Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela* wrote:Agmiecha super! Czy Twoje maluszki są jedno jajowe ? Bo sa identyczni
-
Dziś o godz 16:25 i 16:31 na świat przyszły Maja i Liliana w końcu 2980 i 2960 chyba taka różnica Udało się SN
Jestem przeszczesliwa choć trochę zmęczona. Malutkie słodziaśne.
Dziękuję Wam za wsparcie i pozdrawiamy!Angela*, Kalinkaabc, didi31, PixiDixi, mięsko, Agniechaaaa, Sun2017, rodzynka66 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia87 wrote:Dziś o godz 16:25 i 16:31 na świat przyszły Maja i Liliana w końcu 2980 i 2960 chyba taka różnica Udało się SN
Dziękuję Wam za wsparcie i pozdrawiamy!
Asia Gratulacje! Różnica 20g jak u mnie zdrowk dlA Ciebie i córeczekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 23:23
Asia87 lubi tę wiadomość
-
Asia87 wrote:Dziś o godz 16:25 i 16:31 na świat przyszły Maja i Liliana w końcu 2980 i 2960 chyba taka różnica Udało się SN
Dziękuję Wam za wsparcie i pozdrawiamy!
Asia świetna robota! Gratulacje serdeczne.
Wracajcie szybko do domku i się cycajcieAsia87 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
nick nieaktualnyAsia87 wrote:Dziś o godz 16:25 i 16:31 na świat przyszły Maja i Liliana w końcu 2980 i 2960 chyba taka różnica Udało się SN
Dziękuję Wam za wsparcie i pozdrawiamy!Asia87 lubi tę wiadomość
-
Asia! Gratulacje! Niech się zdrowo chowają! Wszystkiego dobrego dla Was
Zaglądam tu czasem, ale nie mam czasu napisać. Moje dziewczyny rosną jak ma drożdżach, za kilka dni skończą 5 miesięcy. Kiedy to zleciało???
Angela, moje od jakiegoś czasu też przesypiają całą noc. Rozmawialiśmy na ten temat z pediatrą, która powiedziała, żeby mimo wszystko budzić dzieci po 8 godzinach, bo za długo bez jedzenia nie powinny być, oczywiście takie maluchy. Może zapytaj lekarza o to, być może to odosobniona opinia.
Czy któraś z Was ma porównanie, jak prowadzi się wózek pojedynczy i podwójny? Czy podwójny ma szansę być tak łatwy w prowadzeniu jak pojedynczy? Ostatnio prowadziłam wózek z dzieckiem koleżanki i byłam w szoku. Ja mam co prawda wózek jeden za drugim (baby jogger), ale aż zaczęłam się zastanawiać nad zmianą...Witajcie córeczki! 5.10.2018 -
Sun2017 wrote:Asia! Gratulacje! Niech się zdrowo chowają! Wszystkiego dobrego dla Was
Zaglądam tu czasem, ale nie mam czasu napisać. Moje dziewczyny rosną jak ma drożdżach, za kilka dni skończą 5 miesięcy. Kiedy to zleciało???
Angela, moje od jakiegoś czasu też przesypiają całą noc. Rozmawialiśmy na ten temat z pediatrą, która powiedziała, żeby mimo wszystko budzić dzieci po 8 godzinach, bo za długo bez jedzenia nie powinny być, oczywiście takie maluchy. Może zapytaj lekarza o to, być może to odosobniona opinia.
Czy któraś z Was ma porównanie, jak prowadzi się wózek pojedynczy i podwójny? Czy podwójny ma szansę być tak łatwy w prowadzeniu jak pojedynczy? Ostatnio prowadziłam wózek z dzieckiem koleżanki i byłam w szoku. Ja mam co prawda wózek jeden za drugim (baby jogger), ale aż zaczęłam się zastanawiać nad zmianą...
Mi tez pediatra kazala budzic po 8 hWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 22:27
Sun2017 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
SS wszystko jest możliwe bardzo chciałam SN i się udało. Do końca nie byłam pewna co zdecydują tym bardziej ze Lilka miała dużo wód i do końca kręciła się a to skosnie a to glowkowo. Najgorsze było przyklucie do łóżka bo ktg. Cały czas kontrolowali dzieci. Poszło w miarę szybko bo o 10 oksy a 16:30 juz druga na świecie. skurczy prawie nie czulam, za to ostatnia godz to była masakra, wołałam o znieczulenie bo myślałam że droga jeszcze długa. Weszła pani anestezjolog a ja w tym momencie urodziłam pierwsza :p druga po 6 min. Dostalam ja na brzuch, mąż przecinal pepowiny choć się tego nie spodziewał. Wzruszył się jak to przy porodzie ogólnie wszystko pięknie poszło. Oby teraz dziewczynki zdrowo rosły i czeka nas super przygoda :pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 10:05
ss, PixiDixi, Angela*, Sun2017 lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asiu, serdecznie gratuluję Jakie duze dziewczynki i malutka różnica wagi, pięknie:) Super że udało się sn, tak jak chciałaś. Powodzenia z kp. Ja niestety po miesiącu poległam i od 2 tygodni idzie już tylko mm. Tylko u nas nie było kp, bo dzieci na początku słabo przybierały i niestety musiałam odciągać laktatorem i podawać w butelce, żeby wiedzieć ile zjedli. Potem próbowałam przejść na pierś, ale nie wyszło. Źle mi z tym bardzo
Angela, ale zazdroszczę przespanych nocy. U nas juz się zdarzało, ze w nocy spali po 5h w ciągłości, ale od 2 dni mamy jakiś regres i znowu jedzenie co 3h.
Sun, mam porównanie wózków pojedynczych (z córką przerobiłam 5 różnych, bo lubiłam sobie pozmieniać) i podwójnego bugaboo. Powiem szczerze, że bugaboo prowadzi się tak lekko jak pojedynczy. Jestem bardzo zadowolona i nie będę chyba szukać zmian.
Moje dzieci 9 marca kończą 2 miesiące, ważą już po 4,5kg. Jestem z nimi sama od 6 rano do 18, bo mąż długo pracuje, ale jakoś dajemy radę. Na szczęście moi rodzice odwożą i przywożą starszą córkę do i z przedszkola. Olga jest świetną starszą siostrą, uwielbiam słuchać jak przemawia do maluchów. Młodzi są dość trudnymi niemowlakami. Gdy nie śpią z reguły płaczą, szczególnie wieczory są ciężkie, kiedy potrafią krzyczeć non stop przez 2h (nie mają raczej kolek). Pocieszam się, ze Olga była podobna i wyrosła z niej super dziewczyna, ale płacz w duecie to jefnak ciężka sprawa, bo nie jestem w stanie zająć się dwójką równocześnie. Poza tym nie pamiętam juz kiedy Oldze te płacze minęły, czy któraś z Was może miała takie płaczki i pamięta kiedy zrobiło się lepiej pod tym względem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 06:12
PixiDixi, Sun2017 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Agniechaaa, PixiDixi, ss, gdy byłam tu ostatnio byłyście na początku, a dziś widzę, że juz półmetek za Wami Fajnie, że macie zbliżone terminy, będzie Wam raźniej razem przeżywać porody i pierwsze tygodnie z maluchami. Trzymam kciuki za spokojną drugą część ciąży i szczęśliwe narodziny
PixiDixi lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018