przebieg ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki,do rejestru głupich snów ciążowych dopisuję kolejny : śniło mi się, że dyrektor kazał mi wracać do pracy na trzy dni ( zagroził,że jak nie wrócę to po macierzyńskim mnie zwolni!!!)i w związku z tym,miałam na trzy dni oddać swój brzuszek do przechowalni!!! W przychodni było takie ciemnie pomieszczenie z wieszakami na ścianie i tam do 5 dni mógł brzuszek zostać!!! masakra....a jak ja się broniłam,że obcym babom córki nie dam pod opiekę...
mała mi, pasia27 lubią tę wiadomość
-
po piątkowym USG nasz Filipek ma ponad 600 gram loo myślałam że będzie miał mniej:) wymiary głowki i brzuszka wskazywały na 24 tydz a udo na 23 ale lekarz nie kazał się martwić bo to tylko orientacyjne wymiary:) Bobas jest zdrowy, ruchliwy i nie chce współpracować -nie chciał pokazać swojej buźki rodzica;p
Suzy Lee, Rika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaja1991 wrote:po piątkowym USG nasz Filipek ma ponad 600 gram loo myślałam że będzie miał mniej:) wymiary głowki i brzuszka wskazywały na 24 tydz a udo na 23 ale lekarz nie kazał się martwić bo to tylko orientacyjne wymiary:) Bobas jest zdrowy, ruchliwy i nie chce współpracować -nie chciał pokazać swojej buźki rodzica;p
lol to na prawde kawal faceta ja ide 24.04 i tez jestem strasznie ciekawe jak tam maly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia,Patuska trzymam za was MOCNO KCIUKI!!!
Czekamy na dobre nowiny po waszym powrocie
Patuska napewno dzis sie ujawni wkoncu ilez mozna sie chowac
Xcarolinex rozumiem cie doskonale sama nie moge sie doczekac kiedy poznac plec malenstwa
ostatnie nie chcialo sie pokajaz -
Trzymamy więc kciuki za wszystkie usg połówkowe:)
A mnie od trzech dni mała martwi, len się z niej zrobił i mało kopie....rano miała czkawkę , ale teraz ma godzinkę z Mozartem w słuchawkach na brzuchu i nie robi to na niej wrażenia- chyba się już przyzwyczaiła do sesji muzycznych. Wiem że dzieci też mają swoej dni rcuhliwe i leniwe, ale jestem już tylko krok od zakupienia domowego detektora tętna płodu żeby ją podsłuchiwac, gdy się nie rusza...anilorak, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
dziewczyny nie martwcie się będzie dobrze na tych badaniach połówkowych. My też już mamy za sobą. Rika badanie z glukozą wcale nie jest takie złe. Ja dzisiaj byłam. Pojechałam rano z M. a później umówiliśmy się, że jak będzie coś się działo to po mnie przyjedzie, ale nie było potrzeby. Co do praw kobiet w ciąży to ja też nie lubię z nich korzystać ale czasami trzeba
Martek ja też chyba w zeszłym tygodniu zastanawiałam się nad zakupem ale postanowiłam pojechać na IP i sprawdzić czy wszystko jest ok. Zresztą gdzieś czytałam w necie, że czasami rodzice mylą tętno dziecka ze swoim i za późno idą do lekarza.
My teraz wizytę mamy w czwartek.Rika lubi tę wiadomość