Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, czy Wy może też tak miałyście? Od ponad tyg czuje bardzo silne parcie w pochwie i pachwinach. To jest wręcz ból po każdym wstaniu i przy chodzeniu. I nie mówię o brzuchu bo brzuch wiadomo ciąży od dawna. Wczoraj miałam wizytę i lekarz mówi że jeden z maluchów ma już bardzo nisko główkę i napiera stąd ból. Szyjka niby twarda ale mój lekarz jej nigdy nie mierzy tylko sprawdza podczas badania więc nie wiem czy się skrócila. Twierdzi też że mam szeroką miednicy więc pod naciskiem mały tam wpada. W każdym razie zalecił leżenie żeby odciazyc szyjke. Trochę martwię się porodu przedwczesnego. Chłopaki ważą dopiero po 1 kg. Miałyście może podobna sytuację?
-
Hej dziewczyny
Niecierpliwa Witaj
Karen , niestety nie pomoge , bo ni4 miałam tak w ciąży, kiedy masz kolejna wizyte ? moze popors lekarza aby Ci zmierzył, a jesli Cie cos nuepokoi to idz szybciej
Dziewczyny co u Was ?
Mamusie z brzuszkami jak sie macie?
My juz po wakacjach, byliśmy w Chorwacji, powiem Wam , że wyzwanie ale Wakacje REWELACJA
BuziakiPixiDixi, gabi 7, Sun2017 lubią tę wiadomość
-
Angela cieszę się, że odpoczelas
Niecierpliwa, my znamy się z innego wątku i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki.
Rozpakowalam się w 36 Tc 10 czerwca, w szpitalu byliśmy 2 tyg. Z bliźniakami jest już dobrze, ale początki były dosyć ciężkie bo Janek miał kłopoty z oddychaniem więc był w inkubatorze, mieli echa serca robione że względu na szmer i jest ok.
Wagi były słuszne bo 2750 i 2450.
Wklejam najświeższe zdjęcie. Chłopaki śpią razem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d1a2cf9efb5.jpg
Angela*, gabi 7, KarenMillen lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Angela cieszę się, że odpoczelas
Niecierpliwa, my znamy się z innego wątku i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki.
Rozpakowalam się w 36 Tc 10 czerwca, w szpitalu byliśmy 2 tyg. Z bliźniakami jest już dobrze, ale początki były dosyć ciężkie bo Janek miał kłopoty z oddychaniem więc był w inkubatorze, mieli echa serca robione że względu na szmer i jest ok.
Wagi były słuszne bo 2750 i 2450.
Wklejam najświeższe zdjęcie. Chłopaki śpią razem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d1a2cf9efb5.jpg
Pixi , najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło, ale się pewnie najadlas strachu bidulko ...
A chłopcy CYDOWNII !!! Ale powiem Ci , że tacy sami onu byli jednojajowi ?
Waga tez piękna!
Kochana jak sobie radzisz?
Buziaki !!PixiDixi, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Pixi , najważniejsze że wszystko dobrze sie skończyło, ale się pewnie najadlas strachu bidulko ...
A chłopcy CYDOWNII !!! Ale powiem Ci , że tacy sami onu byli jednojajowi ?
Waga tez piękna!
Kochana jak sobie radzisz?
Buziaki !!
Angela, jakoś sobie radzę, ale czasu mam malenko, sama wiesz... Nocki, słabo, przesyłam po pół godziny a po 1,5-2 karmię, odbija, przewijam, wiesz sama jak to jest... Karmię piersią i dobijam ich mm. W dzień coś najstarsza mi pomaga tzn. Butelkę przytrzymaj, do odbicia weźmie i wtedy gotuję na raty. Pomimo tego umeczenia to i tak szczęście niewyobrażalne... Bycie mama to sedno mego życia...
:-* :-* jak Twoje maluchy, nic nie chwalisz się
Edit:dwujajowi, kurcze dla mnie mega różni, ale ja widzę więcej więc może i podobni....charakterki też różne, Julek cycuch (ten mniejszy) i placzka a Janek, dasz mi się objesc jak Bąk to posteka, pomruczy i śpi. Uwielbia jeździć autem a Julek ryczy, że chce do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 11:28
-
KarenMillen wrote:Dziewczyny, czy Wy może też tak miałyście? Od ponad tyg czuje bardzo silne parcie w pochwie i pachwinach. To jest wręcz ból po każdym wstaniu i przy chodzeniu. I nie mówię o brzuchu bo brzuch wiadomo ciąży od dawna. Wczoraj miałam wizytę i lekarz mówi że jeden z maluchów ma już bardzo nisko główkę i napiera stąd ból. Szyjka niby twarda ale mój lekarz jej nigdy nie mierzy tylko sprawdza podczas badania więc nie wiem czy się skrócila. Twierdzi też że mam szeroką miednicy więc pod naciskiem mały tam wpada. W każdym razie zalecił leżenie żeby odciazyc szyjke. Trochę martwię się porodu przedwczesnego. Chłopaki ważą dopiero po 1 kg. Miałyście może podobna sytuację?
Ja miałam podobnie od około 32 Tc, dotrwalam do 36 Tc. -
Angela, zazdroszczę urlopu my w tym roku niestety niegdzie nie wyjeżdzamy (tak się beznadziejnie poukładało) a jak pojawią się bliżniaki, to pewnie nie ruszymy sie już nigdzie z tą cała ferajną, chyba ze autobus wykupimy i pół hotelu
Pixi są cudni :* Śpią w jednym łóżeczku? Budzą się nawzajem?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Hej dziewczyny melduję się po bardzo długiej nieobecności.moje gwiazdy mają już skończone 9 miesięcy i są przecudowne:-)gratuluję tym dziewczynom,które się już szczęśliwie rozpakowały i trzymam kciuki za Te,które niedługo powitaja na świecie swoje maleństwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 12:33
Angela*, czarnulka24 lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Angela, jakoś sobie radzę, ale czasu mam malenko, sama wiesz... Nocki, słabo, przesyłam po pół godziny a po 1,5-2 karmię, odbija, przewijam, wiesz sama jak to jest... Karmię piersią i dobijam ich mm. W dzień coś najstarsza mi pomaga tzn. Butelkę przytrzymaj, do odbicia weźmie i wtedy gotuję na raty. Pomimo tego umeczenia to i tak szczęście niewyobrażalne... Bycie mama to sedno mego życia...
:-* :-* jak Twoje maluchy, nic nie chwalisz się
Edit:dwujajowi, kurcze dla mnie mega różni, ale ja widzę więcej więc może i podobni....charakterki też różne, Julek cycuch (ten mniejszy) i placzka a Janek, dasz mi się objesc jak Bąk to posteka, pomruczy i śpi. Uwielbia jeździć autem a Julek ryczy, że chce do domu.
Superrr ! U nas tez 2 różne charakterki;)
Moje dzieci dobrze, rosba jak na drozdzach i maja juz 7 miesięcy! A ja sie zastanawiam kiedy to zlecialo
Siedza , brykaja , probuja raczkowac , turlaja sie , zajadaja zupki , owocki
Ogólnie odpukac nie daja popalic hihi
Niecierpliwa , naeet z blizniakami sie wkoncu gdzies wybierzecie
Autobus hehe dobre
Gabi witaj ! Piekne Twoje księżniczki i juz takie duze
Ps: moge wiedziec jaki masz wozek spacerowke ? z gory dzieki ! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2018, 12:57
gabi 7 lubi tę wiadomość
-
Angela, jak mi się marzy urlop! Ale słoń że mnie już wielki i tylko na kanapę się nadaje.
Pixi ale fajne chłopaki! Jak ja bym chciała żeby nasi też tak wyczekali. A powiedz miałaś zalecenia żeby odpoczywać? Poród nagły czy planowany?Angela* lubi tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Angela, jak mi się marzy urlop! Ale słoń że mnie już wielki i tylko na kanapę się nadaje.
Pixi ale fajne chłopaki! Jak ja bym chciała żeby nasi też tak wyczekali. A powiedz miałaś zalecenia żeby odpoczywać? Poród nagły czy planowany?
Oj tam oj tam
Napewno nie jest tak tragicznie -
Evelle wrote:Na 8 września termin, lekarz mówi że w połowie sierpnia cięcie. Już nie mogę się doczekać.
To już tak blisko: )
Ani się obejrzysz będziesz miala dzieci po drugiej stronie brzuszka
Kochana a jakiej płci będą Twoje maluszki?
Evelle lubi tę wiadomość