X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Szczerze? Wad jak dla mnie nie ma zadnych ... Jesli chodzi o amortyzacje to bralam najbardziej pod uwage , i amortyzacja i miekkosc najhardziej spelnily moje oczekiwania :) powiem Ci tak - ja Ci go polecam w 100 % ;)

To ja juz raczej nie bede kombinowala skoro jedna z najistotniejszych cech jest w tym wozku, dziękuję: -*

• Angela* Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To ja juz raczej nie bede kombinowala skoro jedna z najistotniejszych cech jest w tym wozku, dziękuję: -*

Mi polecila Meg i nie zaluje ze jej posluchalam , tez mialam mega dylemat z wozkiem ;) i glownie patrzyłam na amortyzacje , miekkosc i szerokość wozka i gondolek ;)
    I jestem zadowolona ;)
    I nie ma za co :) jak cos pytaj smialo :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Was dwie posłucham :). Wybor jest bez wskazowek bardzo trudny bo kazdy sprzedawca zachwala a wszystko wychodzi " w praniu". Mialam juz galimatias bo aby cos kupic to chcialam miec pewnosc tym bardziej,ze wozki podwojne musza byc z mojej petspektywy jeszcze b.dopracowane ;). A powiedz mi Kochana czy tapucerka jest przyjemna , miekka?
    Juz powoli zbietam sie z zakupami bo czsd jakoś szybko leci :)

Meg85 lubi tę wiadomość

• Angela* Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    To ja Was dwie posłucham :). Wybor jest bez wskazowek bardzo trudny bo kazdy sprzedawca zachwala a wszystko wychodzi " w praniu". Mialam juz galimatias bo aby cos kupic to chcialam miec pewnosc tym bardziej,ze wozki podwojne musza byc z mojej petspektywy jeszcze b.dopracowane ;). A powiedz mi Kochana czy tapucerka jest przyjemna , miekka?
    Juz powoli zbietam sie z zakupami bo czsd jakoś szybko leci :)

Tak :)jest miekka i przyjemna ;) w gondoli masz taki bialy materiał tez przyjemny :)
    Pewnie ;) choc ja wozek zamawialam jak juz urodzilam :D byl to moj ostatni zakup :P

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeejaaaa! Im baaaaack! :D

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe :) co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę :P

Tu moje panny świętują pół-roczek :P
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f8d5e69caa85.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 19:08

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg, jakie piekne królewny!!!! U mnie też już dziewczynki skończyły pół roczku- w sobotę. Czas biegnie zdecydowanie zbyt szybko.
    Gdzie sie podziewałaś że nie zaglądałaś na forum????
    Jestem ciekawa jak wam idzie rozszerzanie diety?

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixia- ja z całym sercem polecam wózek BUGABOO DONKEY TWIN!!!

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:
    Staram się nadrobić ale to chyba niemożliwe :) co do wózków dla bliźniaków- ich minus to to że są wąskie. Moje Glizdy urosły szybko i są kloce. Zajmują całą gondolę :P

Slicznosci i slodkosci :) <3
    Coreczki piekne.

Czas pedzi Dziewczyny :)
    Fajnie,ze jestes Meg :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    PixiDixia- ja z całym sercem polecam wózek BUGABOO DONKEY TWIN!!!

Monako cenowo odpada, chcemy nowy i maksimum do 2800 zl. Wiem,ze jest fajny Kochana ,oblukalam tez go w necie ,ale nie damy rady na niego.
    Przed nami przeprowadzka, kupno nowego auta takze musialam zweryfikowac swoje marzenia ;)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:

Chyba wszystkie jeden kolo drugiego tak maja,ze wasko,ale zdecydowanie wole wizeczek jeden obok drugiego niz tramwaj. Za niska jestem.
    Myslalam tez o tako duo5 ,ale nie mam konkretnych polecen a Dorjanka Wy Dziewczyny polecacie to juz nie bede sobie glowy lamala :)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne Pixi, to zrozumiałe że są wydatki. Nawet nie wiesz jak ja się długo biłam z myślami...kupiłam uzywany ale wiem tez że dobrze go sprzedam więc pieniądze w części się zwrócą. Ale to fakt że trzeba było je miec na poczatek.

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoNaKo wrote:
    Jasne Pixi, to zrozumiałe że są wydatki. Nawet nie wiesz jak ja się długo biłam z myślami...kupiłam uzywany ale wiem tez że dobrze go sprzedam więc pieniądze w części się zwrócą. Ale to fakt że trzeba było je miec na poczatek.

Ja bym tez kupila uxywany,ale z mezem nie wygram a on chce nowy z gwarancja, nie przeskocze tego;)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg a kiedy dziewczynki chcesz przeniesc do spacerowki?

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monako mam sporo roboty nie tylko przy dziewczynach ale ogólnie. Mama i dziadek mają się ok ale to jest takie "tylko i aż" ok. Nie miałam zwyczajnie czasu. Co do rozszerzania diety - jedzą wszystko na razie ze słoiczków (po 4, 5 i 6 miesiacu). Na owoce się krzywią za to zupki wcinają aż miło :) kaszki też pochłaniają. Mleko - skończyliśmy już "jedynki" i mamy dwójki ale.. srebrny Bebilon (profutura) porażka. Emi po nim w ciągu dnia dowaliła 5 kup a Bianką przez półtora dnia nic nie zrobiła :O spróbowaliśmy hipp combiotik i bylam zadowolone (dziewczyny też). Teraz mamy znów bebilon tylko niebieski (dostaliśmy więc stąd takie zmiany mleka). Zobaczymy jak po tym niebieskim. Co się przez ten czas działo u Was? Jak Sun? Jak Czarnulka?

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • PixiDixi Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monako a jak tam Twoje sprawy, poszluscie do lekarza? Lepiej jest?

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi mój też uparł się na nowy ;) chciałam już je przenieść i kupiłam śpiworki ale ja durna nie przeczytałam że szerokość śpiwora to 40cm :P już je sprzedałam.. A takie ładne były.. :) na razie mieszczą się do gondoli więc muszą się pomęczyć. I tak na spacerze 99% czasu śpią to nie mają czasu na marudzenia że im niewygodnie :P moja koleżanka ma 2 wózki- obok siebie i jeden za drugim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 19:48

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • didi31 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow Meg ale ten czas leci, fajne dziewczyny.
    To powiedz mi proszę, kiedy dzieci zaczęły się robić "fajne" ?
    Ja na prawdę mam córkę przytulasa i z rąk by mi nie schodziła i z cycka.
    Zamówiłam chustę i będą ja nosić, może to pomoże o ile kręgosłup mi nie padnie.

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny dziewczyny Wasze dzieciaki już po pół roku mają, ale ten czas leci... Ja już na końcówce, a potem tylko patrzeć jak będą rosły z dnia na dzień :)

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• didi31 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia elegancko Ci ten czas leci, tak się bałaś a tu proszę niezły wynik już na koncie masz.
    Oby tak dalej :)

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ