Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
PixiDixi wrote:Czesc Dziewczynki
U nas tez jakos szybko czas leci ...niedlugo mam odstawiac duphaston i troche mam obawy.
Powoli tez zaczynam cos chlopakom kupowac.
Milej niedzieli Dziewczyny
Juz kazali Ci odstawiać? Jaka masz dawke ? Ja odstwilam 2 tug przed cc
Próbowałam po 32tc ale zaczelam plamic wiec nie odstwilam -
PixiDixi wrote:No wlasnie.... Mam 2x2...i jak probuje odstaeic to tez plamie. Moja gin twierdzi, ze dupek przestaje dzialac po 20 tc jedynie luteine do konca chce mi zostawic.
Ja mailam dupka 3x1 i luteine 2x2 lod jezyk , odstawilam luteine jakos kolo 24tc , ale dupka bralam prawie do samego końca, oczywiście ma koncu jak juz odstwaialam to stopniowo alw moj ginek jesli sa plamienia kazal brać, żeby nie ryzykowac bo to jednak.ciaza blizniacza ... -
ss wrote:Dziewczyny a jak u was bylo z sexem? Zawsze kategoryczny zakaz czy jak wszystko jest ok to moglyscie?
U mnie od samego poczatku zakaz a później nawet nie mialam ochoty i nie chciałam ryzykowac dzielnie wytrzymalismy z mezem cala ciaze i polog -
Angela a dziękuje, samopoczucie całkiem spoko. Choć jest już ciężko, pachwiny bolą i już raczej siedze i odpoczywam, za dużo już nie porobie. A stresa nie mam jakoś. Pewnie zacznę sie denerwować jak będe musiała iść na umówiony termin do szpitala, a póki nie wiem kiedy się zacznie to jakoś sie nie boje. Pewnie do czasu jak nadejdzie ten dzień chciałabym rodzić sn, ale dziewczyny są źle ułożone więc jakaś tam obawa przed cc jest, no i najważniejsze żeby dziewczyny były zdrowe i wszystko poszło dobrze.
Angela* lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Angela a dziękuje, samopoczucie całkiem spoko. Choć jest już ciężko, pachwiny bolą i już raczej siedze i odpoczywam, za dużo już nie porobie. A stresa nie mam jakoś. Pewnie zacznę sie denerwować jak będe musiała iść na umówiony termin do szpitala, a póki nie wiem kiedy się zacznie to jakoś sie nie boje. Pewnie do czasu jak nadejdzie ten dzień chciałabym rodzić sn, ale dziewczyny są źle ułożone więc jakaś tam obawa przed cc jest, no i najważniejsze żeby dziewczyny były zdrowe i wszystko poszło dobrze.
Asia dasz rade ja to nawet nie myslalam ze mi sie zacznie cos wczesniej
Czekalam na szpital i dopiero tam zaczal sue stress
Ja trzymam kciuki valy czas za Was wszystkie: )
SS najpierw byl zakaz pozniej sie balam -
Bo zastamawiam sie czy lekarze zabraniaja tylko ze wzgledu ,ze jest to ciaza blizniacza i to juz jest powod czy wtedy jesli coś jest nie tak. U nas niby nie ma zakazu, od poczatku wszystko w porzadku. Tyle, ze najpierw przez mdlości to nawet o tym nie myßlałam, a teraz sie boje. I temu pytam jak to jest.
-
Angela trzymaj trzymaj
Ja wolałabym żeby zaczęło się samo, no i żeby udało się sn, dziś detektorem wyszukałam serduszka poniżej pępka więc mam cichą nadzieje,że może się obróciły główkami.
SS, ja miałam zakaz sexu tylko na początku, później już nie, szyjka była długa, zamknięta trzymała, nie miałam zakazu i korzystaliśmy u mnie to mąż się bał więc nie było często. Teraz za to będę go wykorzystywać,żeby się samo zaczęło, może to coś daWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 11:09
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
ss wrote:Bo zastamawiam sie czy lekarze zabraniaja tylko ze wzgledu ,ze jest to ciaza blizniacza i to juz jest powod czy wtedy jesli coś jest nie tak. U nas niby nie ma zakazu, od poczatku wszystko w porzadku. Tyle, ze najpierw przez mdlości to nawet o tym nie myßlałam, a teraz sie boje. I temu pytam jak to jest.
Zabraniają tylko jak jest cos nie tak , ja mialam na pocztaku zakaz pozniej modlam ,szyjka miala 4.10 trzymala.zamknięta a ja sie balam i nie robilismy tego
A jak widzisz wszytsko jest oki, to korzystaj