Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg wielkie gratulacje. Dziewczynki pięknie ważą zdrówka życzę
Meg85 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny mam pytanie odnośnie cesarki. Jeżeli piszecie że macie w planie cesarke w 36tyg to chodzi o 36+0 czy 35+027.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyMeg gratulacje!!!!
ja po wizycie. Kropek większy 15,9mm, wg usg 8t0dz czyli starszy niż wynika z daty trasnferu, kropek mniejszy 13,4mm wg usg 7t4dz czyli idealny wiek wg transferu. Serduszka ok 148/150. i są jednokosmówkowe dwuowodniowe!
Krwiak już praktycznie opróżniony. Mogę wstawać, nie muszę ciągle leżeć
Dr odesłał mnie już z kliniki do lekarza prowadzącego ciążę.bizona, triss, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Cały dzień na kroplowkach. Dziewczynki miałam na około dwie godziny. Dostały cyca. Juz widać charakterki Bianka zassała na dosłownie 10 sekund i mnie olała - poszła spać. Z kolei Emilka zrobiła sobie z cyca smoczek i jak tylko wypadło to był wrzask
Dostały po 9 punktów.
Mierzą mi ciśnieniem bo mam bardzo niskie i boją się, że zemdleję przy próbie wstania. Zaraz foto wrzucę. O ile nie zasnę..bizona, gabi 7, shooa, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/482bae748e44.jpg
Teraz mam kroplowke na podniesienie ciśnienia bo mam za niskie. Nic nie jadłam (nie wolno). Jutra dostanę kleik i placka ryżowego.Angela*, rodzynka66, czarnulka24, didi31, jomi81, Midwife1991, AllishiiA, gabi 7, triss, shooa, Pat85 lubią tę wiadomość
-
Meg85 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/482bae748e44.jpg
Teraz mam kroplowke na podniesienie ciśnienia bo mam za niskie. Nic nie jadłam (nie wolno). Jutra dostanę kleik i placka ryżowego.
Kochana jakie slodkie dziewczynki
Gratuluje jeszcze raz !Meg85 lubi tę wiadomość
-
Meg jakie kochane !;p A jedna jaka zadowolona spi, usmiechnieta ale pewnie juz ulge czujesz ze po wszystkim i masz juz je obie kolo siebie ;p
Dziewczyny tez tak macie ze czasem dzieci sie wam slabo w brzuchu ruszaja ? Ja wlasnie dzisiaj tak cos kiepsko czuje ruchy,chociaz teraz pod wieczor cos bardziej sie rozkrecily :pMeg85 lubi tę wiadomość
Weruś9110 -
Witam dziewczyny oraz nowe mamusie
MEG GRATULUJĘ masz piękne dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za mamuśki które za niedługo dzieciaki będą przy was.
Melduję że u mnie dziewczyny dziś przeszły ż intesywnej na dziecięcy oddział
Mają obie już 44 i 45 cm no i waga 1700 i 1800gram około. Co mamusie i tatusia bardzo cieszy. Jutro będziemy ż mężem spać cały weekend u dzieciaków, spanie i żywność mamy za darmo ze szpitala (mieszkam w Niemczech)Co nam super pasuje bo starsza córka w Polsce na wakacjach. Tak więc jak tak dalej pójdzie to za niedługo dzieciaki będą przy nas w domku .
Pozdrawiam serdecznie
Acha Pat super chłopaki, mam nadzieję że już w domu.
didi31, Meg85, bizona, rodzynka66, AllishiiA, gabi 7 lubią tę wiadomość
Moje dwa szczescia Nina i Nela
-
Angela* wrote:Super ! Ktory tc ?
Angela jestem dokładnie na tym samym etapie co Ty. 15+6
Meg słodkie Twoje dziewczyny są, po cesarce bardzo czujesz brzuch? Czy da się wstać?Meg85 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Meg gratulacje, tez bym chciała takie 2 bąble!
Byłam dziś na usg i wizycie 5+5, widoczny pęcherzyk ciążowy 17,7 i żółtkowy 2,6. Lekarz popatrzył na wyniki beta hcg (14dpo-1495) i powiedział że wysokie że może bliźnięta. No ale jeden pęcherzyk jest niby... w każdym bądź razie powiedział,że zakładamy że bedzie jeden bobas, choć nie może wykluczyć bliźniąt. Także czekam 2 tygodnie to nastepnego usg. Miała tak ktoraś z Was,że był 1 pęcherzyk ciążowy i żóltkowy a potem okazało się,że są jednak 2 bobasy?Meg85 lubi tę wiadomość
-
Mag, gratuluję serdecznie. Masz prześliczne córeczki
Meg85 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Meg ogromne gratulacje, a młode damy to sama słodycz
Adelcia ja w 6tc wiedziałam o jednym zarodku dopiero w 7tyg dowiedzieliśmy się o drugimMeg85 lubi tę wiadomość