Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dr nie wysłała do szpitala, mówi że na tym etapie te 20 mm a przede wszystkim twarda i zamknięta szyjka to wciąż dobrze, oczywiście dużo odpoczywam, jeszcze czas na moje maluchy
starania od 02.2015
2 IUI 10.2016 i 08.2017
20.10.2017 1ds do IVF
30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami
3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
20dpt dwa pęcherzyki
27dpt dwa migające bombelki -
mięsko wrote:Dziewczyny mam pytanie, dlaczego ciąże bliźniacze 2k2o rozwiązuje się w 37 tc?
Wiem, że część mam trzyma się w trójpaku dłużej, jednak moja pani dr mówi o terminacji w skończonym 37 tc
Moj gin mowil.odrazu ze bedzie chcial rozwiązać ciaze w 38tc ;)wydaje mi sie, że lekarze tak mowia , bo 37 tc to juz bezpieczny tydzien ale nie wiem dlaczwgo tak jest?
-
Angela* wrote:Moj gin mowil.odrazu ze bedzie chcial rozwiązać ciaze w 38tc ;)wydaje mi sie, że lekarze tak mowia , bo 37 tc to juz bezpieczny tydzien ale nie wiem dlaczwgo tak jest?
-
KarenMillen wrote:Mój gin właśnie też mówi o 38tc. Wczoraj mieliśmy połówkowe - kamień z serca bo wszystko ok i chłopaki już mają po pół kilo. Aktualnie jedno maleństwo główką w dół a drugie kopie je z góry. Doktor cały czas liczy że się przekręci i bardzo chce bym rodziła naturalnie. Byle do przodu:)
Super o tak! Byle do przoduKarenMillen lubi tę wiadomość
-
Angela* wrote:Pixi a co tam u Ciebie? Kiedy do szpitala ? wyprawka dla chlopakow gotowa?
Jutro mam podejscie,ale do innego szpitala. Oby mnie zastawili...
Wyprawka gotowa,czekam tylko na pierdolety z allegro , pieluchy bambusowe, reczniki i to chyba tyle. Trzymajcie kciuki by jutro mnie przyjeli bo w sobote tesciowa nas nawiedzi a to nie na moje nerwy!KarenMillen, Angela* lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Jutro mam podejscie,ale do innego szpitala. Oby mnie zastawili...
Wyprawka gotowa,czekam tylko na pierdolety z allegro , pieluchy bambusowe, reczniki i to chyba tyle. Trzymajcie kciuki by jutro mnie przyjeli bo w sobote tesciowa nas nawiedzi a to nie na moje nerwy!
Trzymam kciukasy i mam nadzieję, że jak jurro napiszesz , to juz bedziesz przyjęta na oddział szpitalua mogę wiedzieć w którym szpitalu Cie odeslali? -
Karincia wrote:Razem 2200
To spokojnie , ja na końcu nosilam 6kg a moja szyjka tydzień przed Cc miala prawie 4cm także każda kobieta inna ....
Także spokojnie gin wie co robi , w razie wu polaza Cie do szpitala i złoża pessar lub szew ... Będzie dobrze -
u nas niestety chyba alergia na marchewkę
Synek po zjedzeniu taka mega kupę luźną zrobił, aż się wylała plus wysypka na policzkach i czerwone
Czułam i bałam się,że będzie z nim problem. Jest na pepti.
Narazie plan taki,że poczekam aż wysypka zejdzie i będziemy dalej próbować.
Dynia i brokół ok.
Natomiast sama marchewka i marchewka+ziemniak = kupa.
Ciekawe czy na ziemniaka nie jest. Samego ziemniaka w słoikach nie ma.
Ugotowac jednego i po prostu rozwalić na ciapkę i podać??
Jest tu mama alergika? Jeśli tak czekam na rady i poradyszczęście x2 : ) 2k2o
21.12.2017 ! Zośka i Jaś
(ur. 37+6)