Rocznik 1981. Jesteście szczęściary?
-
WIADOMOŚĆ
-
doty22 wrote:Annie, to położna stwierdziła. Była w piątek w zeszłym tygodniu i ważyła Janka a potem w środę i ważył tylko 80 g więcej niż w piątek. Czyli praktycznie nic nie przybrał. I to położna kazała go budzić co 3 h w nocy. Mam wielkie nadzieje z tym związane. Mały jada coraz więcej i więcej pieluszek zużywa. Musi być dobrze.
Jestem już po połówkowych. Maluszek zdrowy i będzie dziewczynka! Marzyłam o dziewczynce, więc jestem przeszczęśliwa
ktosiowa, doty22, Est, Eni_gma, Dakota lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Eni_gma wrote:Zapomniałam napisać - moja Misia na wczorajszej wizycie prawie 2500, cudnie ziewala i w ogóle się tak ładnie ułożyła że cała buzke widziałam. Nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziemy się przytulać
Cudnie
Piękna waga.Eni_gma lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, jestem trochę wystraszona bo dziś rano na papierze miałam taki lekko podbarwiony brązowawy śluz. Nie było tego dużo, ale było, teraz mam wrażenie, że mnie podbrzusze boli, piszę wrażenie bo już sama nie wiem czy boli czy to jakaś siła sugestii. Miałyście tak? Zadzwonię do lekarki za godzinę.
Dakota -
Dzięki Duszka, wróciłam właśnie od lekarza. Mam tego śluzu trochę, bo jak mnie badała takim specjalnym czymś to wyciągnęła tego sporo nawet ciemniejszy był ten śluz niż na papierze. Lekarka nie zobaczyła niczego niepokojącego, powiedziała, że może to być początek infekcji, przepisała mi leki na infekcję i duphaston. Ale mam się obserwować i duphaston zażyć dopiero wtedy jeśli pojawiłaby się krew.
Oprócz tego mam wypoczywać, poleżeć tak ze dwa dni.Dakota -
Duszka. To juz niedługo Jeszcze na maj sie załapiesz, ja lubię ten miesiąc
Dakota. Mi lekarz też mówił, ze jak sie pojawi plamienie to leżeć i odpoczywać. Na szczęście mnie to ominelo. Stosuj się do zaleceń i musi być dobrze.Dakota lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔