Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam że się cieszę że miałam nieplanowana cc tak się dowiedziałam że jedziemy i za 15 min najgorsze, to czego się bałam a co okazało sie nie straszne czyli lewatywa, cewnik i znieczulenie w kręgosłup, miałam już za sobą a tak to bym się stresowala przed planów cc
Meg85 lubi tę wiadomość
-
Jakich laktatorów używacie? Medela na dwie piersi wydaje się być fajna, oszczędność czasu na wagę złota będzie, ale cena ...powala.
Narazie nie kupuje, bo szpital na czas pobytu udostępnia nie mniej jednak później zakup pewnie mnie czeka.
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:Jakich laktatorów używacie? Medela na dwie piersi wydaje się być fajna, oszczędność czasu na wagę złota będzie, ale cena ...powala.
Narazie nie kupuje, bo szpital na czas pobytu udostępnia nie mniej jednak później zakup pewnie mnie czeka.
Tez slyszalam ze fajny , ale cena faktycznie powala ...
-
Ja kupiłam jak urodzilam bo nie wiedziałam czy będzie mi potrzebny, ale ze względu ze nie miałam dzieci przez dwa tygodnie to odciągalam i na ten czas wystarczyl mi z aventu ręczny. Czasami skrzypial i reka czasami bolala ale mimio wszystko polecam, bo moim zdaniem sprawdzim sie
-
Cześć dziewczyny dawno nie pisałam. Miałam mnustwo na głowie. . Moj jeden synek miał tydzień temu operacje na jelito bo wystąpiła performacja. . Na szczęście przeżył operacje choć nie dawano mu dużych szans .. wycieli mu kawałek jelita i jak się zagoi to dadzą mu taki woreczek gdzie będzie się wszystko zbierać a jak wydobrzeje i ciut porośnie to zrobią mu ponownie operacje i mu złącza ..z tą bakteria dalej walczą oba .. za niedługo powinni mieć usg głowek cxy nie maja jskis zmian bo ten wiekszy miał operacje i tez był niedotleniony podczas porodu a ten drugi łapie anemie non stop i jyz miał 2x krew przetaczana .. w czwartek wazyli 1270 kg i 1300kg ten wiekszy na razie nie może jeść mojego mleczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 17:43
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Cześć dziewczyny dawno nie pisałam. Miałam mnustwo na głowie. . Moj jeden synek miał tydzień temu operacje na jelito bo wystąpiła performacja. . Na szczęście przeżył operacje choć nie dawano mu dużych szans .. wycieli mu kawałek jelita i jak się zagoi to dadzą mu taki woreczek gdzie będzie się wszystko zbierać a jak wydobrzeje i ciut porośnie to zrobią mu ponownie operacje i mu złącza ..z tą bakteria dalej walczą oba .. za niedługo powinni mieć usg głowek cxy nie maja jskis zmian bo ten wiekszy miał operacje i tez był niedotleniony podczas porodu a ten drugi łapie anemie non stop i jyz miał 2x krew przetaczana .. w czwartek wazyli 1270 kg i 1300kg ten wiekszy na razie nie może jeść mojego mleczka
Kochana najważniejsze, że dzieci przybieraja na wadze Kochane , malenstwa kochana pomalutku wyjdą z wszystkiego , i wszystko będzie dobrze
Caly czas trzymam mocno kciuki za Twoje waleczne malenstwa
Kochana a jak Ty sie trzymasz ?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Czarnulka kciuki cały czas mamy mocno zacisniete za Was! Moi chłopcy też mieli przetaczana krew, wiem, że to strasznie wygląda. Ale będzie dobrze!
Didi polecam lansinoh na dwie cycki, moc ma podobną do szpitalnej medeli a cenę dużo lepszą. Mój daje rade 6-8 razy na dobę już trzeci miesiącczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Meg - musiałaś mieć straszne urwanie głowy i nerwy ze stali, żeby ogarnąć całą trójce i zaopiekować się Mamą w potrzebie. Dużo zdrowia dla niej!
Niektórzy tak mają - wszystko, co złe ich się czepia, a inni - kompletnie olewają zdrowie, mają pełno nałogów i są okazami zdrowia, taka sprawiedliwość.
Czarnulka - walczcie tak mocno, jak do tej pory!
W weekend mam dostać zastrzyk na rozwój płuc dzieci. W jakie miejsce dostawałyście? Domięśniowo w tyłek? W których tygodniach ciąży?Meg85, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Co do laktatora jesteście prawie zgodne, rzeczywiście cena fajniejsza niż medela. Muszę przemyśleć sprawę.
Czekam na paczkę z gemini, dziś ma dotrzeć.
Angela ja narazie mam 2x125ml avent.
Strasznie mnie głowa dziś boli, chyba pogoda mi nie służy i bez apapu się nie obejdzie.
Gabi jeszcze mam czas i może dlatego, że go mam teraz dużo to myślę o wszystkim.. Czy dam radę, czy sobie poradzę itd. Ale pewnie tak jak ja, nie będziesz z tym sama. Jest facet, rodzina i bliscy, którzy będą wspierać.
Chyba to normalne nasze lęki jak to będzie.
Pozytywne nastawieni pomoże! Także głowa do gory!
Ja bardzo chcę jak najdłużej wytrzymać w trójpaku, ale nie myślę o tym dużo bo bym zwariowała.
gabi 7 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
Dziewczyny,które już urodziły,mam do Was pytanie:ile czasu Wasze dzieciaczki spędziły w szpitalu?dziewczyna,z która lezalam 3 tyg.urodziła i strasznie sie martwi,chciałabym ja jakoś pocieszyć i dodać otuchy,że jej dzieciaczki nie są jedyne,które muszą leżeć w inkubatorkach i przybierać na wadze.Jej maluszki urodziły się po 1500.
-
Gabi z taka waga to nie wiem ile maluszki spedza w szpitalu bo ja urodzilam w 36+0 i moje maluchy wazyly 2700 i 2650 i nas wypuscili po 4 dniach. Mysle ze to jest sprawa indywidualna i wszystko zalezy jak maluchy beda przybierac na wadze, u nas w szpitalu wypuszczali takie maluchy po osiagnieciu 2kg.
Co u Ciebie? jak sie czujesz i co tam po usg, wiesz jakie plany wobec Ciebie maja? -
Mam takie głupie pytanie - znacie jakąś stronę gdzie można sprzedawać i kupować używane rzeczy dla bliźniaków? Np mam fajne kombinezony jesienno zimowe i chciałabym sprzedać a nie wiema gdzie. Wiem, że jest allegro i olx ale może znacie jakąś konkretną www? Bo tu to chyba głupio tak.. a może stworzymy wątek na forum? Sprzedam/kupię dla bliźniaków i wielopaków?
rodzynka66 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Dziewczyny,które już urodziły,mam do Was pytanie:ile czasu Wasze dzieciaczki spędziły w szpitalu?dziewczyna,z która lezalam 3 tyg.urodziła i strasznie sie martwi,chciałabym ja jakoś pocieszyć i dodać otuchy,że jej dzieciaczki nie są jedyne,które muszą leżeć w inkubatorkach i przybierać na wadze.Jej maluszki urodziły się po 1500.
Waga urodzeniowa 2500 i 2350.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2017, 14:52