Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do mam które mają maluszki przy sobie. Czy poród odbył się nagle czy zaplanowany? Szczerze trochę obawiam się momentu kiedy się wszystko zacznie i nie dotrwam terminu cc. Mam dziś od popołudnia mega dużo śluzu i już panika, że może to czop :p serce mi wnet wyskoczyło więc podejrzewam, że zanim dotrę do szpitala to zejdę na zawał
-
Nat@la wrote:Pytanie do mam które mają maluszki przy sobie. Czy poród odbył się nagle czy zaplanowany? Szczerze trochę obawiam się momentu kiedy się wszystko zacznie i nie dotrwam terminu cc. Mam dziś od popołudnia mega dużo śluzu i już panika, że może to czop :p serce mi wnet wyskoczyło więc podejrzewam, że zanim dotrę do szpitala to zejdę na zawał
Ja miałam planowana cc w 38tc -
Evelle wrote:Najbardziej to się boję rozłąki gdy będę w szpitalu, ale ogólnie nie jestem jakoś negatywnie nastawiona wiem, lekko nie będzie ale dam radę, mimo ze że nie mogę liczyć na pomoc babć jedynie męża który i tak w pracy do 17
Dasz rade ja do tej pory jestem sama , maz wraca 17-18 do domu .. I jakos daje rade nie mam blisko rodzicow
Super , że Grzeczny synusEvelle lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystko jest do ogarnięcia,trzeba się tylko dobrze zorganizować.ja tez jestem cały dzień w domu z bliźniaczkami sama no i teraz wakacje,więc jeszcze starszą córka do ogarnięcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 10:54
Evelle lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Dziewczyny wszystko jest do ogarnięcia,trzeba się tylko dobrze zorganizować.ja tez jestem cały dzień w domu z bliźniaczkami sama no i teraz wakacje,więc jeszcze starszą córka do ogarnięcia
Dokładnie- dobra organizacja to najważniejsze
-
Ja również jestem przerażona rozłąką. Niby wiem, że tata sobie świetnie poradzi to jednak ciężko mi wyobrazić sobie kilka dni bez małej.. Szczególnie, że jeśli nic wcześniej się nie wydarzy to moj lekarz za 2, 3 tyg chce mnie położyć profilaktycznie do rozwiązania.
-
mam nadzieje, że ja tez się jakoś będe potrafiłą zorganizować, bo jestem mega przerażona moim domowym przedszkolem. A jakiekolwiek wspólne wakacje, to chyba najwczesniej za 10 latWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Tak, trójka dzieciaczków w domu i jeden aniołek. Zawsze chcielismy mieć 4 dzieci i chyba jednak nie będzie nam to dane
Angela* lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019