przebieg ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
NARESZCIE!!!! wyszłam dziś z gabinetu USG z uśmiechem dookoła głowy:)
ale po kolei- dostaliśmy wyniki kariotypu i jest zdecydwanie prawidłowy żeński 46,XX:) po drugie podczas USG lekarz stwierdził,że zaburzone stuktury OUN nadrabiają i w wyniki zapsiał,że widoczny robak w móżdżku, cysterna magna bez poszerzeń ( juuuuuupiiiii) i torbirl tylnego dołu czaszki niewidoczna:) zostajemy pod kontrolą poradni, za trzy tygodnie kolejen USG, jutro wizyta u dr prowadzącego:) takich wieści to ja mogę słuchac cały czas. No i mała przybrała 300 g- ma już 871g
Niestety sprawa nerek jest aktualna- nadal ma poszerzone miedniczki w obu nerkach.... ale to jeszcze jest czas żeby się pooobkurczało:)Adka, vivien, she, m_f, anilorak, pasia27, mała mi, Rika, karoam, Kleopatra, agga84aa, BellaRosa, MADZIULA13, Izabela, monia, DzejKej, KaRa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Martek widzisz wszytsko sie kieruje ku lepszemu!!!!BARDZO sie ciesze!!!!Widac ze Natalka bedzie miala nature wojowniczki,o swoje wywalczy
Naprawde Martek nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!!!!!!!!Kochana az klasnelam z radosci w recemartek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała mi ja też zmieniałam lekarza i ginekolog dała mi swoją kartę ciąży , a tamtą poprzednią kazała zostawić do becikowego
Martek to super wiadomości wszystko idzie ku dobremu
Oby więcej dobrych takich wieści po wizycie u ginmartek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie pragnienia jakoś nie odczuwam, a wiem, że muszę dużo pić, szczególnie teraz jak jest ciepło. A w nocy jak to w nocy - średnio 3-4 razy sikanie.
Dziewczyny, mierzyła któraś z was obwód brzuszka?? Ja od początku ciąży narazie jestem 10 cm na plusie:) -
aga mierzylam gdzies miesiac temu ale z ciekawosci zmierze jak moj wroci:-)
ale w szoku jestem bo dzisiaj sie zwazylam i przez 3tyg doszedl mi tylko 1kg...ostatnio przybralam 4kg w 3tyg wiec chyba sie rownowazy:-) ale chyba brzuch mi sie wydluza??hahaha no w dzioba samolotowego:-)hehe