Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam juz wyniki KWASOW ŻÓŁCIOWYCH - wszystko ok.sa nawet minimalnie poniżej normy.kamień z serca.Muszę wrzucić trochę na luz☺
Czarnulka,zobacz kochana jak ten czas szybko leci.Tak się martwilas a zobacz na jakim etapie już jesteś☺zobaczysz wytrzymasz do samego końca.
Triss odezwij się,bo cisza u Ciebie.już się martwić zaczynam,czy wszystko u Ciebie ok.czarnulka24, Angela*, triss lubią tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Alias wypuścili Cię do domu,czy zostawili w szpitalu? Dobrze,ze wszystko jest ok.ja biorę globulki ale profilaktycznie przy pessarze,raz na tydzień. Moje nazywają się Natamycyna. Ale ten co Ty dostałaś chyba bierze Czarnulka ale nie jestem pewna.
Gabi wypuścili, bo nie znalazł nic w środku. nawet starego plamienia , tylko resztki luteiny,
Czarnulka pakujesz torbę? no właśnie podpowiedzcie co trzeba zabrać do szpitala? wszystko podwójnie? dużo tego ? ja jeszcze brzucha nie mam , ale już mnie to ciekawi -
gabi 7 wrote:Dziewczyny mam juz wyniki KWASOW ŻÓŁCIOWYCH - wszystko ok.sa nawet minimalnie poniżej normy.kamień z serca.Muszę wrzucić trochę na luz☺
Czarnulka,zobacz kochana jak ten czas szybko leci.Tak się martwilas a zobacz na jakim etapie już jesteś☺zobaczysz wytrzymasz do samego końca.
Triss odezwij się,bo cisza u Ciebie.już się martwić zaczynam,czy wszystko u Ciebie ok.
Gabi super wiadomosci że wszystko jest ok:) ja mam jutro wizyte w klinice i się dowiem ile ważą maluszki mam wielką nadzieję że dotrwam do 36tcWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 15:13
gabi 7 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Gabi no i pięknie, nie myśl już o tej cholestazie!
Dziś po 4/5 jeden rozrabiak (obstawiam chłopaka) zrobił sobie imprezę i wywijał nieźle w brzuchu! Musiałam wstać bo brzuch normalnie mi przeszkadzał. Po 6 nadrobiłam spanko.
gabi 7 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Alias wrote:Gabi wypuścili, bo nie znalazł nic w środku. nawet starego plamienia , tylko resztki luteiny,
Czarnulka pakujesz torbę? no właśnie podpowiedzcie co trzeba zabrać do szpitala? wszystko podwójnie? dużo tego ? ja jeszcze brzucha nie mam , ale już mnie to ciekawi
Nie mam pojęcia co wziąść do szpitala dla maluchów i siebie .. wiem tylko o takich podstawowych Reczach jak piżama , klapki , do kąpieli żele , to moja pierwsza ciąża bo 3 wcześniej poroniłam w 10tc .. także jestem zielona co i jak27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulka musisz w szpitalu się dowiedzieć co tam potrzeba bo u nas np potrzebowałam tylko pampersy, chusteczki nawilzone i żel do kąpieli
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
roletka wrote:Czarnulka musisz w szpitalu się dowiedzieć co tam potrzeba bo u nas np potrzebowałam tylko pampersy, chusteczki nawilzone i żel do kąpieli27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Tak wyglądają te sale porodowe https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e3885d7a08bd.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4aa6fe6d8fc5.jpg
07.06.2019 synek
Dziewczyny to jest w Rzeszowie ..tak slicznie jest ale trudno się dostac na NFZ .. chyba trzeba być pacjentem stałym.
. żeby też na poród się dostać tzw wrazie czego każdy szpital musi cie przyjąć ale może nie być miejsc .ja mama tam 60 km .. jutro właśnie jadę na wizytę ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 21:07
07.06.2019 synek
Czarnulka - warunki All Inclusive
Dziewczyny, też cierpicie na zaburzenia snu?
O 21 nie jestem już w stanie powiek utrzymać, o 22 śpię, a potem nocna toaleta. Zawsze była jedna, powoli rozkręca się do dwóch. Czyli średnio od 3:30 nie śpię. Zaraz potem Maluszki się aktywują. Młody daje jak z procy, Panna zapodaje seryjnie i tak leżę do 5..w końcu idę się najeść. Jest spokój i znowu zasypiam od 7- 11. Strasznie to męczące W dzień czuję się niewyspana.
A od 3 dni zauważyłam, jak brzuszek faluje, gdy sobie siedzę Ale śmieszne uczucie takie silne gmeranie, jak USG od środka
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrodzynka66 wrote:Czarnulka - warunki All Inclusive
Dziewczyny, też cierpicie na zaburzenia snu?
O 21 nie jestem już w stanie powiek utrzymać, o 22 śpię, a potem nocna toaleta. Zawsze była jedna, powoli rozkręca się do dwóch. Czyli średnio od 3:30 nie śpię. Zaraz potem Maluszki się aktywują. Młody daje jak z procy, Panna zapodaje seryjnie i tak leżę do 5..w końcu idę się najeść. Jest spokój i znowu zasypiam od 7- 11. Strasznie to męczące W dzień czuję się niewyspana.
A od 3 dni zauważyłam, jak brzuszek faluje, gdy sobie siedzę Ale śmieszne uczucie takie silne gmeranie, jak USG od środka