczepionkowcy to jakieś świry
Współczuję problemów zdrowotnych. Mam nadzieję, że Wojtek wróci szybko do zdrowia
Co do monitorów oddechu to nie pomogę bo nie miałam nigdy i teraz raczej też nie kupię.
Tika u nas kazali podawać wit K przez 3 miesiące. Ja podawałam tylko D3Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2017, 19:14
-
My mieliśmy zlecona witaminę D i przez trzy miesiące dodatkowo d+k
-
Wojtek już nie wróci do pełni zdrowia. I tak dzięki rehabilitacji i terapii SI (i masie innych rzeczy np logopeda, gim.korekcyjna itp itd) jest lepiej. Witamina K w zastrzyku - dziewczyny proszę przeczytajcie najpierw jakie mogą być skutki uboczne.
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Tika witaj po długiej nieobecności.napisz jak sie chowają Twoje Slicznotki☺no i jak ogólnie sobie radzicie.
Meg naprawdę przerażające,to co spotkało Twojego Wojtusia.człowiek slepo ufa lekarzom i medycynie ogólnie a tu .....Meg85 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny po weekendzie
Melduję sie nadal w jednym kawałku i osiągnęlam dzisiaj minimalne minimum czyli skończone 32 tygodnie oczywiście nadal mam plan na przynajmniej kolejne 2
A jeśli chodzi o przepływy w butlach to chyba wyjdzie w praniu dopiero. Moja szwagierka oddała mi swoje butle, bo mały nie chce z nich korzystać, bo właśnie z tych cyckopodobnych za ciężko mu idzie. Ona karmi piersią i ma po prostu dużo lepsze przepływy niż w tych smokach. Musiała kupić takie co prawie samo leci żeby móc zostawiać małego z babcią i nie zagłodzić malucha Ale ona się śmieje, że jak karmi to strach podchodzić, bo można na metr mlekiem dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2017, 10:30
Anuśka, AllishiiA, gabi 7 lubią tę wiadomość
-
W środę zaczynam 17tc a to mój brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e09dc8ec7af7.jpgagula1983, Pat85, AllishiiA, bizona, joaska1985, gabi 7 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Pat padłam Moja sąsiadka tak właśnie miała jak jej mąż nie słuchał to potrafiła przez cały pokój trysnąć w niego mlekiem z cyca
Gratuluję ukończenia minimalnego minimum, teraz spokojnie możesz czekać dalej bo w razie czego już maleństwa są bezpieczne Super
Czarnulka no żartujesz sobie chyba
To ja jestem na samym początku i mam większy brzuch niż Ty... W 17tc będę słonicą albo hipopotamem
Łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść
czarnulka24, Pat85, AllishiiA lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Pat padłam Moja sąsiadka tak właśnie miała jak jej mąż nie słuchał to potrafiła przez cały pokój trysnąć w niego mlekiem z cyca
Gratuluję ukończenia minimalnego minimum, teraz spokojnie możesz czekać dalej bo w razie czego już maleństwa są bezpieczne Super
Czarnulka no żartujesz sobie chyba
To ja jestem na samym początku i mam większy brzuch niż Ty... W 17tc będę słonicą albo hipopotamem
Łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść
Ja jutro jadę do kliniki mam nadzieje ze się dowiem juz płećAnuśka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Witam się po weekendzie i w 30tc
Pat gratuluję skończonego 32tc i pewnie dasz radę jeszcze wytrzymać co najmniej 2 tygodnie zobaczysz, tylko się oszczędzaj i dużo odpoczywaj
tika jak znajdziesz chwilę to napisz co tam u was
czarnulka masz malutki ale zgrabniutki zaokrąglony brzuszek, u mnie już też było widać brzuszek a najbardziej wystrzelił ok 20tc
Widzę że przewinął się temat butelek, ja na ten moment mam 2 butelki aventa 150ml antykolkowe i mam dostać cały zestaw nowych butelek (8szt) więc zobaczę jak to będzie wyglądało i jak coś to będziemy szukać tych odpowiednich bo pewnie każde dziecko ma inne upodobania.
W sobotę byliśmy z mężem na zakupach i mam już praktycznie skompletowaną wyprawkę tylko jeszcze czekam na obiecany wózek i łóżeczko jeszcze jedno muszę zamówić bo jedno już poskładane i mogę zamykać listę wyprawkową
czarnulka24, Pat85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnulka super brzuszek to taki najpryjemniejszy etap moim zdaniem, bo brzuszek już ładnie ciążowy, ale jeszcze nie dokucza w życiu codziennym. Super wyglądasz
Agula zazdroszczę całej wyprawki - ja nadal wszystkiego nie mam, chociaż już większość
Emcia w sumie to może i tak ja tak myślę, że gdybym wiedziała czego się spodziewać to pewnie wyczułabym maluchy wcześniej.
Anuśka to sąsiadka jeszcze dobrze umiała celowaćczarnulka24, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Meg bardzo przykre jest to co spotkalo twojego synka. ;(
Pat wielkie gratulacje
Agula super mi jescze sporo sporo brakuje
Emcia mysle, ze tak. Ja juz w tym okresie zaczynalam delikatnie czuc
Czarnulka slicznie wygladasz
A z tym szczelaniem z cycka to mialam bardzo podobnie, moze nie tak daleko, ale tez ,,szczelalam''czarnulka24, Anuśka, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Bylam u polozonej rano po l4 i gdybym sie nie upomniala o badania to bym nie dostala skierowania i tak o to jutro ide na krew, mocz, krzywa i antygeny. A wieczorem usg i mam nadzieje dowieziec sie w koncu plec juz sie nie umiem doczekac
Ja to trafiam na ciulowatych lekrzy, tak mi sie przynajmniej wydaje, a zmienic juz nie moge bo terminy u nas sa przerazajace Jak zadzwonilam tam gdzie prowadzilam pierwsza ciaze to wizyta na sierpien hahahaha