Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi no to dobrze że nie jestem sama. Bo czasem mam trochę wyrzuty jak patrzę na stan konta
U mnie dodatkowo szał na kupowanie tych slicznosci dla dziewczynki. Zawsze jak lrzwchodzialm obok półek z różowymiciuszkami to obiecywałan sobie ze kiedyś tu wrócę i wykupie wszystko chociaż jak ostatnio prasowalam to okazuje się że jednak dla chłopca mam więcej rzeczy . Nic to , jeszcze nadrobie
Didi suuuper że parka. I że dzieciaki zdrowe
U mnie też nie chciały współpracować przy połowkowych. Lekarka która robiła badanie proponowala żebym pochodziła trochę i wróciła po pół godzinie bo koniecznie chciała zrobić ujęcia 3d buziek. Dla mnie najważniejsze było że dzieci zdrowe , buziaki zobaczę po porodzie
Angela*, gabi 7 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Didi , co ile chodzisz na wizyty ? Co miesiac czy co 2 tyg ?
Teraz wypadało co miesiąc, kolejna za 3tyg. Strasznie długie przerwy. Ale chyba z każdym etapem będą częstsze, taką mam nadziejęszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Sun2017 wrote:Gabi,
ja też wybrałam się ostatnio na pedicure, bo mi już rąk nie starczało Wkurzyłam się tylko, bo skaleczyła mnie pilnikiem, mam nadzieję, że niczym się nie zaraziłam.
Byłam dziś na usg i jestem w szoku, bo moje dziewczyny są takie duże! Jedna waży 1800 a druga 2100 (czyli jest jakieś 2 tygodnie do przodu). Od początku szły odpowiednio do swojego "wieku", jedna trochę mniejsza, gruga trochę większa. Niby lekarz skomentował, że to ok, ale ja już szukam dziury w całym. Nie mam cukrzycy, więc pozwalam sobie codziennie na coś słodkiego, ale też bez przesady - małe lody, do tego wafelek, albo 2 kawałki czekolady. Jem w miarę zdrowo, nie tłusto, nie dużo. Chyba ich nie przekarmiam, co?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
gabi 7 wrote:Zocha a brałaś profilaktycznie przy pessarze jakieś globulki przeciwgrzybiczne? ja biorę takie raz na tydzień, żeby właśnie nic nie złapać. myślę, ze dostaniesz coś na grzybicę a pessar pozostanie.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny wyczytałam w gazecie M jak mama o butelkach które nie zakłócają tego że później dziecko nie chce cycki bo mu łatwiej ciągnąć z butli. . Że niby te butelki są zrobione tak samo jakby dziecko ciaglo cyce i dzięki temu później nie ma problemu z karmieniem piersią. .
Ciekawe tylko czy faktycznie są one dobre czy to jakiś kit. A wy co o tym myślicie? Słyszałyście coś o tym ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07379c2030b1.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 11:07
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Weruś9110 wrote:Hej, ja juz po krzywej cukrowej, kupilam glukoze o smaku cytrynowym i powiem wam ze bylo calkiem dobre tylko teraz troche mi niedobrze, ble ;/ didi, chyba c&a jest jeszcze dzial z ciuchami ciazowymi
A to teraz jak siw idzie na badanie do laboratorium to mozna kupic sobie w aptecw glukoze ? -
Czarnulka ja mam coś co się nazywa Natamycyna. jeśli chodzi o wyciekanie to prawie identycznie jak luteina tylko tabletka jest większa.ja używam tylko wkladek i są wystarczające.biorę je raz na tydz.
Angela możesz iść że swoją glukozą ale jak nie masz to laboratorium ma,dolicza Ci do ceny badania.
Dziewczyny ja zvtakich typowych ciazowych ubrań to mam tylko legginsy z h&M a tak to wszystkie normalne.dostałam 3 siaty sukienek,bluzek,tunik itp.od swojej nieco tęższej koleżanki i sa rewelacyjne,bo ona ma zawsze takie wyszukane ubrania.dzięki temu mam sporo ciuchów i nie musiałam wydawać kasy.
Ja właśnie wróciłam z pedicure.mam piękne stopy i piękny amarantowy róż na paznokciach☺czuję się taka. ... zadbana☺też tak macie?.Ale teraz leżę plackiem bo mnie wszystko boli i padnieta jestem.rany jaki człowiek się robi bez formy od tego leżenia i ten brzuch tak strasznie ciąży i ciągnie:-(
-
Angela tak ja u siebie w przychodni robilam i od razu mialam powiedziane zeby sobie zakupic, w aptece ok. 7 zl.
Gabi ja tez sie wlasnie musze wybrac na paznokcie u nog bo juz troche odrost mam, ale masz racje ze nowe paznokcie i od razu kobieta czuje sie lepiejgabi 7 lubi tę wiadomość
Weruś9110 -
Triss a kupiłaś już pieluszki?ja na pierwszy rzut kupiłam te najmniejsze Pampersy a później najwyżej będę na bieżąco testować inne.przy córce używałam huggis ale ich juz teraz nie ma.zostaly wycofane.dużo ludzi zachwala sobie tez pieluszki z Lidla.
-
gabi 7 wrote:Triss a kupiłaś już pieluszki?ja na pierwszy rzut kupiłam te najmniejsze Pampersy a później najwyżej będę na bieżąco testować inne.przy córce używałam huggis ale ich juz teraz nie ma.zostaly wycofane.dużo ludzi zachwala sobie tez pieluszki z Lidla.
Kupiłam kilka paczek pampersow "0". Zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze trochę jedynek jednak .
Przy chłopcach używałam Pampersy i byłam zadowolona. O tych lidlowskich nie słyszałam , ale wiele osób chwali też dady w małym rozmiarze . -
Czarnulka,
już Ci piszę, choć myślę, że dietę mam dość zwyczajną Jem chleb razowy, biały ser półtłusty, pomidory, jajka, jogurt naturalny, płatki owsiane, sałatę, owoce sezonowe, koktajle ze szpinaku z owocami. Nie przepadam za mięsem, więc na obiad kurczak, indyk, czasem łosoś. Do tego warzywa, często fasolka szparagowa. Czasem ciecierzyca w różnej postaci.NNa kolację często sałatka z jakichś zielonych liści z dodatkami. Podjadam migdały, nerkowce, morele i gorzką czekoladę :p Do obiadu femibion natalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 22:49
Witajcie córeczki! 5.10.2018