Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi, trzymam kciuki za Was! Dobrze, że jesteś w szpitalu, bo masz opiekę. A że leżenie tam nie należy do specjalnie przyjemnych, to wiem i mam nadzieję, źe Cię szybko wypuszczą.
U mnie nic ciekawego, w czwartek byłam na ktg, gdzie wszystko było ok. A dziś robiłam morfologię i tsh, ciekawe jak tam moja hemoglobina. Nie znoszę badania moczu, bo to dla mnie to gimnastyka, żeby wysikać się odpowiednio późno i jednocześnie wcześnie i wytrzymać do rana
Kupiliśmy używany wózek i ostatnio był u nas facet z odkurzaczem piorącym, żeby go odświeżyć dla naszych maluchów. Powiedział, że trafiliśmy wózek w bardzo dobrym stanie i faktycznie, nie ma prawie śladów używania.gabi 7 lubi tę wiadomość
Witajcie córeczki! 5.10.2018 -
Sun2017 wrote:Gabi, trzymam kciuki za Was! Dobrze, że jesteś w szpitalu, bo masz opiekę. A że leżenie tam nie należy do specjalnie przyjemnych, to wiem i mam nadzieję, źe Cię szybko wypuszczą.
U mnie nic ciekawego, w czwartek byłam na ktg, gdzie wszystko było ok. A dziś robiłam morfologię i tsh, ciekawe jak tam moja hemoglobina. Nie znoszę badania moczu, bo to dla mnie to gimnastyka, żeby wysikać się odpowiednio późno i jednocześnie wcześnie i wytrzymać do rana
Kupiliśmy używany wózek i ostatnio był u nas facet z odkurzaczem piorącym, żeby go odświeżyć dla naszych maluchów. Powiedział, że trafiliśmy wózek w bardzo dobrym stanie i faktycznie, nie ma prawie śladów używania.
Kochana jaki macie Wózek jak mogę zapytać? -
DziewcZyny, czy Wam tez tak ciężko na gorze brzucha i po bokach jak chodzicie ?
jak sie siedzi czy lezy jest Oki, ale jak chodze to mnie dzieci na gorze pepka tak gniota ... Mowilam o tym lekarzowi , mowil ze to normlane ze dzidziusie sie rozpychają
chyba zostaje mi tylko leżeć: D a gdzie tu do grudnia
.
Mam na plusie 10kg i brzuszek dosyc spory -
Cześć dziewczyny. Przepraszam że nie pisałam ale mam mnustwo na głowie. Po wczorajszym usg doktor stwierdził rozpoczynający się zespół przetaczania
leżę wiec od wieczora na szpitalu i mnie kontrolują mówią ze jak coś to zrobią cesarke ale dzięci okropnie male bo 960 i 1070
lekarz mówił ze dziś jest w miarę ok ale ze tez nie da mi gwarancji bo na usg może być dobrze a wieczorem juz brak tetna u jednego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2017, 15:26
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Cześć dziewczyny. Przepraszam że nie pisałam ale mam mnustwo na głowie. Po wczorajszym usg doktor stwierdził rozpoczynający się zespół przetaczania
leżę wiec od wieczora na szpitalu i mnie kontrolują mówią ze jak coś to zrobią cesarke ale dzięci okropnie male bo 960 i 1070
lekarz mówił ze tez nie da mi gwarancji mówił ze na usg może być dobrze a wieczorem juz brak tetna u jednego
Kurcze, Czarnulka 3maj się dzielnie chociaż wiem, że ciężko.
Trzymam kciuki za Was. Niech Wam tam pomogą :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Co naj lepsze ze podkrada ten co mial malo wód i był dużo mniejszy jeszcze kilka tyg temu miał wod 3.4 a wczoraj 9.5 a ten co zawsze był większy ma wod 8.5 a miał 7.5 .. najgorsze te przepływy bo różnicy w wadze prawie nie ma27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Weruś9110 wrote:czarnulka czyzbysmy lezaly w tym samym szpitalu w rzeszowie ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Dziewczyny proszę napiszcie jeszcze cxy lepszy jest laktator na 2 piersi czy 1? I ile minut odciaga mleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2017, 16:09
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
czarnulka24 wrote:Cześć dziewczyny. Przepraszam że nie pisałam ale mam mnustwo na głowie. Po wczorajszym usg doktor stwierdził rozpoczynający się zespół przetaczania
lekarz mówił ze dziś jest w miarę ok ale ze tez nie da mi gwarancji bo na usg może być dobrze a wieczorem juz brak tetna u jednego
Czarnulka trzymam za Was kciuki
Jestes w dobrych rękach
Ty masz ciążę 1k1o ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka kochana mam nadzieję,ze wszystko jednak będzie dobrze i ze Twoje dzieciaczki zdążą jeszcze trochę podrosnac i nabrać wagi.Ja niestety też od dzisiaj w szpitalu:-( pocieszające jest to,ze w razie co jestem tu na miejscu i nie muszę się stresować,ze nie zdążę dojechać.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Czarnulka trzymam za Was kciuki
Jestes w dobrych rękach
Ty masz ciążę 1k1o ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
gabi, czarnulka trzymamy kciuki za pozytywne wieści! Wytrzymajcie jak najdłużej.
Angela - Ja też odczuwam ciężar brzuszka, ale bardziej "od dołu". Leżenie wtedy zbawienne...
Dziś miałam kiepski dzień. Jak tak buchnęło ciepłem od razu, to było mi słabo. Nic tylko leżenie przy wiatraku i opuszczonych roletach. Dobrze, że Kochany Mąż zajął się porządkamigabi 7 lubi tę wiadomość
-
rodzynka66 wrote:gabi, czarnulka trzymamy kciuki za pozytywne wieści! Wytrzymajcie jak najdłużej.
Angela - Ja też odczuwam ciężar brzuszka, ale bardziej "od dołu". Leżenie wtedy zbawienne...
Dziś miałam kiepski dzień. Jak tak buchnęło ciepłem od razu, to było mi słabo. Nic tylko leżenie przy wiatraku i opuszczonych roletach. Dobrze, że Kochany Mąż zajął się porządkami
Kochana a duzo masz kg na plusie? Mnie to az jelita bola od gniecenia -
Hej
Gabi dziękuje za pamięć . U mnie wszystko ok , tylko telefon zmieniałam i zanim wszystko ogarnęłam to byłam odcięta od świata.
Mam nadzieje ze skurcze u Ciebie się wycisza . Gdyby coś się zaczęło dziać to jesteś w dobrych rękach . Dziewczynki już duże . Ale wiadomo , najlepiej gdyby jeszcze troszkę wytrzymać. Trzymam kciuki kochana z całych sił. Odzywaj się i dawaj znać co. UCiebie
Pytałaś o chłopców moich. Starszy ma 9 i pół , młodszy 8 lat. A Ty mas córcię chyba w wieku mojego młodszego synka ?
Czarnulka kochana ... tak bardzo wierze ze to jeszcze nie czas na Twoich chłopców . Boże , niech wszystko będzie dobrze . Faktycznie wagowo idą równo ale najważniejsze to teraz przepływy. Ale chłopaków masz silnych i gdyby była konieczność rozwiązania ciąży to dadzą radę . Moja koleżanka urodziła córeczkę 650g, teraz jest zdrową 3 latka i nie mieści się w siatce centyliwej . Musi być dobrze . MUSI !!!!!gabi 7 lubi tę wiadomość