X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Podwójne i potrójne szczęścia 2017
Odpowiedz

Podwójne i potrójne szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • roletka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co tam u was? Wszystkie na majówce? :-)

Styczeń2015 IMSI ET 2x 4A :( > lutyKET 1x blastAA :( > marzecKET 2x blastAB :( > Czerwiec2015 IMSI II ET 2x 8AA > 9dpt beta 92,23 11dpt beta 279,3 > 4xŚnieżki > 05.02.16 34t5d Pszczółki są z Nami <3 961l2n0aael72r9g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak bo taka cisza na forum☺

• gabi 7 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej ja powoli wracam do rzeczywistości po kilku dniach totalnego luzu.szkoda,że pogoda fatalna bo zimno ale takie wolne dni mi się przydały ☺
    A Wy jak po majóweczce?mam nadzieję,że w dobrych humorach i z pozytywnym nastawieniem☺

3i498u69fq9q84na.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pelna obaw przed jutrzejsza wizyta ciekawe jak tam moje maluszki sie maja mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

• bizona Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej ja bylsm kilka dni bez netu. Z bliska mi osoba jest bardzo zle i opiekujemy sie zawzajem..to tak w skrocie.

Jutro ide zrobic krew i mocz, zeby bylo na p9niedzialkowa wizyte w szpitalu.
    Przedwczoraj mala tak mnie kopnela mocno az w szoku bylam;) dzis cos sa cichsze..ogolnie duzo placze i martwie sie ostatnio. Mam nadzieje ze dziecuaczkom placz mamy nie szkodzi..bo niestety nie da sie uniknąć:(

Mam nadzieje ze Wasze majowki udane!

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
  • Pat85 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bizona trzymaj się i kciuki żeby wszystko jednak było dobrze! Dzieciaczki podenerwują się razem z Tobą, ale na pewno nic im nie będzie. A kopniaki to potrafią nieźle dać się we znaki nawet jak dobrze trafią.
    Mocno ściskam i przesyłam buziaki, chociaż wiem niestety sama, że w takiej sytuacji niewiele może pomóc. Bądź dzielna!

Emcia powodzenia jutro i daj znać po wizycie :)

a5707df13e.png
  • gabi 7 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bizona wspieram Cię na odległość,wiem,że jest Ci teraz ciężko.mam nadzieję,ze wszystko ulegnie poprawie.

Emcia będzie dobrze.A który tydz.U Ciebie?

3i498u69fq9q84na.png
  • bizona Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane! :)

p19uflw1tlpg1ms1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi 7 wrote:
    Bizona wspieram Cię na odległość,wiem,że jest Ci teraz ciężko.mam nadzieję,ze wszystko ulegnie poprawie.

Emcia będzie dobrze.A który tydz.U Ciebie?
    Polowa 11 tygodnia mam nadzieje ze najwieksze ryzyko juz za mna.

• Pat85 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2017, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emcia to zaraz prenatalne i drugi trymestr :)

A z nowości u mnie to wczoraj zobaczyłam, że zaczynam mieć siarę w piersiach. Nie dużo, ale wewnątrz stanika była niewielka plamka. Coraz więdcej rzeczy uświadamia mi, że czas leci.
    A i kupilismy już mebelki i łózeczka:) Teraz szybkie malowanie pokoiku i do składania. Będę spokojniejsza jak już będzie gotowe.

a5707df13e.png
  • gabi 7 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emcia a przypomnij jaka ciąża u Ciebie.

Pat masz zupełną rację,czas strasznie szybko leci.U Ciebie za chwilę będzie skończony 28 tydz.rewelacja.nawet się nie obejrzymy jak będziesz nam tu pisać,że maluszki są już z Tobą ☺
    Ja w przyszły piątek idę na wizytę i już dzisiaj strasznie się denerwuje.Dziewczyny w ciąży jednokosmowkowej?czy Wy też tak macie przed każdą wizytą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 09:07

3i498u69fq9q84na.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi 7 wrote:
    Emcia a przypomnij jaka ciąża u Ciebie.

Pat masz zupełną rację,czas strasznie szybko leci.U Ciebie za chwilę będzie skończony 28 tydz.rewelacja.nawet się nie obejrzymy jak będziesz nam tu pisać,że maluszki są już z Tobą ☺
    Ja w przyszły piątek idę na wizytę i już dzisiaj strasznie się denerwuje.Dziewczyny w ciąży jednokosmowkowej?czy Wy też tak macie przed każdą wizytą?
    Ja mam ciaze dwukosmowkowa i dwuowodniowa lekarz mowil ze taka ciaza troche lepszym rozwiazaniem moja kolezanka miala jednokosmowkowa pod koniec byla juz w szpitalu troche czasu i urodzila troche wczesniej ale z dziewczynkami jest wszystko ok. Nie ma co sie na zapas martwic. Ja tam tez zyje od wizyty do wizyty.

• bizona Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz nie moge sie doczekac jak sprzatniemy nasz "składzik", wymaluhemy i wstawimy lozeczka..to potrwa, ale wtedy bede spokojniejsza. Mam nadzieje ze przez caly maj sie wyrobimy;)

Dzis moj poczuł kopniaki malej pierwszy raz:) az odskoczyl z wrazenia;) ciesze sie...bo oprocz usg to taki namacalny dowod dla faceta ze te robaczki siedza nam w brzuszkach:)

Pat85 lubi tę wiadomość

p19uflw1tlpg1ms1.png
  • Pat85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi u mnie jednokosmówkowa. Największy stres miałam przy wizytach na początku, później trochę odpuściło jak zaczęłam regularnie czuć ruchy. Teraz się stresuję, bo wyszła dysproporcja w wodach płodowych. Lekarz kazał obserwować czy brzuch jakoś nagle nie rośnie i czy nie zmniejszy się czucie ruchów. I zgadnijcie co - jak za dużo sie myśli i obserwuje to zawsze się coś wypatrzy, bo oczywiście wydawało mi się, że brzuch większy o kilka cm. Ale wczoraj odpuściłam jeszcze panikę, bo kopią mnie tak samo jak zawsze. I na szczęście dzisiaj wszystko wróciło do normy. A winą za wielkość brzucha obarczam dwudniowe obrzarstwo ponad normę i zaparcie ;)

Bizona kopniaki nawet mnie czasami zadziwiają, a co dopiero faceta :)

Ciągle mi się wydawało, że to jeszcze mnóstwo czasu i nie ma co się śpieszyć z wyprawką, a teraz zostały mi maks dwa miesiące. A i to nigdy nie wiadomo, bo najbardziej optymistyczna wersja zaklada planowaną cc w skończonym 37 tygodniu czyli 10 lipca.

a5707df13e.png
  • gabi 7 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pat to jakby nie było jeszcze tylko 2 miesiace☺bardzo szybko zleca.ja chyba przez ta jedną kosmowke tak się wszystkim stresuję,bo to ciągła niepewność z wizyty na wizytę.

3i498u69fq9q84na.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi dziewczyny znacie kogos u kogo na poczatku ciazy przestaly bic serduszka? Ja sie strasznie boje takiej sytuacji. Choc to juz prawie 12 tydzien to powinnam byc troche spokojniejsza a u mnie caly czas ogromny niepokoj.

• gabi 7 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja miałam taką ciążę. w pazdzierniku miałam zabieg lyzeczkowania:-(strasznie to przeżyłam :-(

3i498u69fq9q84na.png
  • Pat85 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciółka niestety też tak miała w tym roku. Ale u niej od początku prawie nie biło serduszko, raczej był jej rytm. Podobnie moja szwagierka, a ona ma teraz fantastycznego 5 miesięcznego synka :)
    Emcia nie martw się na zapas, bo jednak większość ciąż kończy sie szczęśliwie, a niestety o tych przykrych sytuacjach długo się pamięta.
    Serduszka bedą biły jak trzeba :)

a5707df13e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi 7 wrote:
    Kochana ja miałam taką ciążę. w pazdzierniku miałam zabieg lyzeczkowania:-(strasznie to przeżyłam :-(
    W ktorym tygodniu bylas?

• joaska1985 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja po majowce :)
    Wizyty mam teraz co 2 tygodnie i też za każdym razem się stresuje (jednokosmowkowa dwuowodniowa), zawsze się martwię czy wszystko dobrze z dziewczynami.

Moje dwa szczescia <3 <3 Nina i Nela
‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ