Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo, jednojajeczne Udało Ci się nie wybuchnąć śmiechem?
W ogóle, że dziewczynki MoNaKo i Megg są słodkie, cudne i do schrupania to oczywiste, ale ja chciałam zwrócić uwagę na to jak mamy się prezentują! Jak Wy to robicie, że tak super wyglądacie?
Angela, kciuki za wizytę Ja też dziś wizytuję, ale u mnie tylko kontrola szyjki.Meg85 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Dzięki dziewczyny za kciuki
Moje malenstwa ważą 1315g chlopczyk i 1185g dziewczynka jest 10% różnicy, ale to jest norma wszystko wporzadku u nich uff lezalam prawie pol godz i pod koniec juz mi sie slabo zrobilo ..
Ale jakos przetrwałam: ) w srode nastepna wizyta u mojego ginka - zbada mi szyjke
Milego dnia dziewczyny :-*jomi81, Meg85, didi31, KasiaHaBe, rodzynka66 lubią tę wiadomość
-
Angela, super wiadomości. Jakie duże juz Twoje dzieciaki
Angela* lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
cześć dziewczyny
Gabi gratulacje i podziw za poród naturalny
Czarnulka Twoje chłopaki fajne już są i coraz lepsze wiadomości przynosisz, koniecznie pisz co u Was słychać.
Angela super że na wizycie wszystko ok, oby tak dalej
Meg, Monako słodkie córeczki macie
My już po chrzcinach i niestety po młody załapał katar i wszyscy się trochę pochorowaliśmy, ale już jest ok (chyba załapał od kogoś bo na imprezie połowa osób niewyraźna była, niestety taki okres teraz mamy)
Bylismy też u neurologa i wszystko ok i dzieci nie wymagają żadnej rehabilitacji tylko polecił kilka sposobów na prawidłowe rozwijanie maluchów.
Co do zabaw z maluchami to moje maluchy lubią karuzelę w łóżeczku i karty kontrastowe no i grzechotkami też się interesują, ale już zamówiłam mate edukacyjną i bujaczki no i zobaczymy czy im się spodobają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 13:29
Angela*, gabi 7, Asia87 lubią tę wiadomość
-
Moje interesują się zabawkami które mają buzie jak narysuję im na kartce markerem to też się cieszą wyjęłam juz z szafy pacynki karuzele zamówione mamy i czekamy aż przyjdą. Na razie mają takie zabawki przyczepiane na klamry do baldachimu (misie, kostki, zwierzątka i wróżki). Dostałam 2 świeżaki z lidla - banana i marchewkę. Śpią w nie wtulone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 13:29
-
jaomi, jakoś wybrnęłam ale później nie mogłam przestać się śmiać. Nie zdziwie się jak któaś z Was też to spotka
Co do wyglądu- makijaż Tym sie ratuję. Wszyscy mi mówią że wyglądam świetnie a ja czuję się taka "rozlazła"
Przez to rozejście mam brzuch jak w ciąży Szczególnie jak coś zjem. Nie wisi mi ale sterczy taka piłeczka jak w ciąży...
Własnie wróciłam od mojej fizjo- ona twierdzi że naparwdę jest super, ale ja widzę co innego. Dobrze ze mi tejpy przykleiła na brzuch to nie muszę go oglądać
Angela, wiadome było że będą u Ciebie dobre wieśći
Agula jaka cudowna księżniczka i książe Bosko wyglądały Twoje bąble!!!!!
Co do chrzcin-my nadal myslimy ale chyba nie bedziemy chcrzcić. Moje dzieci są dzięki invitro czego zakazuje Kościół. Według Kościoła, moich dzieci nie powinno być na świecie więc nie widzę potrzeby aby przyjmowały sakrament chrztu...Mój mąż ma podobne zdanie, ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęliśmy.
Angela*, Meg85 lubią tę wiadomość