X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • roletka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tam u was? Wszystkie na majówce? :-)

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak bo taka cisza na forum☺

• gabi 7 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej ja powoli wracam do rzeczywistości po kilku dniach totalnego luzu.szkoda,że pogoda fatalna bo zimno ale takie wolne dni mi się przydały ☺
    A Wy jak po majóweczce?mam nadzieję,że w dobrych humorach i z pozytywnym nastawieniem☺

3i498u69fq9q84na.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pelna obaw przed jutrzejsza wizyta ciekawe jak tam moje maluszki sie maja mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

• bizona Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja bylsm kilka dni bez netu. Z bliska mi osoba jest bardzo zle i opiekujemy sie zawzajem..to tak w skrocie.

Jutro ide zrobic krew i mocz, zeby bylo na p9niedzialkowa wizyte w szpitalu.
    Przedwczoraj mala tak mnie kopnela mocno az w szoku bylam;) dzis cos sa cichsze..ogolnie duzo placze i martwie sie ostatnio. Mam nadzieje ze dziecuaczkom placz mamy nie szkodzi..bo niestety nie da sie uniknąć:(

Mam nadzieje ze Wasze majowki udane!

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • Pat85 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bizona trzymaj się i kciuki żeby wszystko jednak było dobrze! Dzieciaczki podenerwują się razem z Tobą, ale na pewno nic im nie będzie. A kopniaki to potrafią nieźle dać się we znaki nawet jak dobrze trafią.
    Mocno ściskam i przesyłam buziaki, chociaż wiem niestety sama, że w takiej sytuacji niewiele może pomóc. Bądź dzielna!

Emcia powodzenia jutro i daj znać po wizycie :)

a5707df13e.png
  • gabi 7 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bizona wspieram Cię na odległość,wiem,że jest Ci teraz ciężko.mam nadzieję,ze wszystko ulegnie poprawie.

Emcia będzie dobrze.A który tydz.U Ciebie?

3i498u69fq9q84na.png
  • bizona Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane! :)

p19uflw1tlpg1ms1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi 7 wrote:
    Bizona wspieram Cię na odległość,wiem,że jest Ci teraz ciężko.mam nadzieję,ze wszystko ulegnie poprawie.

Emcia będzie dobrze.A który tydz.U Ciebie?
    Polowa 11 tygodnia mam nadzieje ze najwieksze ryzyko juz za mna.

• Pat85 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emcia to zaraz prenatalne i drugi trymestr :)

A z nowości u mnie to wczoraj zobaczyłam, że zaczynam mieć siarę w piersiach. Nie dużo, ale wewnątrz stanika była niewielka plamka. Coraz więdcej rzeczy uświadamia mi, że czas leci.
    A i kupilismy już mebelki i łózeczka:) Teraz szybkie malowanie pokoiku i do składania. Będę spokojniejsza jak już będzie gotowe.

a5707df13e.png
  • gabi 7 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emcia a przypomnij jaka ciąża u Ciebie.

Pat masz zupełną rację,czas strasznie szybko leci.U Ciebie za chwilę będzie skończony 28 tydz.rewelacja.nawet się nie obejrzymy jak będziesz nam tu pisać,że maluszki są już z Tobą ☺
    Ja w przyszły piątek idę na wizytę i już dzisiaj strasznie się denerwuje.Dziewczyny w ciąży jednokosmowkowej?czy Wy też tak macie przed każdą wizytą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 09:07

3i498u69fq9q84na.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi 7 wrote:
    Emcia a przypomnij jaka ciąża u Ciebie.

Pat masz zupełną rację,czas strasznie szybko leci.U Ciebie za chwilę będzie skończony 28 tydz.rewelacja.nawet się nie obejrzymy jak będziesz nam tu pisać,że maluszki są już z Tobą ☺
    Ja w przyszły piątek idę na wizytę i już dzisiaj strasznie się denerwuje.Dziewczyny w ciąży jednokosmowkowej?czy Wy też tak macie przed każdą wizytą?
    Ja mam ciaze dwukosmowkowa i dwuowodniowa lekarz mowil ze taka ciaza troche lepszym rozwiazaniem moja kolezanka miala jednokosmowkowa pod koniec byla juz w szpitalu troche czasu i urodzila troche wczesniej ale z dziewczynkami jest wszystko ok. Nie ma co sie na zapas martwic. Ja tam tez zyje od wizyty do wizyty.

• bizona Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz nie moge sie doczekac jak sprzatniemy nasz "składzik", wymaluhemy i wstawimy lozeczka..to potrwa, ale wtedy bede spokojniejsza. Mam nadzieje ze przez caly maj sie wyrobimy;)

Dzis moj poczuł kopniaki malej pierwszy raz:) az odskoczyl z wrazenia;) ciesze sie...bo oprocz usg to taki namacalny dowod dla faceta ze te robaczki siedza nam w brzuszkach:)

Pat85 lubi tę wiadomość

p19uflw1tlpg1ms1.png
  • Pat85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi u mnie jednokosmówkowa. Największy stres miałam przy wizytach na początku, później trochę odpuściło jak zaczęłam regularnie czuć ruchy. Teraz się stresuję, bo wyszła dysproporcja w wodach płodowych. Lekarz kazał obserwować czy brzuch jakoś nagle nie rośnie i czy nie zmniejszy się czucie ruchów. I zgadnijcie co - jak za dużo sie myśli i obserwuje to zawsze się coś wypatrzy, bo oczywiście wydawało mi się, że brzuch większy o kilka cm. Ale wczoraj odpuściłam jeszcze panikę, bo kopią mnie tak samo jak zawsze. I na szczęście dzisiaj wszystko wróciło do normy. A winą za wielkość brzucha obarczam dwudniowe obrzarstwo ponad normę i zaparcie ;)

Bizona kopniaki nawet mnie czasami zadziwiają, a co dopiero faceta :)

Ciągle mi się wydawało, że to jeszcze mnóstwo czasu i nie ma co się śpieszyć z wyprawką, a teraz zostały mi maks dwa miesiące. A i to nigdy nie wiadomo, bo najbardziej optymistyczna wersja zaklada planowaną cc w skończonym 37 tygodniu czyli 10 lipca.

a5707df13e.png
  • gabi 7 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pat to jakby nie było jeszcze tylko 2 miesiace☺bardzo szybko zleca.ja chyba przez ta jedną kosmowke tak się wszystkim stresuję,bo to ciągła niepewność z wizyty na wizytę.

3i498u69fq9q84na.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi dziewczyny znacie kogos u kogo na poczatku ciazy przestaly bic serduszka? Ja sie strasznie boje takiej sytuacji. Choc to juz prawie 12 tydzien to powinnam byc troche spokojniejsza a u mnie caly czas ogromny niepokoj.

• gabi 7 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja miałam taką ciążę. w pazdzierniku miałam zabieg lyzeczkowania:-(strasznie to przeżyłam :-(

3i498u69fq9q84na.png
  • Pat85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka niestety też tak miała w tym roku. Ale u niej od początku prawie nie biło serduszko, raczej był jej rytm. Podobnie moja szwagierka, a ona ma teraz fantastycznego 5 miesięcznego synka :)
    Emcia nie martw się na zapas, bo jednak większość ciąż kończy sie szczęśliwie, a niestety o tych przykrych sytuacjach długo się pamięta.
    Serduszka bedą biły jak trzeba :)

a5707df13e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi 7 wrote:
    Kochana ja miałam taką ciążę. w pazdzierniku miałam zabieg lyzeczkowania:-(strasznie to przeżyłam :-(
    W ktorym tygodniu bylas?

• joaska1985 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po majowce :)
    Wizyty mam teraz co 2 tygodnie i też za każdym razem się stresuje (jednokosmowkowa dwuowodniowa), zawsze się martwię czy wszystko dobrze z dziewczynami.

Moje dwa szczescia <3 <3 Nina i Nela
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ