Przyszłe mamy z Olsztyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo O tym nie myślałam. Będę musiała się rozejrzeć.
Dziewczyny słuchajcie byłam wczoraj w miejskim bo robiłam badania kontrolne i była tam dziewczynka no góra 14 lat w zaawansowanej ciąży i jedna babka taka starsza do niej podeszła zapytała się czy nie jest jej głupio ona odpowiedziała, że nie i zaczęła się z nią kłócić. No normalnie byłam i jestem w szoku O.O -
Kurcze... tu już nie ma co być głupio, nie da się rozmyślić, czy wycofać. Może i dziewczyna nie do końca odpowiedziala (ale nie wiemy jak wyglądała sytuacja), ale wstydzić to się powinna starsza pani, że się wtrąca w czyjeś życie.
Moja koleżanka z klasy urodziła w sierpniu zaraz po skończeniu 3 klasy gimnazjum. I co? Jest super matką, do teraz ma jeszcze 2 dzieci więcej i świetnie sobie radzi. Można? Można. -
nick nieaktualnyMi się teraz tak łatwo ciśnienie podnosi że dałabym tej starej babie popalić. Sama pewnie dawała na prawo i lewo jak miała 15 lat a teraz świętą udaje, takie są najgorsze. Zresztą znam taką małolatę w ciąży i mama jej ostatnio zmarła. Niestety nikt nie chciał się nią zająć pomimo że ma dorosłe rodzeństwo i trafiła do domu dziecka
Ja jeżdżę mpk tylko do lekarza i z powrotem i gorsze od tego że ludzie udają ślepych jest ten smród i duchota której nie da się wytrzymać. -
Zmieniam bo z prysznicem jest tragedia w czyszczeniu. Pełno zakamarków i ciągłe zacieki na szybie. Do tego duża wilgoć i grzyb się robi na płytkach wewnątrz. Drzwi mam taki że się na mnie zasuwają i nie da się np umyć wiadra pod prysznicem czy czegoś uprać. Natomiast wanna ma dla mnie same plusy, można sobie poleżeć, zrobić dziecku kąpiel z zabawkami, a czyszczenie zajmuje 5min.
Dziś miałam wizytę i pobranie tych wymazów, bolało mnie przy tym. Wynik pt wieczór. Poza tym wszystko ok, dzidziuś jeszcze nie ma główki w kanale rodnym więc na razie na spokojnie. Kolejna wizyta za tydz u innego gina. -
Boże mam wrażenie, że w naszym społeczeństwie panuje znieczulica . To jest straszne i przerażające, a najbardziej to widać w miejskim bo oprócz tej sytuacji którą widziałam wczoraj to pamiętam jeszcze jak sama jeździłam tam co miesiąc a czasami nawet częściej i robiłam badania ( zawsze z samego rana więc wiadomo ludzi pełno ) to na krzesłach siedziały starsze babki a kobiety w ciąży stały, aż przychodziła pielęgniarka i prosiła o ustąpienie miejsca i robiła się awantura oczywiście leciały teksty ciąża to nie choroba, bo jak ja byłam w ciąży ... itd .
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ile kosztuje krzywa cukrowa w diagnostyce?? któraś robiła ostatnio? bo mam za 6tyg robić. msm skierowanie do wojewódzkiego właśnie. ..alevw życiu tam pojde.... tak jak pisalyscie...tam to dopiero jest dramat.
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualnyizulala wrote:Dziewczyny ile kosztuje krzywa cukrowa w diagnostyce?? któraś robiła ostatnio? bo mam za 6tyg robić. msm skierowanie do wojewódzkiego właśnie. ..alevw życiu tam pojde.... tak jak pisalyscie...tam to dopiero jest dramat.