Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela* wrote:Czarnulka urodzila chyba w 27tc dwóch chlopaków , ale Ty się nie martw na zapas . Jaką mają wagę?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Angela* wrote:Dacie rade dziewczyny donosicie szczeliwie i urodzicie piękne zdrowe dziecu
Czarnulka kochana co u Ciebie? Jak chłopaki? Mam nadzieję, że wszystko u Was dobrze
Hejka u nas wszystko dobrze , chłopaki rosną , dobrze się rozwijaja jeden juz raczkuje , sam siedzi. drugi też juz pomału sie bierze do tego. na poczatku było cięzko ale teraz jest z górki chłopcy w miarę grzeczni
a co u ciebie?gabi 7, Angela*, PixiDixi, Szczęśliwa Mamusia, Sun2017, didi31 lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dziewczyny,czy Wam też tutaj ucina wiadomości?tyle się napiszę a jak kliknę wyślij to połowy wiadomości nie ma:-(((
Niecierpliwa da się wykarmic piersią bliźniaki.ja karmiłam 7 miesięcy i mm tylko na nocWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 11:48
-
czarnulka24 wrote:Hejka u nas wszystko dobrze , chłopaki rosną , dobrze się rozwijaja jeden juz raczkuje , sam siedzi. drugi też juz pomału sie bierze do tego. na poczatku było cięzko ale teraz jest z górki chłopcy w miarę grzeczni
a co u ciebie?
Czarnulka super wieści
Trzymam kciuki za dalsze postępy
U nas tez wszystko dobrze dzieciaczki skończyły juz 7 miesiecy ! Nawet nie wiem kiedy
Gabi mi nie ucina
Niecierpliwa rez myślę że sie da, choc ja swoje glodomory od początku dokarmialam mm
Ciakwe jak nasza Karen ... Oby wszystko bylo dobrze -
Dziewczyny nie wiem czy tak moge napisac ,mysle że Karen nie będzie na mnie zła...
Czytałam na innym wątku, że urodziła 15.07 dwóch silnych mężczyzn
Karen, wybacz pisze , bo każda z nas myślała o Was
PixiDixi, gabi 7, Evelle, Sun2017 lubią tę wiadomość
-
super, że z Karen i dzieciaczkami w porządku na pewno teraz ma inne rzeczy na głowie niz ogarnainie wszystkich wątków chłopaki na pewno sie dogrzewaja, a ona drży o każdy dzieńWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwa - Napewno
Dziewczyny my jedziemy na weekend na Mazury do Rodziny tylko obawiam sie pogody... Ale mam cicha nadzieję, że jednak dopisze nam pogoda ...
Jak u Was Wakacje ?
Pixi jak Chłopaki, dają popalić?
Dziewczyny w trojpakach jak.sie czujecie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 15:30
-
Angela , Gabi super że u was wszystko oki..przypomnijcie mi jaka płeć maja dzieciaczki bo nie pamiętam .. na ile sie urodzili i w ktorym tyg ?
gabi 7, Angela* lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
Gabi nie dziękuję
Czarnulka moja parka urodzona w 38tc z waga 2820i2840 po 10pkt
Czarnulka Twoje chłopaki niedlugo roczek skończą, ale to leci
Ja pamietam jeszcze niedawno jak dodawalas zdjecie brzuszka , a tu juz RokWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 22:26
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Czarnulka wstaw jakaś aktualną fotkę swoich chłopaków.pewnie już duże chlopaki:-)
Angela no i czekam na fotkę Twoich skarbów:-)A wiesz coś więcej,co u Karen?
Nic nie pisala , tyljo ostatnio to , ze chlopaki juz na świecie jak tylko nede wiedziała cos nowego dam Wam znac
A fotki moze uda mi sie cyknac na Mazurach
Tyke dobrze ze juz słońce swieci
Popoludniu ruszamy
Gabi , Czarnulka co wasze Skarbyy jedza oprocz mleczka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 10:07
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Angela moje dziewczyny maja staly jadłospis:rano jak wstają jedzą mleko,potem kaszkę,potem zawsze jakis deserek,potem znów mleko,potem jakaś zupę.przed wieczornym mlekiem zjadają jeszcze danonki. Oczywiście zupy i deserki każdego dnia inne:-)zupy uwielbiają
Ogólnie lubią jeść wszystko.a i daje im jeszcze żółtka jajek,bo mają dużo żelaza.
Lubią ziemniaki,więc jak my jemy to i one też coś skubną
Ostatnio dałam im też kaszy spróbowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2018, 18:49
-
Angela* wrote:Nic nie pisala , tyljo ostatnio to , ze chlopaki juz na świecie jak tylko nede wiedziała cos nowego dam Wam znac
A fotki moze uda mi sie cyknac na Mazurach
Tyke dobrze ze juz słońce swieci
Popoludniu ruszamy
Gabi , Czarnulka co wasze Skarbyy jedza oprocz mleczka ?
Gabi moi.jedza zupki i obiadki albo kupcze albo robione przeze mnie , blenderuje im owoce, podjadaja chrupki kukurydziane specjalne dla niemowląt, pija wode, robie im kisiel taki dla dzieci oczywiście bez cukru, jedza jogurty, kaszke ..
07.06.2019 synek
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 14:40
gabi 7, Sun2017, rodzynka66, Katalonia, Szczęśliwa Mamusia, Kaczorka, didi31 lubią tę wiadomość
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity