X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Źle napisałam :P chciałabym aby udało się sn :P a nie cc. Mam jeszcze jedną wizytę za tydzień i zobaczymy jak dzieciaki są ułożone i czy jest szansa. Poki co mam skierowanie do szpitala na patologie na 26.02, wtedy pewnie będą decydować czy wywoływanie i kiedy, czy cc i kiedy :P Więc póki co nie mam zaplanowanego

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEsc kobitki, dawno Nas nie było bo choroba rozłożyła na maksa-wylądowaliśmy na antybiotyku. Byliśmy u rodzinnego potem gin i stwierdziliśmy z prowadzącym, ze mniejsze zło to antybiotyk przy okazji sprawdził maluchy (to było w czwartek-i płeć dalej tajemnica bo znowu drugi wstydnis wyglądał na dziewczynke) nsjwazniejsze, ze zdrowe :) dochodzimy juz do siebie :)

• Angela* Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia87 wrote:
    Źle napisałam :P chciałabym aby udało się sn :P a nie cc. Mam jeszcze jedną wizytę za tydzień i zobaczymy jak dzieciaki są ułożone i czy jest szansa. Poki co mam skierowanie do szpitala na patologie na 26.02, wtedy pewnie będą decydować czy wywoływanie i kiedy, czy cc i kiedy :P Więc póki co nie mam zaplanowanego

Aaaa juz rozumiem myslalam zw masz zaplanowanw cc :) trzymam kciuki aby dziewcZyny sie jednak obróciły :)

Agniechaaa moze poprostu jest chlopczyk i dziewczynka? A czy widzieliście na usg dwoch chlopcow na 100%? Mowil Wam lekarz? ;) duzo zdrówka i dbajcie o siebie w taka brzydka pogodę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela* wrote:
    Aaaa juz rozumiem myslalam zw masz zaplanowanw cc :) trzymam kciuki aby dziewcZyny sie jednak obróciły :)

Agniechaaa moze poprostu jest chlopczyk i dziewczynka? A czy widzieliście na usg dwoch chlopcow na 100%? Mowil Wam lekarz? ;) duzo zdrówka i dbajcie o siebie w taka brzydka pogodę ;)
    NAjpierw było powiedziane ze parka ale bez pewnosci bo „dziewczynka” sie zasłania. Potem ba innym usg (słabszym) niby 2chlopcow bez pewnosc przez jakość obrazu i teraz znowu ze niby parka ale dziewczynka zasłania sie na całego ;) najwyżej bedzie niespodzianka :D
    S

• Angela* Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    NAjpierw było powiedziane ze parka ale bez pewnosci bo „dziewczynka” sie zasłania. Potem ba innym usg (słabszym) niby 2chlopcow bez pewnosc przez jakość obrazu i teraz znowu ze niby parka ale dziewczynka zasłania sie na całego ;) najwyżej bedzie niespodzianka :D
    S

Hehe kochana najważniejsze żeby rosły zdrowo i siedzialy w brzuszku jak najdłużej <3

• PixiDixi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ddzien dobry :)

Cisza nastala na naszym watku...ulala ;)

Dzis przyjezdza tesciowa wiec bedzie sie dzialo;)

Milego dnia!

• Angela* Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PixiDixi wrote:
    Ddzien dobry :)

Cisza nastala na naszym watku...ulala ;)

Dzis przyjezdza tesciowa wiec bedzie sie dzialo;)

Milego dnia!

Pixi , powodzenia: D

Wzajemnie milego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) jestem w 12t2d ciąży bliźniaczej. Mam do Was pytanie, kiedy czuć pierwsze ruchy dzieci?

• Angela* Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zpup wrote:
    Hej dziewczyny :) jestem w 12t2d ciąży bliźniaczej. Mam do Was pytanie, kiedy czuć pierwsze ruchy dzieci?

Ja poczułamm 1 raz jak byłam 13t1d ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 20:51

Zpup lubi tę wiadomość

• ss Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez cos kolo 13tyg ;)musialabym dokladnie obliczyc ale wiem ,że na prenatalnych mówiłam o tym lekarce i mówiła,że to możliwe.

Zpup lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2018, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) dzięki za odpowiedź

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2018, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Mam taki sajgon w domu, ze ledwo wchodze ba internet, musicie Bam wybaczyć. Aktualnie mam kuchnie w sypialni ;)
    Chcieliśmy sie pochwalic po dzisiejszej wizycie :) juz pewne dwóch Facecików bedzie <3 :) miałam nosa! I kawał z nich klusek obaj prawie 500g :)

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa gratki!

Zpup witaj, ja poczułam ruchy w 15tc, to sprawa bardzo indywidualna i zależy czy to Twoja pierwsza ciąża, możesz poczuć ruchy nawet dopiero koło 20tc

Zpup lubi tę wiadomość

Córcie ur. 28.02.18r.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to moja pierwsza ciąża dlatego nie orientuje się w takich sprawach

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucielo mi posta ☺ dziękuję za odpowiedź

• Sun2017 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zpup,
    ja poczułam dopiero w 20 tc. Koleżanka jest teraz w ciąży pojedynczej i poczuła 17 tc.

Witajcie córeczki! 5.10.2018 :)
  • Asia87 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, byłam wczoraj na ostatniej wizycie. Szok, dziewczynki ułożyły się główkowo! Także mamy szansę na poród SN. Ogólnie wszystko dobrze, szyjka spłąszczona, gotowa. Mam się oszczędzać,żeby wytrzymać do poniedziałku, wtedy przyjęcie na oddział i wt lub środa indukcja porodu. Także już niedługo :)

Córcie ur. 28.02.18r.

• ss Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia trzymam kciuki:) to juz tak blisko :))
    Ja tez bylam wczoraj na wizycie, wszystko ok szyjka 49mm, dzieciaki ( najprawdopodobniej chlopcy) 345g i 355g.

Asia87, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo przytyłyście? Ja juz mam +7kg i troszke mnie to przeraza,bo z synkiem w calej ciazy przytylam 10kg. jem normalnie, ruszam sie od kilku tyg napewno mniej bo jestem na l4. Do 16tc pracowalam i nie bylo po mnie widac totalnie nic, od czasu jak jestem w domu to sie zaczelo :p

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Angela* Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Duzo przytyłyście? Ja juz mam +7kg i troszke mnie to przeraza,bo z synkiem w calej ciazy przytylam 10kg. jem normalnie, ruszam sie od kilku tyg napewno mniej bo jestem na l4. Do 16tc pracowalam i nie bylo po mnie widac totalnie nic, od czasu jak jestem w domu to sie zaczelo :p

Ja przytylam ponad 30 kg choc nie bylo tego po mnie widac :)
    A dzis juz mam na plusie tylko 5kg ;)

‹‹ 313 314 315 316 317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ