Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć, miałam miec wizytę w pon ale wyszło, ze była jednak dzis dzieciaki zdrowe, szyjka 4.10cm!!!! I uwaga uwaga chyba jednak bedzie 2chlopcow, ale usg było robione na groszym usg, wiec nadal żyjemy w niepewności ale najbardziej sie cieszę ze zdrowe i ze szyjka dluuuuga kolejna wizyta 19.02
Angela*, Meg85 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć, miałam miec wizytę w pon ale wyszło, ze była jednak dzis dzieciaki zdrowe, szyjka 4.10cm!!!! I uwaga uwaga chyba jednak bedzie 2chlopcow, ale usg było robione na groszym usg, wiec nadal żyjemy w niepewności ale najbardziej sie cieszę ze zdrowe i ze szyjka dluuuuga kolejna wizyta 19.02
Super wieści, mialam tez szyjke 4.10cm w ciazyAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie udzielam sie tutaj ale czasem zagladam. Jestem mama 4miesiecznej parki. Na poczatku jeszcze w ciazy cos tam pare razy napisalam. Ale dzis musialam skomentowac-Monako ale masz piekne dzieci! Napewno kazdy ci to mowi ale nie moglam sie powstrzymac od skomentowania! Mysle ze smialo mozecie pomyslec o modelingu typu jakas rekkama moze? Sa przesliczne! Woooow. Ale jak to mowia zeby nie urzec to mowie tfu tfu ale brzydkie. Nie wiem czy wy jestescie zabobonne ale co tam haha. Nie no serio Monako dawno nie widzialam tak ladnych dzieci a podobno moje sa ladne haha.Pozdrawiam
-
megilejn, bardzo dziękuję. To miłe że wyszłas z ukrycie żeby skomentowac moje slicznotki I dałas mi do myślenia a propo udziału dziewczynek w castingach do reklamy...tylko nie bardzo wiem od czego zacząć Jeśli jednak uda mi sie coś znależć i dziewczynki coś zareklamuja- to pamiętaj że się do tego przyczyniłaś
-
Monako jest tylko dwie czy trzy powazne agencje , takze wyslesz zdjecie i dane i dalej juz wszystkiego sie dowiesz
Corcie piekne.
Ps. Widzialam Dorjanka na zywo i juz nic innego nie chce
Glupie pytanie zadam ...jak myślicie hmm bo u mnie tez dwoch chlopakow, ale mnie podoba sie wozek czarny w kropki biale i tak sobie mysle czy dla chlopakow moze taki byc ?
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-3w1-dorjan-sport-twin-foteliki-i6595317674.html?bi_s=ads&bi_m=listing%3Amobile%3Aquery&bi_c=MDkyMTNiNGQtNzMzZC00MGQxLWJmMmUtMzkzNTRhNTdhOGFhAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=fccf6b8d-dfdb-4784-a28c-bb2ee91a777d
Tu jest wersja biala a mnie podoba sie czarnaAngela* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny