Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dr ciągle tak twierdzi, że to dwójka ale rzeczywiście nawet mój mąż stwierdził, że na kolejnej wizycie zapyta lekarza czy to normalne, że mam taki mały brzuch u mnie to chyba jednak uwarunkowanie genetyczne, moja mama co prawda w pojedyńczych ciążach zawsze miała malutki brzuszek, podobnie mojej mamy siostra z bliźniakami (tu kolejne 'obciążenie' genetyczne ) do samego porodu nie wiedziała, że bliźniaki - bo takie były czasy że nie było usg, a druga sprawa nikt by nie pomyślał po jej brzuszku, że może być tam też dwóch chłopcówj.
-
Dziewczyny Wasze brzuszki ekstra małe czy duże ważne żeby się dobrze i długo nosiły
Ale faktycznie Jolka to chowa gdzieś głeboko swoje maluchy
A Meg też nie wiem gdzieś Ty te 18 kg zmieściła - w ogóle nie widać
Agula i tło dla brzuszka eleganckie - śliczne łózeczko
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach
Ja też dziś idę, ale tak na szybko, pewnie bez ważenia nawet. Niestety znów leukocyty, nabłonki i bakterie w moczu mi wyszły. Od razu niosę dziś na posiew. Ale za to morfologia coraz lepsza i żadnej anemii już nie mam -
Cześć dziewczyny. Ja prawdopodobnie będę mieć synów :)bo dziś doktorka mówiła że widzi jajka
AllishiiA, agula1983, bizona, joaska1985, Pat85, Anuśka lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jolka gratuluje udanej wizyty
Monako cudny masz brzuszek
Bizona bardzo mi przykro, ze tyle nerwow masz na swojej glowie, trzymaj sie, a ja trzymam kcikuki, aby wszystko sie poukladalo dobrze ;*
Co do szybkiego pojscia do szpitala ja mam nadzieje, ze lekarz mnie wysle na rozwiazanie od razu... Nie wiem jak to bedzie ze starszym synkiem, tydzien ok, ale 3 tygoddnie lezec tam bez sensu to to mi sie nie widzi...
Pat rowniez cudny brzuszek i wagowo to szacunek ja juz mam na plusie niecale 9 kg, a gdzie do konca
Moze i mi sie uda zrobic i wrzucic zdjecie, ale nie obiecuje (jak wrzucac?)
Agula cudowny brzusio a to lozeczko w tle bardzoladnie sie prezentuje
jolka gdzie ty te szkraby tam ukrywasz taki zgrabniutki ten brzusio
bizona, Pat85 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem po glukozie po prostu masakra. Nie nastawialam sie zle bo pamietalam z pierwszej ciazy, ze nie bylo najgorzej, a teraz to normalnie masakara. Musialam powstrzymywac wymioty do tej pory mi nie dobrze. Po godzinie zrobilo mi sie slabo dobrze, ze pielegniarki pozwolily mi sie polozyc i jakos dotrwalam, ale byla to straszna meczarnia dla mnie. Do tej pory czuje sie slaba i jest mi nie dobrze. A slodyczy to mam dosc w piatek pojde do poloznej po wyniki i mam nadzieje, ze nie bedzie cukrzycy
-
Alishia - foty wrzucasz przez stronkę naforum.zapodaj.net kopiujesz link i wklejasz i już jest
Pat, zazdroszczę z tą morfologią u mnie ciągle hemoglobina lata w dół - co drgnie w górę to zaraz spadek.. Mimo że biorę Tardyferon Fol dwa razy dziennie od końca marca. Nadal mam obawy przez tą cholerną infekcję gbs.. Wolałabym rodzic sn a nie cc, a antybiotyków się boję bardzo (alergia) - już raz miałam zapaść..Pat85, AllishiiA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje chlopakow!!!
Co byscie zrobily? Dostalam od kolezanki materac do lozeczka prawie wogole nie uzywany, bo dzieci wolaly z nia spac i tak spaly. Materac lateksowy firmy Havea..podobno b.dobry. planowalam kupic dwa nowe materace, ale po informacji ze prawie wogole nie uzywany nie wiem co robic..
Kolejne pytanie:) jaki proszek kupujecie? Lovela, Jelp, Dzidzius?czarnulka24 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Ja kupowałam dzidziusia i lovele jak były na promocji jak jeszcze w ciąży byłam jak proszek i płyn się skończył to wyprałam w parę bodziakow w naszym żeby sprawdzić czy nie ma żadnej reakcji i jakoś od 2-3m pralam w naszych już
-
A mój po proszku Jelp i po płynie Lovela dostał plam jak przy pokrzywce nie ma jednego dobrego proszku - wszystko trzeba wypróbować i zobaczyć jak dziecko reaguje. 8 lat temu położne w szkole rodzenia kanały prać dziecięce ciuszki i pościel tylko w płatkach mydlanych i tak robiłam przed urodzeniem (płatki też były z Dzidziusia). Pralka ledwo to zniosła lepiło się w szufladkach i na grzałce jeśli było prane w temp 30 stopni (nie rozpuszczały się dobrze).
-
Jestem po wizycie. Wszystko ok, prepływy dobre, ilość wód też Mam zrobić posiew moczu i jak coś wyjdzie dzwonic do dr. Jak nie to za dwa tygodnie na wizytę. Mówił doktor, że jeszcze te dwa tygodnie to będzie super, ale żebym w razie czego się już teraz nie martwiła. A i powiedział, że już szyjki nawet nie sprawdza, bo jego zdaniem nawet jeśli jeszcze się skróciła to i tak już nic z nią nie będziemy robić i to na tym etapie bez znaczenia. Ale też u mnie nigdy źle z nią nie było- w 30 tygodniu 3 cm.
Bizona lateksowe materace są fajne - my spimy od 3 lat na lateksie i sobie chwalimy. Tylko drogie, więc myślę że powinnaś brać wypierz pokrowiec i tyle, sam lateks nie powinien niczym nawet przechodzić w razie czego.
My mamy takie materacyki:
http://etygrysek.pl/Materace/120x601/MATERAC-LATEKSOWO-PIANKOWO-KOKOSOWY-12060.html
A jeśli chodzi o proszek to ja chyba znowu jestem najgorszą (przyszłą) matką, bo zaczęłam już prać wszystkie rzeczy w zwykłym płynie, tylko nastawiam na taki program dla alergików z super płukaniem. Zobaczymy co z tego będzie. A i na dodatek wysuszyłam ciuszki w suszarce w wysokiej temperaturze i uważam, że zastąpiło to prasowanie
Ooo Meg widzę, że wygrałaś wojnę o EmilkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 16:48
-
Pat fajnie że wizyta udana jednak chłopaków nie ważył?
Jeśli chodzi o proszki i płyny do prania to na tą chwilę mam lovelę i na razie nie kupuje na zapas, dopiero jak zobaczę jak dzieci reagują.
didi ja smaruję się oliwką babydream z rossmana i palmersemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 21:45
Pat85 lubi tę wiadomość
-
Biozona to sa dobre materace, ja bym brala tylko pokrowiec wyprac i jest super
Pat gratuluje udanej wizyty
Ja przy pierwszsym dziecku pralam w lovela i teraz tez tak bede, a jak szybko przejde na zwykly proszek to bedzie zalezec od dzieci z pierwszym dopiero na dwa latka i to nie wszystkie proszki teraz najlepsze dla nas sa kapsulki do prania