Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Alishia gratulacje! Oby chłopaki nabierali sil i szybko byli z Tobą.
Czarnulka nie martw się na zapas. Dużo odpoczywaj.
A ja walczę z grypa żołądkowa totalnie nie mam sił. W pon podgladalam Maluchy i na szczęście wszystko dobrze.czarnulka24 lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Angela* wrote:Dziewczyny melduje sie po
Mamy parke na 100%
Chlopczyk waży 320g , dziewczynka 302g
Wszystko u nich dobrze
Buziaki :-*
Gratulacje !
Czarnulka musisz teraz dbać o siebie , leżakowac jak najwięcej i - wiem że latwoo powiedzieć- ale włączyć pozytywne myślenie :*
Trzymam za Ciebie kciuki z całych sił żebyś wytrzymała do samego końca &&&
Jolka daj znać co u Ciebie. Jak to cholestaza to pewnie na Twoim etapie zaawansowania ciąży długo nie będą czekać z rozwiązaniem. Trzymam kciuki !
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziewczyny melduje sie po
Mamy parke na 100%
Chlopczyk waży 320g , dziewczynka 302g
Wszystko u nich dobrze
Buziaki :-*
Gratuluje parkiAngela* lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
didi31 wrote:Czarnulka a od którego tc zaczęły Ci się problemy z szyjka?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Cos od 20 .. w 20 na połówkowych miała 2.8 a równy tydzień po 1.9
Dzięki za odp. Pytałam bo mam jakieś dziwne lęki jeśli chodzi o moja, mam nadzieję, że niepotrzebnie. Dobra, na pewno wszystko jest ok i nie wkrecam sobie jazdy.
A Ty nogi do góry i odpoczywaj. Ja ost spasowałam i nie przesadzam z aktywnością.czarnulka24 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Cześć dziewczyny moje panienki kończą dziś 3 tygodnie dokładnie skończyły przed chwilą (Bianka o 6:34 a Emilka o 6:46) byłam we wtorek na spacerze z koleżanka z podstawówki. Nie widziałyśmy się ponad 15 lat! Ona w lutym urodziła bliźniaczki ale nie o tym chciałam napisać. Jeździmy sobie po osiedlu podwójnymi wózkami co już jest dla innych ciekawe (jeden pan na balkonie stał i do żony krzyknął "maryśka! Chodź szybko czworaczki zobaczysz!") ja mam syna ona jeszcze córkę wiec poszliśmy na plac zabaw żeby starszaki się pobawily. W piaskownicy buszowali 5-letni chłopcy bliźniacy. A za parę chwil dojechał do nas kolejny podwójny wózek z parką bliźniaków z maja mój mąż nawet z daleka foto strzelił bo wyglądało to jak zjazd bliźniaków albo co najmniej ukryta kamera wcześniej nie zauważałam tak bliźniaków jak teraz... tez tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 06:49
gabi 7, czarnulka24, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
Meg ale ten czas szybko leci☺wiesz,jeśli chodzi o bliźniaki na mieście to też tak mam od jakiegoś czasu,teraz trochę mniej,bo większość czasu jednak spędzam w domu.Ale nawet w poniedz.jak wracałam z wizyty to mijalam 2 wózki blizniacze.myślę,ze tych bliźniaków jest dużo,tylko my wcześniej,nie wiedząc,ze same będziemy je mieć,nie zwracalysmy na to uwagi☺
Meg85 lubi tę wiadomość
-
Coś w tym jest, że mamy bliźniaki w brzuchu i bardziej wyczulony wzrok w poszukiwaniu innych na ulicy. Ale oprócz tego wydaje mi się, że bliźniaki w drodze to już nie taka niespotykana rzecz zwłaszcza, że coraz więcej par ma problem z zajściem w ciążę i leczenie niepłodności różnymi metodami sprzyja ciążą mnogim.
: )Meg85 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
dziewczyny od wczoraj zaczełam brać macmirror i powiem wam ze masakra .. dziwny kolor mają te tabletki gdyby było jakies plamienie to nie wiem jak je odróżnić? chwilami tabletka daje kolor zółty a chwilami taki brązowy ;/27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
a w ogóle jak tam wasze brzuszki??? rosną ? ja mam 12kg na plusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 14:34
didi31, Midwife1991, Meg85, gabi 7 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka ja juz od tygodnia biore te globulki, juz drugi raz mam je przepisane. One tak ciapia strasznie, ja na noc zakladam podpaske bo strasznie duzo tego wylatuje wlasnie taka zolta wydzielina, no przyjemne to nie jest ale przynajmniej ja czuje ze mi pomaga
Zastanawiala sie ktoras moze nad zakupem pasa ciazowego? mi przy chodzeniu bardzo napina sie brzuch, czasem naprawde ciezko mi przejsc kawalek, moze ten pas by pomogl ?Weruś9110 -
Weruś ja już pisałam że korzystałam i pomógł mi donosić ciążę tak długo. Miałam problemy z szyjką (szybko się skracała, pod koniec ciąży miała ok 5mm) i bardzo bolał mnie kręgosłup bo byłam ogromna z przodu pas koszuje ok 100 zł na allegro (firmy nixie) i naprawdę pomaga.
Czarnulka, a mi zostało do zgubienia juz tylko 8kg przedwczoraj na wadze było 71, dzisiaj 70.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Meg85 wrote:Weruś ja już pisałam że korzystałam i pomógł mi donosić ciążę tak długo. Miałam problemy z szyjką (szybko się skracała, pod koniec ciąży miała ok 5mm) i bardzo bolał mnie kręgosłup bo byłam ogromna z przodu pas koszuje ok 100 zł na allegro (firmy nixie) i naprawdę pomaga.
Czarnulka, a mi zostało do zgubienia juz tylko 8kg przedwczoraj na wadze było 71, dzisiaj 70.
Co to za pas o którym mowa? Co on robi?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Weruś9110 wrote:Czarnulka ja juz od tygodnia biore te globulki, juz drugi raz mam je przepisane. One tak ciapia strasznie, ja na noc zakladam podpaske bo strasznie duzo tego wylatuje wlasnie taka zolta wydzielina, no przyjemne to nie jest ale przynajmniej ja czuje ze mi pomaga
Zastanawiala sie ktoras moze nad zakupem pasa ciazowego? mi przy chodzeniu bardzo napina sie brzuch, czasem naprawde ciezko mi przejsc kawalek, moze ten pas by pomogl ?
Werus no te tabletki porażka. Ja dodatkowo biore 2luteiny rano i 2 luteiny wieczór. Tez zaopatrze sie w podpaski jak do tej pory używałam wkładek ale na tę tabletkę to za mało. .heh27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity