Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/822d0367d8ff.jpg
Czarnulko - miło, że się odezwałaś
Powiem Ci, że się wzruszyłam spoglądając na zdjęcie Twoich silnych, przystojnych mężczyzn. Pamiętam zdjęcia, gdzie otaczało ich pełno kabelków i aparatury a teraz są tacy cudowni!!
A jacy identyczni Kropka w kropkę Boscy! -
Hej ! Melduję się i ja
Pogoda nam dopisala , odpoczelismy z rodzinka
Czarulka jakie duże słodziaki
Pixi , jak tam ?
Didi , Rodzynka co u Was ?
Dziewczyny w trojpakach jak się macie ?
Gabi jak Twoje ksiezniczki ?
U nas upalnie , dzieci brykaja
Miłego dnia wszystkim ! -
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa tak moi chłopcy sa tacy silni tak duzo przeszli . . Za miesiac beda miec roczek (teoretycznie) ale powinni normalnie urodzić sie dopiero w połowie listopada.
Jeden z nich juz tak raczkuje, wstaje jak sie czegos złapie, drugi troche słabszy jest ciut w tyle ale tez super sobie radzi ..
jak bylismy na badaniu dwa tygodnie temu ti jeden ważył 8130 a drugi 7300 i maja 73 i 72 cmgabi 7, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
gabi 7 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83cdb3534804.png
Hej dziewczynygabi 7 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Angela moje dziewczyny rozrabiaja na maxa.wszedzie wejdą,wszystko wezmą,przewrócą albo popsują)Marysia upodobała sobie listwy przypodłogowe i każdą chce wyrwać.najchętniej poszłýby tam gdzie nie wolno.co to będzie jak zaczną chodzić na nóżkach???? Aż się boje:-)
-
PixiDixi wrote:U nas ok, chłopaki domagają się większej uwagi, szkoda mi mojej 3 łatki, tak mało mnie ma...
Kochana ma Ci kto pomoc, żebyś mogla chociaż z godz dziennie poświęcić corci ?
Gabi , moje to jal torpedy , raz sa tu raz tu , oczywiście raczkujac i "pełzając"
Ja tez sie tego boje my mamy jeszcze troche czasu zanim stana , ale Wy to juz niedlugo buziaki :-*gabi 7 lubi tę wiadomość
-
gabi 7 wrote:Hej dziewczyny jak znosicie takie upały??? Koszmarnie goraco:-( moje dziewczyny w bodach na ramiączka a jak śpią to niczym ich nie przykrywam.
Pozdrawiam
Hejka ! U nas caly dzien w domu , na parterze , zasloniete rolety zewnetrzne w salonie i wiatrak w razie koniecznosci , wieczorem wychodzimy na taras lub ogrod lub spacer, ale nie wczesniej jak 18...
W fzien dzieci w samych bodziakach na ramiaczkach a spia w koszulkach na ramiaczkach i pampersach , przykrywam ich pieluszka tetrowa , ale i tak jeden ruch i pieluszka pod nimi
Dziewczyny w trojpakach jak radzicie spbie w takie upaly ? Kto teraz do rozpakowania wogole ?