X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
Odpowiedz

Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2019, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to teraz po niecierpliwej którą z nas będzie miała.kolejna termin ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Dobra to teraz po niecierpliwej którą z nas będzie miała.kolejna termin ???

O Witaj moja droga ;-) .

No chyba jesteśmy My no i też jest druga Szczęśliwa Mama z terminem na Maj , o ile się nie mylę ;-)

Samari lubi tę wiadomość

• Rene Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2019, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NiecierpliwaOna Gratulacje :-)
    Dziewczynki są prześliczne,dwa małe wielkie cudeńka:-)odpoczywaj i wracaj szybko do sił

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2019, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodziłam w Polanicy Zdrój.

Byłam w toalecie! Jupi! :) Troche się umyłam,ogarnęła. Już bez cewnika :) Ale mocno obolała :(

Pani dr chciała od razu usunąć ten jajnik,żeby załatwić wszystko przy jednym cięciu,ale się okazało,że nie da rady. Tzn ona chciała usunac Potworniaka i zostawić ten zdrowy fragment jajnika,bo podczas karmienia nie mogę brać hormonów a musiałabym bez jajnika. A ten kawałek jajnika usunęlibyśmy później laparoskopowo. Ale się okazało,że Potworniak przyrósł do macicy a ona jest teraz zbyt ukrwiona i nie było szans,żeby ruszać Potworniaka dzisiaj :(

kark, inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png

Wysłany: 15 stycznia 2019, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wolny brzuszek z dwoma miejscami :) kto go teraz chce przejąć?

inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, na dwa miejsca w brzuchu na tym wątku ciężko będzie chętną znaleźć XD

Super, że już po myciu :) Bierz teraz ładnie leki przeciwbólowe, żebyś gorączki nie miała :) Próbowałaś już karmić dziewczynki?

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa nie kuś bo ja jestem nałogowa ciazocholiczka a twoje cudenka są tak do zacalowania że mnie zazdrość zżera

cf409fc7e7.png
  • Basik83 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa hm moze i bym przejela tylko moj mąż by oszalał hahahha

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa Nabieraj sił i odpoczywaj , a jak tam malutkie ❤️?.

Mój mąż wczoraj tak do mnie że o ja już widzę że nue będzie kolejnego dziecia :-P :-D. Ja już mam dość choć wiem jakim cudem jest ciąża to już Mi to wychodzi , z mdłościami męczyłam się do 15 tc tu 5 dzieci ❤️ , spełniło się wreszcie moje marzenie i oczekuję synka ❤️ więc po porodzie zamykam interes od razu jakieś tabletki lub podwiązanie jajowodów / janików wszak jestem młoda mam 31 lat , w Maju będę mieć 32 ale same wiecie tu synek zaraz do wyższej szkoły Gabrysia do szkoły , i w domu mi zostanie Ania i Dominik a też chciałabym się spełnić może chociaż na pół etatu pójść do pracy .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa

Ty to w ogóle masz mini przedszkole w domu :) ja będę mieć 3 dziecko i sobie myślę jak to ogarnąć haha ale po macierzynskim wracam do pracy ja nie jestem stworzona do siedzenia w domu to nie dla mnie:)

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała wrócić na 1/2 etatu, ale nie wiem czy szef się zgodzi...

Wysłany: 16 stycznia 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz po cc (ok godz.po wyjęciu dziewczyn) panie mi je przystawiały. Ciężko było,bo ani się wygodnie ułożyć,ani nic. Jeszcze wenflon,srylion kroplówek,na drugiej rece mankiet od ciśnieniomierza,na palcu pulsoksymetr. Tragedia. O 16.00 mi wszystko poodłączały,pani mnie z grubsza obmyła i pomogła założyć moją koszulę. Dzisiaj już nie mam wenflonu. Z karmieniem to przeboje,żeby je jednocześnie karmić. Nie mam wprawy :) najważniejsze,że laktacja się rozkręca. A to zdj z nocy

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd69ad33b96c.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 10:22

Szczęśliwa Mamusia, kark, inessa, Lavendova, pawojoszka, Rene, Kleopatra, Aga9090, Basik83 lubią tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Szczęśliwa

Ty to w ogóle masz mini przedszkole w domu :) ja będę mieć 3 dziecko i sobie myślę jak to ogarnąć haha ale po macierzynskim wracam do pracy ja nie jestem stworzona do siedzenia w domu to nie dla mnie:)

Mi to każdy mówi abym na przedszkolankę poszła , i na prawdę zaczynam o tym coraz powazniej myśleć doświadczenie jak coś mam 5 dzieci wychować itp , ale nie mam niestety odpowiedniego wykształcenia możecie UP by mi coś doradzili na razie pozostaje mi dom i moje małe przedszkole ;-).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 11:21

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Niecierpliwa Cudenka :) Tobie szybkiego powrotu do sil zycze :)
    Chetnie przejme po Tobie brzuszek nawet podwojnie :) bylam juz w ciazy blizniaczej maz nawet byl wtedy zadowolony yyy no nie wiem co teraz by powiedzial hihi.
    Buziaczki dla Waszej trojeczki <3

Kark a jak Ty sie czujesz kiedy wizyta?

kark lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu

Na zdobycie wykształcenia nigdy nie ejst za późno ! :) jeśli masz maturę to odchowaj dxieciaki i smigaj na studia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 16:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesa

To ile teraz masz lat jak można zapytać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samari wrote:
    Mamusiu

Na zdobycie wykształcenia nigdy nie ejst za późno ! :) jeśli masz maturę to odchowaj dxieciaki i smigaj na studia :)

Nie mam matury wiadomo gimnazjum potem w wieku 17 lat urodziłam synka i miałam nauczanie inwidualne , po szłam do zawodówki innego wyboru nie miałam jeszcze nie o tym kierunku co chciałam był cukiernik który bardzo chciałam a potem zlikwidowali to stanowisko całkowicie poszłam bardziej z przymusu na kucharz - kelner .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta dopiero 04.02... Jeszcze 19 długich dni :(

A tak super, wogólę nie czuję się w ciąży. Nawet wczoraj sprawdziłam znowu betę czy przyrasta, bo ze wszystkimi maluchami już przed testem pozytywnym miałam milion objawów, a tu cisza :P

A dziś mąż na mnie patrzy i mówi, że widać, że jestem w ciąży :O To się pytam po czym, on, że po twarzy, tak mi się oczy błyszczą i wogólę ;) Ech, żeby mi tak zawsze mówił :P

inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja urodziłam córcię 3 miesiące przed maturą. Poszłam na studia dzienne, ale na to co chciałam (architektura) się nie dostałam, bo przez ciążę a potem niemowle i matury nie miałam czasu na kurs rysunku. I niby mam pracę, ale gdybym miałam kasę to nawet teraz bym szła zaocznie na architekturę. Gdyby tylko semestr 5tys nie kosztował... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Kark no to jeszcze troche czasu do wizyty ale czas szybko leci a przy dzieciach to juz wogole. A objawy moga dopiero przyjsc. Choc mam znajoma co wogole objawow nie miala w 2 ciazach a ma synka i corke.

Samari ja w tym roku skoncze 44 lata. Pozno z mezem poznalam sie i jeszcze kilka lat walki zanim sir udalo utrzymac ciaze.

A co do szkoly to mature zawsze mozna zaocznie zrobic i studia choc ceny czesto powalaja.
    Ja jestem z zawodu nauczycirlem i pracowalam kilkanascie lat a teraz tutaj gdzie mieszkam praktycznie mam 0 szanse na prace w zawodzie :( jest tak duze bezrobocie a miejsca pracy w moim zawodzie obstawione ( skladalam CV po kilka razy w roku i zawsze pokazywano mi gruba sterte CV). No i mysle tez o przynajmniej czesciowej zmianie zawodu bo chcialabym jeszcze troche popracowac na emeryture.

‹‹ 142 143 144 145 146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ