Podwójne i potrójne szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym bardzo chciała. Tak od rana w szpitalu. Dostajemy antybiotyki, steryd na płuca. Ktg nie wykazało skurczy. Podobno kluczowe są 48h od odejścia wód. No i wypadł czop więc o infekcje nie trudno w szpitalu a to byłoby najgorsze bo wtedy mimo braku skurczy poród na cito. Wody odeszły temu który tak mi napiera na pachwiny. A jaka była historia czarnulki? Powiedz proszę że z happy endem.
-
KarenMillen wrote:Też bym bardzo chciała. Tak od rana w szpitalu. Dostajemy antybiotyki, steryd na płuca. Ktg nie wykazało skurczy. Podobno kluczowe są 48h od odejścia wód. No i wypadł czop więc o infekcje nie trudno w szpitalu a to byłoby najgorsze bo wtedy mimo braku skurczy poród na cito. Wody odeszły temu który tak mi napiera na pachwiny. A jaka była historia czarnulki? Powiedz proszę że z happy endem.
Czarnulka urodzila chyba w 27tc dwóch chlopaków , ale Ty się nie martw na zapas . Jaką mają wagę?czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Jeszcze dwa dni i będziemy w 28tc. Ważą około kilo. Chciałabym chociaż jeszcze z tydzień przetrzymać.
Maluszki .. Trzymam za Was kciuki , aby posiedzieli jak najdłużej
Jestes w szpitalu z 3st ref ?
Jeśli tak to bardzo dobrze
I myśl pozytywnie kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 10:34
-
gabi 7 wrote:Angela wstaw jakaś Fotkę Twoich maluszków:-) ile one już mają?
Moje maluszki mają już 7miesiecy i 4 dni
Zdjęcie jak uda mi sie ich ładnie oboje uchwycic to wstawie
Martwi mnie cisza u Karen ...
Wiecie co u niej?gabi 7, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
PixiDixi wrote:Też nie lubię takiej ciszy... Człowiek ma różne myśli...
No Angela pstryknij fotkę
Macie jakieś przemyślenia, opinie o mm?
Dokładnie...
Ja podaje mm od poczatku , na piczatku dokarmialam pozniej juz pili tylko mm
My od pocztaku Nan opti pro 1 ha , teraz obecnie Nan Opti pro2 ha pije cora , synek bebilon Pepti od jakiegoś czasu .
Pixi a Ty tylko cycus ?PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Moje gwiazdy karmiłam piersią przez 7 miesięcy i na noc dostawały mm Babilon pronutra.teraz też piją bebilon.od zakończonego 7 miesiąca nie jedzą już w nocy,więc chociaż tyle spokoju:-))
Karen odezwij się,bo wszystkie martwimy się o WasWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 15:14
PixiDixi, Angela* lubią tę wiadomość