X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jak samopoczucie? Masz stresa ? :)
    Dziewczyny co u Was? ;)
    U nas leci dzien za dniem , jutto.konczymy juz 2 miesiące ;)
    Dzieci rosna jak na drozdzach , waza kolo 540000kg i 5800kg :)
    Milej niedzieli :)

PixiDixi lubi tę wiadomość

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :)

U nas tez jakos szybko czas leci ...niedlugo mam odstawiac duphaston i troche mam obawy.
    Powoli tez zaczynam cos chlopakom kupowac.
    Milej niedzieli Dziewczyny :)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meg85 wrote:
    Dla chłopaków mam duże po Wojtku ;) ale pojedyncze niestety a nie podwójne.. :P

Nie szkodzi, przrciez nie musza byc ubrani identycznie. Na jaki rozmiar najmniejsze masz Meg?

• Angela* Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Czesc Dziewczynki :)

U nas tez jakos szybko czas leci ...niedlugo mam odstawiac duphaston i troche mam obawy.
    Powoli tez zaczynam cos chlopakom kupowac.
    Milej niedzieli Dziewczyny :)

Juz kazali Ci odstawiać? Jaka masz dawke ? Ja odstwilam 2 tug przed cc :)
    Próbowałam po 32tc ale zaczelam plamic wiec nie odstwilam ;)

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie....:( Mam 2x2...i jak probuje odstaeic to tez plamie. Moja gin twierdzi, ze dupek przestaje dzialac po 20 tc jedynie luteine do konca chce mi zostawic.

• Angela* Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    No wlasnie....:( Mam 2x2...i jak probuje odstaeic to tez plamie. Moja gin twierdzi, ze dupek przestaje dzialac po 20 tc jedynie luteine do konca chce mi zostawic.

Ja mailam dupka 3x1 i luteine 2x2 lod jezyk , odstawilam luteine jakos kolo 24tc , ale dupka bralam prawie do samego końca, oczywiście ma koncu jak juz odstwaialam to stopniowo :) alw moj ginek jesli sa plamienia kazal brać, żeby nie ryzykowac bo to jednak.ciaza blizniacza ...

• Angela* Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi na Twoim miejscu gadała bym z ginka zeby brac do bezzpiecznego tyg np do 26czy 28 tc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2018, 11:49

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Pixi na Twoim miejscu gadała bym z ginka zeby brac do bezzpiecznego tyg np do 26czy 28 tc :)

Tak zrobie . Mam lutka dowcipnego ;) Angela poki ci jestem niezdyscyplinowanym pacjentem bo biore dupka nadal hih.

• Angela* Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Tak zrobie . Mam lutka dowcipnego ;) Angela poki ci jestem niezdyscyplinowanym pacjentem bo biore dupka nadal hih.

Hehe i dobrze :)

• ss Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak u was bylo z sexem? Zawsze kategoryczny zakaz czy jak wszystko jest ok to moglyscie?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • macieekk Nowa

Wysłany: 11 lutego 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zbyt dużej wiedzy w tym obszarze tematycznym. Dlatego też nie będę niestety w stanie pomóc...

Kto nie chce kiedy może, ten nie będzie mógł kiedy będzie chciał.
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2018, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Dziewczyny a jak u was bylo z sexem? Zawsze kategoryczny zakaz czy jak wszystko jest ok to moglyscie?

U mnie od samego poczatku zakaz a później nawet nie mialam ochoty i nie chciałam ryzykowac ;) dzielnie wytrzymalismy z mezem cala ciaze i polog :)

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a dziękuje, samopoczucie całkiem spoko. Choć jest już ciężko, pachwiny bolą i już raczej siedze i odpoczywam, za dużo już nie porobie. A stresa nie mam jakoś. Pewnie zacznę sie denerwować jak będe musiała iść na umówiony termin do szpitala, a póki nie wiem kiedy się zacznie to jakoś sie nie boje. Pewnie do czasu jak nadejdzie ten dzień :) chciałabym rodzić sn, ale dziewczyny są źle ułożone więc jakaś tam obawa przed cc jest, no i najważniejsze żeby dziewczyny były zdrowe i wszystko poszło dobrze.

Angela* lubi tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• ss Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ale byly jakieś powody czy poprostu z zalozenia ,że w ciąży blizniaczej nie można to lekarz wydal zakaz ?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 wrote:
    Angela a dziękuje, samopoczucie całkiem spoko. Choć jest już ciężko, pachwiny bolą i już raczej siedze i odpoczywam, za dużo już nie porobie. A stresa nie mam jakoś. Pewnie zacznę sie denerwować jak będe musiała iść na umówiony termin do szpitala, a póki nie wiem kiedy się zacznie to jakoś sie nie boje. Pewnie do czasu jak nadejdzie ten dzień :) chciałabym rodzić sn, ale dziewczyny są źle ułożone więc jakaś tam obawa przed cc jest, no i najważniejsze żeby dziewczyny były zdrowe i wszystko poszło dobrze.

Asia dasz rade :) ja to nawet nie myslalam ze mi sie zacznie cos wczesniej :)
    Czekalam na szpital i dopiero tam zaczal sue stress :)
    Ja trzymam kciuki valy czas za Was wszystkie: )

SS najpierw byl zakaz pozniej sie balam :)

• ss Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo zastamawiam sie czy lekarze zabraniaja tylko ze wzgledu ,ze jest to ciaza blizniacza i to juz jest powod czy wtedy jesli coś jest nie tak. U nas niby nie ma zakazu, od poczatku wszystko w porzadku. Tyle, ze najpierw przez mdlości to nawet o tym nie myßlałam, a teraz sie boje. I temu pytam jak to jest.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trzymaj trzymaj :)
    Ja wolałabym żeby zaczęło się samo, no i żeby udało się sn, dziś detektorem wyszukałam serduszka poniżej pępka więc mam cichą nadzieje,że może się obróciły główkami.

SS, ja miałam zakaz sexu tylko na początku, później już nie, szyjka była długa, zamknięta trzymała, nie miałam zakazu i korzystaliśmy :) u mnie to mąż się bał więc nie było często. Teraz za to będę go wykorzystywać,żeby się samo zaczęło, może to coś da :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 11:09

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• ss Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 czyli można ;) dziekuje za odpowiedz i powodzenia :))

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Bo zastamawiam sie czy lekarze zabraniaja tylko ze wzgledu ,ze jest to ciaza blizniacza i to juz jest powod czy wtedy jesli coś jest nie tak. U nas niby nie ma zakazu, od poczatku wszystko w porzadku. Tyle, ze najpierw przez mdlości to nawet o tym nie myßlałam, a teraz sie boje. I temu pytam jak to jest.

Zabraniają tylko jak jest cos nie tak , ja mialam na pocztaku zakaz pozniej modlam ,szyjka miala 4.10 trzymala.zamknięta a ja sie balam i nie robilismy tego :)
    A jak widzisz wszytsko jest oki, to korzystaj :)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia bede trzymac i nie puszcze :)
    A Czekaj Ty masz planowe cc ? :)

‹‹ 312 313 314 315 316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ