Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Emcia123 wrote:Czarnulka czekamy na informacje jak tam maja sie maluszki☺ ja dzisiaj tez mam wizyte u lekarza I ciekawe czy zrobi mi podglad moich maluszkow mam nadzieje, ze przybieraja na wadze prawidlowo. O ktorej masz wizyte?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 07:40
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
A moje panny od rana trollują.. wstały ok 7:30 i do tej pory nie śpią! albo chcą na ręce albo cyca albo jeść albo pielucha i od nowa... jedyny ratunek spacer. Przygotowane już wszystko i... grzmotnęło nie wiadomo skąd i pada
FOCH!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2017, 11:05
-
witam odczytuje Was trochę od wczorajszego usg. Mimo że ciąża bardzo wczesna (wedle om wczoraj było 3w5d ale doktor powiedział że skoro na usg widać to raczej starsza) i po raz kolejny u mnie są dwa pęcherzyki ciążowe. poprzpoprzednim razem jeden przestał się rozwijać w 5 tygodniu drugi w 10. teraz jestem obstawiona lekami więc mam nadzieję nadzieje ze bedzie dobrze i może uda się utrzymać obie kropki
https://naforum.zapodaj.net/9b6353f79460.jpg.html
Angela*, Asia87 lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli witaj w naszym gronie☺trzymam kciuki,żebyś tym razem została tutaj na dluuuugo☺powodzenia
A u mnie dzisiaj od rana piękna pogoda,tylko ja w trochę gorszym nastroju :-(pobolewa mnie dołem brzuch i znów głowa nabita głupimi myślami.
Mówię Wam dziewczyny chciałabym żeby ten czas mijał szybko,żeby był już koniec września i żebym mogła spokojnie rodzić,bo przez ten miesiąc chyba do konca osiwieje:-(cieszę się z każdego dni,który mam za sobą ale jeszcze przydałoby się sporo wytrzymać. -
Trzymam kciuki za wasze wizyty na pewno wszystko będzie super
Chlopkaow wypuścili w 14 dobie.
Wczoraj mieliśmy pierwszy krocitki spacer i była położna. Przybierają na wadze Wiktor wazy 2280 byl wazony po jedzeniu. A Adam 2140 i wazony na glodniaka dalej jedzenie zajmuje im baaardzo duuzo czasu ale mysle ze jeszcze dwa tygodnie i będą fajnie zjadać szybko i dużogabi 7, Angela*, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny witam Was niestety ze szpitala:-( przyjechałam dzisiaj rano z bólem podbrzusza,bo się przestraszylam,ze będę rodzić.leżę właśnie pod ktg i dostałam już drugą kroplowke.mam nadzieję,ze mnie poobserwuja i wypuszcza do domu i że to jeszcze nie jest pora na moje dziewczyny.A tyle miałam planów na najbliższe dni a tu "dupa" przepraszam za wyrażenie.
Napiszcie co u Was,to chociaż sobie poczytam,bo jakoś ostatnio strasznie cicho na tym naszym forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2017, 08:27
-
Gabi kurcze , dużo Zdrowka dla Was i , żeby dzieci zostaly jeszcze w brzuszku
Dziewczyny jak po wizytach ? Czarnulka , EmciA123? Wszystko dobrze ?
U mnie zapowiada sie upalny dzien , choć rano przeszla delikatna burza ...
Milego dnia wszystkimgabi 7 lubi tę wiadomość
-
Gabi trzymaj się dzielnie. Fajnie, że dziewczyny tyle ważą. Jesteś w szpitalu więc w dobrych rękach, na pewno uda się zahamować skurcze i jeszcze trochę pomieszkają w brzuchu. Spokoju Ci życzę :*
No właśnie dziewczyny co z Wami?
Czarnulka wszystko ok z Wami? Dajcie znać.
U nas pochmurno, ale nie narzekam. Trochę ogarnę mieszkanie, ale nie fikam za dużo.gabi 7 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)