Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Źle napisałam chciałabym aby udało się sn a nie cc. Mam jeszcze jedną wizytę za tydzień i zobaczymy jak dzieciaki są ułożone i czy jest szansa. Poki co mam skierowanie do szpitala na patologie na 26.02, wtedy pewnie będą decydować czy wywoływanie i kiedy, czy cc i kiedy Więc póki co nie mam zaplanowanegoSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
nick nieaktualnyCZEsc kobitki, dawno Nas nie było bo choroba rozłożyła na maksa-wylądowaliśmy na antybiotyku. Byliśmy u rodzinnego potem gin i stwierdziliśmy z prowadzącym, ze mniejsze zło to antybiotyk przy okazji sprawdził maluchy (to było w czwartek-i płeć dalej tajemnica bo znowu drugi wstydnis wyglądał na dziewczynke) nsjwazniejsze, ze zdrowe dochodzimy juz do siebie
-
Asia87 wrote:Źle napisałam chciałabym aby udało się sn a nie cc. Mam jeszcze jedną wizytę za tydzień i zobaczymy jak dzieciaki są ułożone i czy jest szansa. Poki co mam skierowanie do szpitala na patologie na 26.02, wtedy pewnie będą decydować czy wywoływanie i kiedy, czy cc i kiedy Więc póki co nie mam zaplanowanego
Aaaa juz rozumiem myslalam zw masz zaplanowanw cc trzymam kciuki aby dziewcZyny sie jednak obróciły
Agniechaaa moze poprostu jest chlopczyk i dziewczynka? A czy widzieliście na usg dwoch chlopcow na 100%? Mowil Wam lekarz? duzo zdrówka i dbajcie o siebie w taka brzydka pogodę -
nick nieaktualnyAngela* wrote:Aaaa juz rozumiem myslalam zw masz zaplanowanw cc trzymam kciuki aby dziewcZyny sie jednak obróciły
Agniechaaa moze poprostu jest chlopczyk i dziewczynka? A czy widzieliście na usg dwoch chlopcow na 100%? Mowil Wam lekarz? duzo zdrówka i dbajcie o siebie w taka brzydka pogodę
S -
Agniechaaaa wrote:NAjpierw było powiedziane ze parka ale bez pewnosci bo „dziewczynka” sie zasłania. Potem ba innym usg (słabszym) niby 2chlopcow bez pewnosc przez jakość obrazu i teraz znowu ze niby parka ale dziewczynka zasłania sie na całego najwyżej bedzie niespodzianka
S
Hehe kochana najważniejsze żeby rosły zdrowo i siedzialy w brzuszku jak najdłużej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć
Mam taki sajgon w domu, ze ledwo wchodze ba internet, musicie Bam wybaczyć. Aktualnie mam kuchnie w sypialni
Chcieliśmy sie pochwalic po dzisiejszej wizycie juz pewne dwóch Facecików bedzie miałam nosa! I kawał z nich klusek obaj prawie 500g -
Agniechaaa gratki!
Zpup witaj, ja poczułam ruchy w 15tc, to sprawa bardzo indywidualna i zależy czy to Twoja pierwsza ciąża, możesz poczuć ruchy nawet dopiero koło 20tcZpup lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, byłam wczoraj na ostatniej wizycie. Szok, dziewczynki ułożyły się główkowo! Także mamy szansę na poród SN. Ogólnie wszystko dobrze, szyjka spłąszczona, gotowa. Mam się oszczędzać,żeby wytrzymać do poniedziałku, wtedy przyjęcie na oddział i wt lub środa indukcja porodu. Także już niedługoSynuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Duzo przytyłyście? Ja juz mam +7kg i troszke mnie to przeraza,bo z synkiem w calej ciazy przytylam 10kg. jem normalnie, ruszam sie od kilku tyg napewno mniej bo jestem na l4. Do 16tc pracowalam i nie bylo po mnie widac totalnie nic, od czasu jak jestem w domu to sie zaczelo :p
-
ss wrote:Duzo przytyłyście? Ja juz mam +7kg i troszke mnie to przeraza,bo z synkiem w calej ciazy przytylam 10kg. jem normalnie, ruszam sie od kilku tyg napewno mniej bo jestem na l4. Do 16tc pracowalam i nie bylo po mnie widac totalnie nic, od czasu jak jestem w domu to sie zaczelo :p
Ja przytylam ponad 30 kg choc nie bylo tego po mnie widac
A dzis juz mam na plusie tylko 5kg