Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
i mowie do meza ze jak będą 2 dziewczynki to kupimy taki , ale jak zaczelam szukac dalej wpadł mi w oko ten co mam to juz o kropkach zapomniałam: D
Ale jak Ci sie podoba to jak najbardziej a a maz sie przyzwyczai innego wyjścia nir maWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 23:30
-
Pixi, ja mam niebieski dla dziewczynek i wszyscy myślą że wiozę chłopców. Bierz taki wózek jaki Ci sie podoba, a moim zdaniem czarny w białe grochy będzie wyglądał super i dla mnie to raczej unisex a nie typowo dziewczęcy
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, biore udział w super projekcie, którego partnerem jest Oriflame, ale nie jest to praca konsultantki. Mozna świetnie zarobic, od 50 do nawet 2000zl. Sa tez super prezenty od firmy. Wystarczy zaangażowanie i dwie godziny wolnego czasu
Zainteresowane osoby zapraszam na mojego fb Chabiniak Roksana
https://www.facebook.com/roksana.lewicka.7 -
uff dzieci śpią, w wózku przy szumie suszarki z youtuba
Także mogę zajrzeć co u Was.
Monako ,Meg śliczne dziewczyny macie!
Ile drzemek miały Wasze 2 miesięczne bobasy? Bo moje coś wariują i mają jedną dłuższa i śpią 3 godz, a ja nie budzę ich bo ciesze się, że odpoczną oni i ja.
W czasie dni chwila ciszy, popatrzą na karuzelę posiedzą w bujaku ale wiadomo, że nie długo bo nudaaaa. I nie śpią, później marudzą i tak nam ucieka czas
Pozdrawiamy
rośnijcie zdrowoMeg85 lubi tę wiadomość
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:uff dzieci śpią, w wózku przy szumie suszarki z youtuba
Także mogę zajrzeć co u Was.
Monako ,Meg śliczne dziewczyny macie!
Ile drzemek miały Wasze 2 miesięczne bobasy? Bo moje coś wariują i mają jedną dłuższa i śpią 3 godz, a ja nie budzę ich bo ciesze się, że odpoczną oni i ja.
W czasie dni chwila ciszy, popatrzą na karuzelę posiedzą w bujaku ale wiadomo, że nie długo bo nudaaaa. I nie śpią, później marudzą i tak nam ucieka czas
Pozdrawiamy
rośnijcie zdrowo
Moje w dzien wstaja o 9 , rajcuja do 12 , mleczko i spanie do 16 pozniej kapiel i po kapieli śpią do 23-24 mleczko i spia do 6-6.30. Mleczko i spia do 9 i tak codziennie -
ej to nie jest źle z moimi
Bo my pobudki bardzo różnie ok 8/9 zależy jak nam nocne karmienia wyjdą, później właśnie szaleństwo do 12 i później ich brzydko powiem pacyfikuję żeby spali...i kimają do ok 16 i nie wybudzam ich. Tatuś wraca z pracy karmimy się, "bawimy" ok 19 zaczynamy akcja kąpiel, jedzenie i kimka...
szczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6) -
didi31 wrote:ej to nie jest źle z moimi
Bo my pobudki bardzo różnie ok 8/9 zależy jak nam nocne karmienia wyjdą, później właśnie szaleństwo do 12 i później ich brzydko powiem pacyfikuję żeby spali...i kimają do ok 16 i nie wybudzam ich. Tatuś wraca z pracy karmimy się, "bawimy" ok 19 zaczynamy akcja kąpiel, jedzenie i kimka...
No to prawie jak my
Śpią Ci cale noce ? -
didi31 wrote:Nie całej nocki jeszcze nie tak dobrze. Pobudka jest na jedzono, bardzo różnie. Ost śpią od 1 do 5/6 , pózniej jedzonko i dosypiamy 8/9.
Ile ml butli dostaja u Ciebie?
U mnie jedza 120ml zageszczonego
A ostatnio jedza cos Kolo 23 i spia do 5.00-5.30 zalezy -
Meg85 wrote:U nas ferie się kończą jutro wracamy do domu.. A wy jak feryjne wyjazdy? Gdzie byłyście? Wojtek cały szczęśliwy bo od kilku dni śnieg i dziś byliśmy na sankach
My ferie spedzilismy w domku narazie najdalej to bylismy i tesciow hehe
U nas ferie na samym poczatku , pogoda do bani , od wczoraj za to spadl śnieg
Pierwszy snieg
Nie wiecie co u Czarnulki ?Meg85 lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
My po wizycie i troche bylo nerwowo bo u jednego malucha zoladka nie bylo widac i moja gin w stresie a ja jeazcze wiekszym. Na szczescie byla przytomna polozna i zasugeroqala by przerwac usg i abym soe najadla .wchodzilam 2 razy na usg,ale jest ok, uffffff ,po moim najedzeniu sie zoladek mial smyk wielgasny
. Jeden waga 243 a drugi 275 gr. Jeden spokojny a drugi to dawal czadu az gin pot splywal po czole taka gimnastyka
Usg ponad 2 godziny . No i dostalam Dopegyt bo mam nadcisnienie.
U nas ferie w domku byly,ale maz corki zabieral na lyzwy,do kina,na basen.
Milego dnia!Enii lubi tę wiadomość
-
Pixi dobrze że wszystko dobrze
Didi my szczepionki 6w1,ale obecnie czekamy az dzieciom podnuesie sie hemoglobina bo maja na granicy ...
Ty robilas im morfologie?
Polecam zrobic , bo bliziaki sa narażone na anemie , ja w ciąży anemi nie maialm a yeraz maluszki maja na granicy ..
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
stronka sprzedażowa wrzuciłam ciuszki po moich dziewczynach i będę coś jeszcze dorzucać kiedyś tez założyłam tu taki wątek dla bliźniaków ale się nie sprawdził
-
Meg85 wrote:stronka sprzedażowa wrzuciłam ciuszki po moich dziewczynach i będę coś jeszcze dorzucać kiedyś tez założyłam tu taki wątek dla bliźniaków ale się nie sprawdził
Meg gdybys sprzedawala dla chlopakow na bank bylabym Twoja klientkaMeg85 lubi tę wiadomość