Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Chociaż z tymi terminami to różnie bywa bo mi lekarz już od 33 tygodnia ciąży mówił, że na 100% nie wytrzymam do terminu obstawiał tak 38 najpóźniej 39, a tu proszę równo w terminie więc jeszcze nic nie wiadomo Kiedy dzieciątko będzie chciało wyjść to wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
?Izulala po pierwsze idz na krzywa do wojewódzkiego w niedziele z rana zero kolejek a i z dzieckiem bedzie miał kto zostac wtedy w domu. po drugie zła matką nie jestes. mały miał podcinane wędzidełko?
bo może źle chwyta słabo pije i dlatego. u nas był ten problem juz w szpitalu podcieli i zupełnie inaczej chwytał i pił. wiec moze tu lezy problem a jak teraz podasz butle to może sie skończyć na nocach nieprzespanych bo będzie bolał brzuch po mm . nie jestem eko matka mój mały od 3 mc jest na mm i nie uwazam tego za zło abys mnie zle nie zrozumiała. a tak jak anoolka pisze najlepij najpierw sprawdzic mocz kup woreczek w patece i sama zawieź do lab od pobrania masz dwie godziny z tym ze potem jak wyjda ze sa bakterie to trzeba jeszcze posiew zrobic a to troche trwa. nie stresuj sie o ile mały nie krzyczy to nie jest zleAnoolka, izulala lubią tę wiadomość
-
nie kazde dziecko jest gigantem. i musi jak cyborg przybierac kazde ma swoje tempo. byłam w srode na szczepieniu i mały wazy 8300 a przed nim była dziewczyna rok i 3 miesiace miała i wazyła 8250 wiec widzisz moj to basior 5 miesiecy skonczyl a ubranka juz na 80/86 nosi:P
izulala lubi tę wiadomość
-
nie mial podcinanych wiazdelek.... a jestem przekonana ze to tylko przez samego cyca
.. bo wcześniej jak byl cyc i mm w szpitalu to ładnie przybierał. w pn mam podjechać do ośrodka zdrowia i zwazyc. .. mam nadzieje ze przytyje...bo oszaleje
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Dalej dwupak, nic, zero oznak
Szkoda, że na ktg nie jeżdżę jak Izulala, może coś by mi powiedziało, że ta moja leniwa macica w ogóle się przygotowuje do porodu...
Od środy upały znowu
Lekarz kazał mi znowu zrobić morfologię i mocz i chyba jutro spróbuję się dobić do labolatorium w Dobrym Mieście, bo słabo widzę jechanie na czczo do Olsztyna z dwoma badaniami tylko.. miałam dziś jechać, ale mój luby zaspał łajza jedna. -
Jeszcze urodzisz przede mną
Lekarz stwierdził, że dobrze powtórzyć, żeby mieć aktualne do porodu
Od wczoraj w nocy szyjka mnie kłuje naprawdę mocno, może się w końcu skraca cholera
Dziś zatrudnię męża, żeby mi zrobił masaż sutków, może to coś da.
Jakby co, w czwartek wizyta,a po powrocie do domu koktajl położnej. Panicznie boję się wywoływania i nie daj Bóg cesarki. Wiadomo, że jak nie będzie wyjścia to na wszystko się zgodzę, ale chcę spróbować każdej metody -
nick nieaktualnyDalile wrote:Lekarz kazał mi znowu zrobić morfologię i mocz i chyba jutro spróbuję się dobić do labolatorium w Dobrym Mieście, bo słabo widzę jechanie na czczo do Olsztyna z dwoma badaniami tylko.. miałam dziś jechać, ale mój luby zaspał łajza jedna.
-
hej dziewczyny. .. bylam dzisiaj w ośrodku zdrowia zwazyc antosia. wazy 4200g! !! przecież niemożliwe zeby w 3dni przytyl 300g !! zle go zwazyla. ..az zla jestem. bo on sie wiercil strasznie i wylapala na szybkiego jakas wage...3910g... ile stresu niepotrzebnego . przecuez ja zwazylam go w pt na wadze kuchennej i sie w ogole nie wiercil i wtedy wazyl ok 4100g... ahhh najważniejsze ze przytyl i wszystko ok:)
Penelope30 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;