Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie dziewczyny
Dziś o 12.30 przyszła na świat Nela 42cm i 1490gram. O 12.31 dołączyła Nina 42cm i 1545gram. Cesarke miałam robiona na szybko okazało się że łożysko i przepływy nie pracowały tak jak powinny.dlatego zaczęła spadać akcja serca na ktg co było za dużym stresem do dziewczyn. Stwierdzono że lepiej im będzie poza brzuszkiem. Tak jest wszystko ok. Nawet czuje się dobrze po cesarke.
Dziękuję za miłe słowa i trzymam tera ja za was kciuki.postaram meldowac się jak będzie czas.didi31, gabi 7, rodzynka66, agula1983, czarnulka24, AllishiiA, _tika lubią tę wiadomość
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
nick nieaktualny
-
joaśka gratulacje !!! dużo zdrówka dla Ciebie i dziewczynek
to mi uświadamia jak bardzo wszystko zmienia się z chwili na chwilę, chyba od poniedziałku czas pakować torbę ...
Meg masz piękny okrąglutki brzuszek super!
czarnulka gratulacje chłopców
emcia ja oglądałam bebeto42 ale nie zdecydowaliśmy się na niego. Jest bardzo ładny, dobre wykończenie, dobre materiały, lekki jak na wózek bliźniaczy, kompaktowy w szczególnosci po złożeniu do samochodu stelaż zajmuje tyle miejsca co na wózek pojedyńczy, ma dobrą cenę ale ... jest strasznie malutki - gondolka ma zaledwie 67 cm ... to u nas przeważyło na nie biorąc pod uwagę założenie, że z gondolki będziemy pewnie korzystać aż do wiosny, obawialismy się, że chłopcy wyrosną lub będzie im niewygodnie w kombinezonach kocach w takiej ciasnoście. Z takich pobocznych argumentów to w zasadzie nie ma żadnego wyboru materiałów i koloru (producent dla bliźniaczych oferuje o ile dobrze pamiętam 4 kolory).
dziewczyny czy Wam przy wstawaniu z łóżka, przekręcaniu na boki też się tak napina brzuch? mój po podniesieniu robi się twardy jak skała aż boli i za chwilę puszcza...
muszę się pochwalić, że przedwczoraj po raz pierwszy wstałam w nocy na jedzenie mam takie ssanie, że ciężko mi się opanować. We wtorek w końcu przyjeżdżają łóżeczka i materace, idzie już zamówienie z gemini i ze smyka, w końcu czuje, że zaczyna się dziaćczarnulka24 lubi tę wiadomość
j. -
Meg fajny ten pas podtrzymujący ale na tym etapie już sobie podaruję.
Miałam dziś jechać na warsztaty z mężęm ale stwierdziłam że nie wytrzymam więc podjechaiśmy do szpitala po kompletny wynik wymazó- ale jeszcze nie było Nie pociesza mnie to bo pewnie coś jeszcze się tam hoduje...
Zachaczyliśmy o dwa sjklepy i padam na pysk. To było mje ostatnie wyjście na zakupy, nie mam juz siły po prostu. A przy leżeniu taki pas nie jest mi potrzebny.
Ale a propo pasów- kupujecie te poporodowe??
Joaśka ale zaskoczenie. Gratuluję kochana, inforuj nas jak sie dziewczyny mają. Troszkę im się pospieszyło ale całe szczęście, że lekarze podjęli szybko decyzję i teraz zajmą się nimi tak jak trzeba.
Buziaki dla Waszej trójeczki!!!
Kurdę dziewczyny własnie sobie uświadomiłam że naprawde nie znamy dnia ani godziny...a ja tu szykuję się na 24 lipca poleżeć jeszcze na oddziale... -
nick nieaktualny
emcia ja oglądałam bebeto42 ale nie zdecydowaliśmy się na niego. Jest bardzo ładny, dobre wykończenie, dobre materiały, lekki jak na wózek bliźniaczy, kompaktowy w szczególnosci po złożeniu do samochodu stelaż zajmuje tyle miejsca co na wózek pojedyńczy, ma dobrą cenę ale ... jest strasznie malutki - gondolka ma zaledwie 67 cm ... to u nas przeważyło na nie biorąc pod uwagę założenie, że z gondolki będziemy pewnie korzystać aż do wiosny, obawialismy się, że chłopcy wyrosną lub będzie im niewygodnie w kombinezonach kocach w takiej ciasnoście. Z takich pobocznych argumentów to w zasadzie nie ma żadnego wyboru materiałów i koloru (producent dla bliźniaczych oferuje o ile dobrze pamiętam 4 kolory).[/QUOTE]
Kochana to na jaki wozek sie zdecydowaliscie? Ja jeszcze patrzylam na ABC DESING tylko cena duza. -
joaska1985 wrote:Witam serdecznie dziewczyny
Dziś o 12.30 przyszła na świat Nela 42cm i 1490gram. O 12.31 dołączyła Nina 42cm i 1545gram. Cesarke miałam robiona na szybko okazało się że łożysko i przepływy nie pracowały tak jak powinny.dlatego zaczęła spadać akcja serca na ktg co było za dużym stresem do dziewczyn. Stwierdzono że lepiej im będzie poza brzuszkiem. Tak jest wszystko ok. Nawet czuje się dobrze po cesarke.
Dziękuję za miłe słowa i trzymam tera ja za was kciuki.postaram meldowac się jak będzie czas.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meg85 wrote:W nocy myślałam, że to już.. Brzuch non stop twardy, wrażenie parcia na pęcherz i niepokój.. Dobrze, że lekarz na 10.. Mam stresa..
Meg85 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
agula nie da się ukryć, robi sie poważnie!!!
A ja prostych rzeczy nie ogarniam...
Napisałam na wrzesniówkach czy pod materac do kosza mojżesza powinnam dawać jakieś podkłady i tak samo do gondoli...?
Czym mys takie rzeczy jak przewijak, wanienkę i nawet przecierać kurze w pokoju takich maluszków?
Czy na przewijak prześcieradło czy też podkłady jednorazowe? A może zwykła pieluszka tetrowa bo takie maluszki to aż tak ruchliwe jeszcze nie będą...
Nie wiem czy juz kupować laktator czy poczekac i kupić będąc w szpitalu? Czy na dwa cyce czy może wystarczy na jeden?
Takie pierdoły ale mnożą się ogromnie