Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapytaj o dostępność pasa tutaj
http://www.zdrowymbadz.pl/ortopedyczny-pas-ciazowy-nixie-maternity-belt-p-5202.html
Jest info że produkt "czasowo" niedostępny tzn że powinien być za jakiś czas.
Jak mąż wróci to podam Ci link do aukcji bo z jego konta allegro było kupowane.
-
Czytam Was dziewczyny, i nie raz przy tym zakreciła mi sie łezka w oku, mam nadzieje ze wkrotce do Was dołącze:)
Może wyda sie to Wam głupie, nie odpowiedzialne , albo samolubne, ale od kiedy tylko zaczelismy myslec z mezem o dziecku , to zawsze marzyly nam sie blizniaki ( u mnie w rodzinie sa 3 pary bliźniąt , z tąd to marzenie), niestety nie udawalo sie wogole zajsc nam w upragnioną ciąze, no i diagnoza in vitro. Podeszlismy do pierwszej procedury w 2014 i po podaniu dwóch zarodków, urodziła sie nasza córka, niestety drugi zarodek okazał sie pustym jajem plodowym ;( . A teraz chcemy stoczyc walke o rodzenstwo dla naszej córeczki, i nadal myślimy o bliźniakach, dlatego osmieliłam sie napisac:)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Madwitka to trzymam bardzo mocno kciuki za bliźniaki ☺ my z mezem tez chcielismy aby nasza osmioletnia corka miala rodzeństwo☺długo czekaliśmy,bo zawsze było coś ale jak się zdecydiwalismy zaszlam w ciążę,niestety ciąża obumarla w 9 tc.potem zaraz po 3 miesiącach znów 2 kreski na teście no i tu dopiero niespodzianka - bliźniaki.U nas w rodzinie mojej ani męża bliźniaków nigdy nie było.nie leczylismy się,więc to chyba taki dar od losu☺
Mocno Wam kibicuje i mam nadzieję,ze lada chwila dołączysz tu do nas☺madwitka lubi tę wiadomość
-
Imbirek91 wrote:Czarnulka mi moja dr mówiła, że dzieci na białku rosną bardzo szybko za to mamusie nie rosną więc może spróbuj pić sobie nutridrinki proteinowe (maksymalnie 1 dziennie)? Co ci szkodzi, jak pomoże to super, a jak nie to jedyne co stracisz to trochę kasy... no i w smaku są paskudne, tzn. bardzo, bardzo słodkie, ale to się pije tak gdzieś z pół godziny do godziny małymi łyczkami przez słomkę a jedna butelka zawiera aż 18 g białka do tego możesz jeść śniadania twarogowe i trochę tego białka wrzucisz swoim maleństwom.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meg85 wrote:Gabi bo to jest jak mój syn powiedział, że "wróciła do nas ta dzidzia co umarła" i ja w to wierzę
Dzieci są bardzo bardzo madre, pięknie powiedziane (wzrusza do łez), i chyba faktycznie cos w tym jest:)Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Gabi Dziękuję! Póki co nadal Was bede podgladac, i mam nadzieje ze wkrotce rozgoszczę się tu u Was na dobre:) Fajny macie ten wątek dziewczyny:)
gabi 7 lubi tę wiadomość
Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
czarnulka24 wrote:Aha a może być bialko w postaci jajecznicy? Białego sera? Jajek na twardo?
Na pewno może.Dorzuć jogurty, indyka i białko jak się patrzy. Tylko uważaj bo noszenie 2x3kg może być ciężkie dasz radę i nie myśl nawet o wcześniejszym wypakowaniu.
pozdrawiam...
Ale duchotaczarnulka24 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
madwitka wrote:Gabi Dziękuję! Póki co nadal Was bede podgladac, i mam nadzieje ze wkrotce rozgoszczę się tu u Was na dobre:) Fajny macie ten wątek dziewczyny:)
A więc czekamy na Ciebie
Didi31 u mnie tez straszna duchota , przeszla lekka burza, a powietrze gorsze jak przed burza ...
Buziaki :-*madwitka lubi tę wiadomość
-
Tylko jajko smażone traci wartości które ma jako jajko gotowane. Chyba że "usmażysz" na parze tą jajecznice. I uważaj gdzie kupujesz, raczej odpuść sobie wielkie markety i kup jajka ze wsi albo w małym osiedlowym sklepiku. Patrz na numery na jajkach. Nr 3 odpada bo to najgorsze faszerowane chemią produkty Afera teraz z tymi jajkami z Holandii..
-
Czarnulka tu masz tabelkę, którą dała mi moja dr http://www.ofeminin.pl/zdrowy-styl-zycia/tabela-produktow-wysokobialkowych-s605006.html. W innej postaci ale generalnie te same produkty były wymienione ja w czasie stymulacji miałam jeść tego białka w jakiejś kosmicznej ilości dlatego ratowałam się tymi nutridrinkami bo 18 g miałam z głowy a koło 100 g miałam jeść - oczywiście nie dawałam rady, jadłam tyle ile byłam w stanie
czarnulka24 lubi tę wiadomość
M&K 2017
M 😍 2020 -
Imbirek91 a jezeli mozesz powiedziec, to dlaczego tak Cie podczas stymulacji faszefowali białkiem??Provita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
Angela o dziwo w pojedynczej ciąży przytyłam więcej niż w bliźniaczej z synem najpierw wyrzygałam 3 kg (paw codziennie przez 3 miesiące plus stres bo broniłam magistra), potem zarobiłam 24 kg a po urodzeniu zgubiłam 30 kg
Z dziewczynkami miałam na plusie 18kg na pewno ale pod koniec nie zdążyłam się ważyć i myślę że max 20kg było. Ale to jest różnie. Moja mama jak ja byłam u niej w brzuchu przybrała aż 33 kg (chorowała na tarczycę w tym czasie), a mam koleżankę która w 9 miesiącu miała na plusie tylko 7 kg!
-
Cześć dziewczyny 10.08.2017r. Na świat przyszedl Janek z waga 1900g i 48 cm oraz Franek 1650g i 47-cm stan chłopców jest dobry i stabilny, oddychaja samodzielnie, wygrzewaja sie w inkubatorze ja po cc dochodze do siebie chociaz musze przyznac ze bardzo powoli i bolesnie... najwazniejsze ze chlopcy maja sie ok! Pozdrawiamy Was
rodzynka66, Imbirek91, Sun2017, Alias, czarnulka24, gabi 7, Angela*, Weruś9110, joaska1985, Meg85, AllishiiA, Asia87, bizona lubią tę wiadomość
j. -
madwitka wrote:Imbirek91 a jezeli mozesz powiedziec, to dlaczego tak Cie podczas stymulacji faszefowali białkiem??
Żeby nie wpaść w hiperstymulację duże dawki leków plus PCOS więc ryzyko było, ale jestem tak dziwnym przypadkiem że mimo PCOS i tak nie miałam jakiejś oszałamiającej liczby komórek... No ale dla świętego spokoju mojego i dr miałam tego białka tyle jeść plus jeszcze elektrolity pić
Gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi! Jej, ale wy tu się rozpakowujecie, normalnie jedna po drugiej hurtowoM&K 2017
M 😍 2020