Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
didi31 wrote:Tak to chyba wygląda, że Ty Triss później chyba Gabi, i przerwa do listopada/grudnia.
Jak dotrwam do terminu to ja tak 25 października27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
gabi 7 wrote:Czarnulka ból w pachwinach jest wynikiem rozciagania się,tez to przechodzilam☺więc tym się nie martw.ja więcej leżę niż się poruszam po domu.robię tylko to co muszę a pozostałą część dnia staram się tylko leżeć.oczywiście są sytuacje,ze muszę też wyjść z domu i wsiąść do samochodu;badania,lekarz itp.mam nadzieje,ze uda mi sie wytrzymać jal najdłużej.wizyta teraz 21 sierpnia.ciekawe ile teraz ważą moje dziewczyny☺?a Ty jak funkcjonujesz?
Komoda kąpielowa z przewijakiem super ☺
Ja mam wizytę w piątek. Tak szczerze mówiąc to ja bym leżała ile da rade ale tak mi okropnie nie wygodnie że poprostu nie daje rady. . Nawet do snu ułożenie sprawia mi trudności..
Gabi widzę że ty już tuż tuż. . Super mam nadzieje że i ja na suwaczku wnet doczekam takiego tygodnia
Daj znać po wizycie jak tam się mają twoje dziewczyngabi 7 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny, czy grypa żołądkowa może jakos dzieciom zaszkodzic? Dodam, ze to moja druga od soboty i mna telepie i ciezko mi sie oddycha, nie mowiac juz o tych innych "przyjemnosciach" biegunce i wymiotach. Wczoraj na dodatek brzuch mi sie mocno i czesto napinal...
-
Czarnulka,kochana na 100% dotrwasz,zobaczysz☺ powiem Ci ze z tym lezeniem nie jest łatwo też u mnie.wczoraj np. nie mogłam sobie miejsca znaleźć,bo strasznie źle mi było tak od strony żołądka,wszystko mi do gardła podchodzilo,do tego gniotlo mnie cały czas na żołądek.to chyba dlatego że co zjem to się zaraz kładę,a tak na lezaco to nawet to jedzenie nie ma szans normalnie do żołądka trafic:-(
Dziewczyny powiem Wam,ze z jednej strony mam już stresa,ze to niedługo a z drugiej wydaje mi się,ze to jeszcze tyle czasu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 09:15
-
Midwife biedna jesteś.współczuję Ci.ciężko powiedzieć czy to ma jakiś wpływ czy nie.wiem tylko,ze moja koleżanka na samym początku ciąży bardzo wymiotowala ale to tak na Maxa nią targało ze z wysilku odkleiło się jej łożysko ale Ty już chyba jesteś na bezpueczniejszym etapie,więc szybko musisz dojść do siebie i będzie ok.A u lekarza byłaś,może by coś polecił.pij dużo,odgazowana cola pomaga,flipsy,kisiel,banany,kleik ryżowy,zero nabiału.zestaw sprawdzony bo jak moja córkę dopada ten wirus to zawsze się sprawdza.leki u Ciebie wykluczone.
Midwife1991 lubi tę wiadomość
-
Gabi u mnie podobnie . Najlepiej leży mi się na prawym boku , na lewym mi ciężko oddychać, na plecach w ogóle nie mogę. Czasem w nocy budzę się bo bolą mnie żebra od leżenia wciąż w jednej pozycji. W dzień też głównie w pozycji leżącej, siedzieć mi nie wygodnie , jak chodzę to brzuch jak kamień.
Ratuje mnie jeszcze poducha rogal - bez niej chyba bym nie usnela
Midwife współczuję jak będziesz się źle czula to koniecznie lekarz. Nie można odwodnic organizmu w ciąży
gabi 7, Midwife1991 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie straszcie, ja dopiero kończę 20tc a już marudzę jak mi nie wygodnie. Strach pomyśleć jak potem będzie. A poduszka rogal od początku przy mnie☺
3majcie się. Wieczorem wizyta...szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Midwife, ja dopiero co skończyłam grype, no prawie... bo wyniki wątrobowe mam jeszcze złe i do końca biegunki sie nie pozbyłam. Z dziećmi wszystko dobrze, w piątek ide do swojego lekarza to będe wiedziala na świeżo co u nich. Ale u mnie niestety skończyło się kroplówką, byłam już bardzo odwodniona i mocno schudłam, narazie nie moge nic przybrać Idź do lekarza, niech Cie zbada. Trzymaj się dzielnie! A z dziećmi na pewno będzie ok.
Midwife1991 lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
didi31 wrote:Dziewczyny nie straszcie, ja dopiero kończę 20tc a już marudzę jak mi nie wygodnie. Strach pomyśleć jak potem będzie. A poduszka rogal od początku przy mnie☺
3majcie się. Wieczorem wizyta...
Trzymam kciuki polowkowe jak dobrze pamiętam tak ?didi31 lubi tę wiadomość
-
Oj z tym spaniem to u mnie tez sie robi ciezko, najbardziej bola biodra od lezenia na bokach, a na plecach ciezko sie oddycha ;/ poduszka rogal to pierwszy moj ciazowy zakup i nie wyobrazam sobie spania bez niej ale jeszcze tylko pare miesiecy i znowu bedzie mozna spac na brzuszkuWeruś9110
-
Poszłam ufarbować włosy w 13tc i teraz będę już chodzić co jakiś czas. Nie rozjaśniam, robię krótkie i delikatne farbowanie, więc nie panikuję. Mam już trochę siwych włosów, które na moich bardzo ciemnych włosach strasznie rzucają się w oczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 15:08
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Ja Dziewczyny tez sie wybieram w najbliższym czasie do fryzjera,bo później to nie wiem kiedy będę miała taką możliwość☺jutro,mimo tego,ze większość czasu leżę wybieram się na pedicure,bo z hybrydy na dłoniach już zrezygnowałam.stop już nie mam możliwości zrobić sobie sama,bo później boli mnie brzuch.
didi31 lubi tę wiadomość