Rocznik 1981. Jesteście szczęściary?
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam napisać - moja Misia na wczorajszej wizycie prawie 2500, cudnie ziewala i w ogóle się tak ładnie ułożyła że cała buzke widziałam. Nie mogę uwierzyć, że już niedługo będziemy się przytulać
Annie1981, BALBINA84, ktosiowa, Est lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
A ja tylko narzekam, ledwo się ruszam. Szyjka boli okropnie. Nie mogę chodzić bo szarpie, boli , ciągnie. Nic nie mogę zrobić, nigdzie wyjść Dziś miałam iść na adania ale mój mąż ma dzień i zawiezie mnie jutro bo sama nie dojde! Masakra -
U nas się trochę pogorszyło, tzn. Mały nie przybiera na wadze je, ale jakoś mało i to spanie w nocy, nie ma się z czego cieszyć. Od wczoraj prowadzę dziennik karmień i liczę łyki. Budzę go co 3 h w nocy na pierś. W dzień jest lepiej,bo sam się budzi. Wizyta położnej w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję że nadrobimy.
Edit: A i zapomniałam napisać że dziś piękna pogoda i że byliśmy na pierwszym spacerzeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 15:26
Est lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Ktosiowa ogromnie sie cieszę. Gratulacje kochana. Życzę zdrowych i nudnych 9 miesięcy na fiolecie
A u nas bardzo nerwowo ostatnìo. Nie wiem czemu ale Szymek aby zasnąć na dłużej musi być skrepowany. Czasemm jak sie mocno rozplacze to aby sie uspokoic to tez musze go związać. Takiego sledzia z niego robie i dopiero jest spokoj. Ja wiem ze dzieci tak lubią ale wyaje mi sie ze on nie ma kiedy rekami pomachac.
Laryngologicznie też ok. Szymek ma wodniaka i u chrurga też już byliśmy. Mam dość. A placze dalej. Moze jest już cień poprawy ale zauważyłam ze bardzo szybko sie denerwuje i wpada w szał. Może to jest po prostu na tle nerwowym. Cos mi znajoma mowila o nadwrażliwosci jakiejs u dzieci po cc.
Sama już nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 19:48
ktosiowa lubi tę wiadomość
Aqga
-
Annie, to położna stwierdziła. Była w piątek w zeszłym tygodniu i ważyła Janka a potem w środę i ważył tylko 80 g więcej niż w piątek. Czyli praktycznie nic nie przybrał. I to położna kazała go budzić co 3 h w nocy. Mam wielkie nadzieje z tym związane. Mały jada coraz więcej i więcej pieluszek zużywa. Musi być dobrze.
AQGA, mam nadzieję że Twoje problemy z małym śledzikiem też się skończą i że wszystko wróci do normy. Mam nadzieję że znajdziesz przyczynę jego krzyków i wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za toAntek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Doty może Janek się dopiero rozkręci z jedzeniem. Jak u Ciebie w pokarmem? Bo nawet jeśli dłużej przesypia w nocy to jedzenie powinien nadrabiać w ciągu dnia. Nie myślałas żeby wprowadzić karmienie mieszane i sprawdzić przybieranie na wadze?
Aqga kurcze ale gagatek z Twojego Szymka. Szkoda że nikt nie umie znaleźć przyczyny. Pewnie jesteś strasznie sfrustrowana że nie potrafisz mu pomóc
Mam.nadzieje że z każdym dniem będzie Wam lepiej ;* Trzymaj się, może po prostu trzeba to przetrwać i z czasem samo przejdzie