X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Szczerze? Wad jak dla mnie nie ma zadnych ... Jesli chodzi o amortyzacje to bralam najbardziej pod uwage , i amortyzacja i miekkosc najhardziej spelnily moje oczekiwania :) powiem Ci tak - ja Ci go polecam w 100 % ;)

To ja juz raczej nie bede kombinowala skoro jedna z najistotniejszych cech jest w tym wozku, dziękuję: -*

• Angela* Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To ja juz raczej nie bede kombinowala skoro jedna z najistotniejszych cech jest w tym wozku, dziękuję: -*

Mi polecila Meg i nie zaluje ze jej posluchalam , tez mialam mega dylemat z wozkiem ;) i glownie patrzyłam na amortyzacje , miekkosc i szerokość wozka i gondolek ;)
    I jestem zadowolona ;)
    I nie ma za co :) jak cos pytaj smialo :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Was dwie posłucham :). Wybor jest bez wskazowek bardzo trudny bo kazdy sprzedawca zachwala a wszystko wychodzi " w praniu". Mialam juz galimatias bo aby cos kupic to chcialam miec pewnosc tym bardziej,ze wozki podwojne musza byc z mojej petspektywy jeszcze b.dopracowane ;). A powiedz mi Kochana czy tapucerka jest przyjemna , miekka?
    Juz powoli zbietam sie z zakupami bo czsd jakoś szybko leci :)

Meg85 lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To ja Was dwie posłucham :). Wybor jest bez wskazowek bardzo trudny bo kazdy sprzedawca zachwala a wszystko wychodzi " w praniu". Mialam juz galimatias bo aby cos kupic to chcialam miec pewnosc tym bardziej,ze wozki podwojne musza byc z mojej petspektywy jeszcze b.dopracowane ;). A powiedz mi Kochana czy tapucerka jest przyjemna , miekka?
    Juz powoli zbietam sie z zakupami bo czsd jakoś szybko leci :)

Tak :)jest miekka i przyjemna ;) w gondoli masz taki bialy materiał tez przyjemny :)
    Pewnie ;) choc ja wozek zamawialam jak juz urodzilam :D byl to moj ostatni zakup :P

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeejaaaa! Im baaaaack! :D

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe :) co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę :P

Tu moje panny świętują pół-roczek :P
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8d5e69caa85.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 19:08

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg, jakie piekne królewny!!!! U mnie też już dziewczynki skończyły pół roczku- w sobotę. Czas biegnie zdecydowanie zbyt szybko.
    Gdzie sie podziewałaś że nie zaglądałaś na forum????
    Jestem ciekawa jak wam idzie rozszerzanie diety?

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixia- ja z całym sercem polecam wózek BUGABOO DONKEY TWIN!!!

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:
    Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe :) co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę :P

Slicznosci i slodkosci :) <3
    Coreczki piekne.

Czas pedzi Dziewczyny :)
    Fajnie,ze jestes Meg :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    PixiDixia- ja z całym sercem polecam wózek BUGABOO DONKEY TWIN!!!

Monako cenowo odpada, chcemy nowy i maksimum do 2800 zl. Wiem,ze jest fajny Kochana ,oblukalam tez go w necie ,ale nie damy rady na niego.
    Przed nami przeprowadzka, kupno nowego auta takze musialam zweryfikowac swoje marzenia ;)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:

Chyba wszystkie jeden kolo drugiego tak maja,ze wasko,ale zdecydowanie wole wizeczek jeden obok drugiego niz tramwaj. Za niska jestem.
    Myslalam tez o tako duo5 ,ale nie mam konkretnych polecen a Dorjanka Wy Dziewczyny polecacie to juz nie bede sobie glowy lamala :)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Pixi, to zrozumiałe że są wydatki. Nawet nie wiesz jak ja się długo biłam z myślami...kupiłam uzywany ale wiem tez że dobrze go sprzedam więc pieniądze w części się zwrócą. Ale to fakt że trzeba było je miec na poczatek.

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Jasne Pixi, to zrozumiałe że są wydatki. Nawet nie wiesz jak ja się długo biłam z myślami...kupiłam uzywany ale wiem tez że dobrze go sprzedam więc pieniądze w części się zwrócą. Ale to fakt że trzeba było je miec na poczatek.

Ja bym tez kupila uxywany,ale z mezem nie wygram a on chce nowy z gwarancja, nie przeskocze tego;)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg a kiedy dziewczynki chcesz przeniesc do spacerowki?

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monako mam sporo roboty nie tylko przy dziewczynach ale ogólnie. Mama i dziadek mają się ok ale to jest takie "tylko i aż" ok. Nie miałam zwyczajnie czasu. Co do rozszerzania diety - jedzą wszystko na razie ze słoiczków (po 4, 5 i 6 miesiacu). Na owoce się krzywią za to zupki wcinają aż miło :) kaszki też pochłaniają. Mleko - skończyliśmy już "jedynki" i mamy dwójki ale.. srebrny Bebilon (profutura) porażka. Emi po nim w ciągu dnia dowaliła 5 kup a Bianką przez półtora dnia nic nie zrobiła :O spróbowaliśmy hipp combiotik i bylam zadowolone (dziewczyny też). Teraz mamy znów bebilon tylko niebieski (dostaliśmy więc stąd takie zmiany mleka). Zobaczymy jak po tym niebieskim. Co się przez ten czas działo u Was? Jak Sun? Jak Czarnulka?

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monako a jak tam Twoje sprawy, poszluscie do lekarza? Lepiej jest?

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi mój też uparł się na nowy ;) chciałam już je przenieść i kupiłam śpiworki ale ja durna nie przeczytałam że szerokość śpiwora to 40cm :P już je sprzedałam.. A takie ładne były.. :) na razie mieszczą się do gondoli więc muszą się pomęczyć. I tak na spacerze 99% czasu śpią to nie mają czasu na marudzenia że im niewygodnie :P moja koleżanka ma 2 wózki- obok siebie i jeden za drugim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 19:48

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • didi31 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow Meg ale ten czas leci, fajne dziewczyny.
    To powiedz mi proszę, kiedy dzieci zaczęły się robić "fajne" ?
    Ja na prawdę mam córkę przytulasa i z rąk by mi nie schodziła i z cycka.
    Zamówiłam chustę i będą ja nosić, może to pomoże o ile kręgosłup mi nie padnie.

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny dziewczyny Wasze dzieciaki już po pół roku mają, ale ten czas leci... Ja już na końcówce, a potem tylko patrzeć jak będą rosły z dnia na dzień :)

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• didi31 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia elegancko Ci ten czas leci, tak się bałaś a tu proszę niezły wynik już na koncie masz.
    Oby tak dalej :)

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ