Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Szczerze? Wad jak dla mnie nie ma zadnych ... Jesli chodzi o amortyzacje to bralam najbardziej pod uwage , i amortyzacja i miekkosc najhardziej spelnily moje oczekiwania powiem Ci tak - ja Ci go polecam w 100 %
To ja juz raczej nie bede kombinowala skoro jedna z najistotniejszych cech jest w tym wozku, dziękuję: -* -
PixiDixi wrote:To ja juz raczej nie bede kombinowala skoro jedna z najistotniejszych cech jest w tym wozku, dziękuję: -*
Mi polecila Meg i nie zaluje ze jej posluchalam , tez mialam mega dylemat z wozkiem i glownie patrzyłam na amortyzacje , miekkosc i szerokość wozka i gondolek
I jestem zadowolona
I nie ma za co jak cos pytaj smialo
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
To ja Was dwie posłucham . Wybor jest bez wskazowek bardzo trudny bo kazdy sprzedawca zachwala a wszystko wychodzi " w praniu". Mialam juz galimatias bo aby cos kupic to chcialam miec pewnosc tym bardziej,ze wozki podwojne musza byc z mojej petspektywy jeszcze b.dopracowane . A powiedz mi Kochana czy tapucerka jest przyjemna , miekka?
Juz powoli zbietam sie z zakupami bo czsd jakoś szybko leciMeg85 lubi tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:To ja Was dwie posłucham . Wybor jest bez wskazowek bardzo trudny bo kazdy sprzedawca zachwala a wszystko wychodzi " w praniu". Mialam juz galimatias bo aby cos kupic to chcialam miec pewnosc tym bardziej,ze wozki podwojne musza byc z mojej petspektywy jeszcze b.dopracowane . A powiedz mi Kochana czy tapucerka jest przyjemna , miekka?
Juz powoli zbietam sie z zakupami bo czsd jakoś szybko leci
Tak :)jest miekka i przyjemna w gondoli masz taki bialy materiał tez przyjemny
Pewnie choc ja wozek zamawialam jak juz urodzilam byl to moj ostatni zakup -
Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę
Tu moje panny świętują pół-roczek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8d5e69caa85.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 19:08
-
Meg85 wrote:Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8d5e69caa85.jpg
Slicznosci i slodkosci
Coreczki piekne.
Czas pedzi Dziewczyny
Fajnie,ze jestes Meg -
MoNaKo wrote:PixiDixia- ja z całym sercem polecam wózek BUGABOO DONKEY TWIN!!!
Monako cenowo odpada, chcemy nowy i maksimum do 2800 zl. Wiem,ze jest fajny Kochana ,oblukalam tez go w necie ,ale nie damy rady na niego.
Przed nami przeprowadzka, kupno nowego auta takze musialam zweryfikowac swoje marzenia -
Meg85 wrote:Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8d5e69caa85.jpg
Chyba wszystkie jeden kolo drugiego tak maja,ze wasko,ale zdecydowanie wole wizeczek jeden obok drugiego niz tramwaj. Za niska jestem.
Myslalam tez o tako duo5 ,ale nie mam konkretnych polecen a Dorjanka Wy Dziewczyny polecacie to juz nie bede sobie glowy lamala -
MoNaKo wrote:Jasne Pixi, to zrozumiałe że są wydatki. Nawet nie wiesz jak ja się długo biłam z myślami...kupiłam uzywany ale wiem tez że dobrze go sprzedam więc pieniądze w części się zwrócą. Ale to fakt że trzeba było je miec na poczatek.
Ja bym tez kupila uxywany,ale z mezem nie wygram a on chce nowy z gwarancja, nie przeskocze tego;)
-
Monako mam sporo roboty nie tylko przy dziewczynach ale ogólnie. Mama i dziadek mają się ok ale to jest takie "tylko i aż" ok. Nie miałam zwyczajnie czasu. Co do rozszerzania diety - jedzą wszystko na razie ze słoiczków (po 4, 5 i 6 miesiacu). Na owoce się krzywią za to zupki wcinają aż miło kaszki też pochłaniają. Mleko - skończyliśmy już "jedynki" i mamy dwójki ale.. srebrny Bebilon (profutura) porażka. Emi po nim w ciągu dnia dowaliła 5 kup a Bianką przez półtora dnia nic nie zrobiła spróbowaliśmy hipp combiotik i bylam zadowolone (dziewczyny też). Teraz mamy znów bebilon tylko niebieski (dostaliśmy więc stąd takie zmiany mleka). Zobaczymy jak po tym niebieskim. Co się przez ten czas działo u Was? Jak Sun? Jak Czarnulka?
-
Pixi mój też uparł się na nowy chciałam już je przenieść i kupiłam śpiworki ale ja durna nie przeczytałam że szerokość śpiwora to 40cm już je sprzedałam.. A takie ładne były.. na razie mieszczą się do gondoli więc muszą się pomęczyć. I tak na spacerze 99% czasu śpią to nie mają czasu na marudzenia że im niewygodnie moja koleżanka ma 2 wózki- obok siebie i jeden za drugim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 19:48
-
wow Meg ale ten czas leci, fajne dziewczyny.
To powiedz mi proszę, kiedy dzieci zaczęły się robić "fajne" ?
Ja na prawdę mam córkę przytulasa i z rąk by mi nie schodziła i z cycka.
Zamówiłam chustę i będą ja nosić, może to pomoże o ile kręgosłup mi nie padnie.
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)