X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEsc, a ma któraś opinie o wózki jeden za drugim? U mnie na osiedlu w sklepach itp bedzie problem z jednym obok drugiego :/

• didi31 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uważam, że jeden za drugim są mniej wygodne i ciężkie w podbijaniu np. na krawężnik ;) a jeździłam tylko po sklepie hehe

szczęście x2 : ) 2k2o
    21.12.2017 ! Zośka i Jaś
    (ur. 37+6)
  • ss Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś natknęłam sie na onyx tandem. Zastanawiam się czy jest ok , bo mi sie nawet podoba:)

Dariah lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaa ja w sklepie jezdzilam babetto 42 dla mnie lipa .... A jechal tylko tak o z ciekawości bo od poczatku nie mialam zamiaru kupowac wozka jeden za drugim :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera bo u mnie na osiedlu serio problem z jeden obok drugiego o sklepach juz nie wspomnę :/

• Meg85 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamów w sklepie - powinni ściągnąć Ci z neta.

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:
    Zamów w sklepie - powinni ściągnąć Ci z neta.
    Chodziło mi o prowadzenie wózka jeden obok drugiego po sklepach w okolicy domu ;) mało gdzie sie zmieszcze

• ss Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mi tez o to chodzi ,ze do glupiego miesnego czy piekarni nie wejde i bedzie mnie to irytowac:( a poza tym zainwestuje pozniej w nosidelko ergonomiczne dla siebie i meza;) syna nosilam w chuscie od 5tygodnia zycia ,bo caly czas potrzebowal sie tulić a ja nic zrobic nie moglam.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom dotrwalam :) czuje sie juz bezpiecznie jakby co. choc mysle ze jeszcze sobie pochodzimya raczej polezymy bo coraz ciezej :p

PixiDixi lubi tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez juz chcialabym byc w 34 tc...to ciagle zamartwianie sie wykancza mnie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko 34tc piękniej sprawa!!! Tez mi sie juz marzy

• Angela* Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha , Pixi zleci Wam nawet nie będziecie wiedziały kiedy ;)

• MoNaKo Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Monako a jak tam Twoje sprawy, poszluscie do lekarza? Lepiej jest?
    PixiDixi, chyba się uporamy sami :) Jest lepiej. To nie to co było przed staraniami ale idziemy w dobą stronę!

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Meg85 moje dziewczynki tez jedza co im podam jeśli chodzi o słoiczki. Bardzo się zastanawiałam czy im gotowac czy stawiac na "gotowce" Przważyły argumenty że normy dla niemowląt sa duzo bardziej restrykcyjne bo nie mam dojścia do niepryskanych warzyw i eko produktów. Kupuję jednak słoiczki z niemiec.
    Co do mleka tez mielismy przeboje i ostatecznie też wróciłysmy do bebilony niebieskiego. A ty juz na 2? Ja jeszcze mam 1. Myślałam ze 2 jest od skończonych 7 m-cy.
    Ile wazą Twoje dziewczynki?
    Raczkują już? moje lada moment pewnie zaczną :)

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynu co do wózka, nie myślcie że wózek jeden obok drugiego nie wjedzie Wam do sklepu. Mój wózek nie wjeżdza mi jedynie w drzwi łazienkowe bo są węższe, a tak w każdą klasyczną 80 wjezdza bez najmniejszego problemu.

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • Meg85 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje nie raczkują ale turlają się i pełzają. Wózek wchodzi mi we wszystkie drzwi sklepowe, w kasie w netto i biedronce też się mieści. One mają ok 78cm szerokości. A do piekarni wolę zostawić wózek przed sklepem (parter, przeszklona witryna, wszystko widzę) bo w środku gorąco i nie chcę ich męczyć. Dużych sklepów staram się unikać jak się da bo teraz okres grypowy ;) zresztą nie lubię tłumu.
    Dziewczyny przekroczyły 7.5 kilo. Są spore bo noszą duże 68 i 74. Mogę już wiązać dwie kitki! <3 :D

qb3cru1dlcet3pyu.png
    klz9y2v42sui6kxx.png
    amdxbadvving4i92.png
  • MoNaKo Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg podejście co do chodzenia po sklepach widze że mamy podobne :) Moję pewnie tez już około 7,5 kg mają tak więc czy Twoje dziewczynki są spore- nie powiedziałabym. Też niektóre rozmiary maja 68 ale znaczna większośc to 74. Tylko moje nie mają aż takiej czuprynki!! Na kitki musze jeszcze sporo poczekac.

Ciekawe co Pat85?? i co u Bizony? Szkoda że się nie odzywają

ijpbej28ig9k1ha0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No walsnie zajaralam sie na Dorjana ale u Nas w domu nie mam klasycznych 80 tylko węższe :/ tylko plus mam taki, ze wózka w mieszkaniu nie muszę miec moge go zostawić piętro niżej w domu i wjeżdżać drzwiami tarasowania a w ostateczności zawsze
    Moge złożyć stelarz i wnieść do pokoju :p tylko pytanko łatwo sie składa??? M tez sie podoba nawet sie śmiał ze mi wymieni drzwi na szersze w razie W bo właśnie wsuztsko remontujemy :D doradźcie ogarnę składanie stelarz gdyby wozek był konieczny czy lepiej jednak jedne drzwi poszerzyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 20:34

• Angela* Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    No walsnie zajaralam sie na Dorjana ale u Nas w domu nie mam klasycznych 80 tylko węższe :/ tylko plus mam taki, ze wózka w mieszkaniu nie muszę miec moge go zostawić piętro niżej w domu i wjeżdżać drzwiami tarasowania a w ostateczności zawsze
    Moge złożyć stelarz i wnieść do pokoju :p tylko pytanko łatwo sie składa??? M tez sie podoba nawet sie śmiał ze mi wymieni drzwi na szersze w razie W bo właśnie wsuztsko remontujemy :D doradźcie ogarnę składanie stelarz gdyby wozek był konieczny czy lepiej jednak jedne drzwi poszerzyć

Latwo się sklada :) choc ja nie skladam często: )

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Latwo się sklada :) choc ja nie skladam często: )
    To chyba sie zdecydujemy na ten wozek :) tylko nosidełka okupie jakieś mega porządne :)

‹‹ 309 310 311 312 313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ