Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rodziłam w Polanicy Zdrój.
Byłam w toalecie! Jupi! Troche się umyłam,ogarnęła. Już bez cewnika Ale mocno obolała
Pani dr chciała od razu usunąć ten jajnik,żeby załatwić wszystko przy jednym cięciu,ale się okazało,że nie da rady. Tzn ona chciała usunac Potworniaka i zostawić ten zdrowy fragment jajnika,bo podczas karmienia nie mogę brać hormonów a musiałabym bez jajnika. A ten kawałek jajnika usunęlibyśmy później laparoskopowo. Ale się okazało,że Potworniak przyrósł do macicy a ona jest teraz zbyt ukrwiona i nie było szans,żeby ruszać Potworniaka dzisiajkark, inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Mam wolny brzuszek z dwoma miejscami kto go teraz chce przejąć?
inessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa Nabieraj sił i odpoczywaj , a jak tam malutkie ❤️?.
Mój mąż wczoraj tak do mnie że o ja już widzę że nue będzie kolejnego dziecia . Ja już mam dość choć wiem jakim cudem jest ciąża to już Mi to wychodzi , z mdłościami męczyłam się do 15 tc tu 5 dzieci ❤️ , spełniło się wreszcie moje marzenie i oczekuję synka ❤️ więc po porodzie zamykam interes od razu jakieś tabletki lub podwiązanie jajowodów / janików wszak jestem młoda mam 31 lat , w Maju będę mieć 32 ale same wiecie tu synek zaraz do wyższej szkoły Gabrysia do szkoły , i w domu mi zostanie Ania i Dominik a też chciałabym się spełnić może chociaż na pół etatu pójść do pracy . -
nick nieaktualnySzczęśliwa
Ty to w ogóle masz mini przedszkole w domu ja będę mieć 3 dziecko i sobie myślę jak to ogarnąć haha ale po macierzynskim wracam do pracy ja nie jestem stworzona do siedzenia w domu to nie dla mnie:)Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz po cc (ok godz.po wyjęciu dziewczyn) panie mi je przystawiały. Ciężko było,bo ani się wygodnie ułożyć,ani nic. Jeszcze wenflon,srylion kroplówek,na drugiej rece mankiet od ciśnieniomierza,na palcu pulsoksymetr. Tragedia. O 16.00 mi wszystko poodłączały,pani mnie z grubsza obmyła i pomogła założyć moją koszulę. Dzisiaj już nie mam wenflonu. Z karmieniem to przeboje,żeby je jednocześnie karmić. Nie mam wprawy najważniejsze,że laktacja się rozkręca. A to zdj z nocy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd69ad33b96c.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 10:22
Szczęśliwa Mamusia, kark, inessa, Lavendova, pawojoszka, Rene, Kleopatra, Aga9090, Basik83 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
nick nieaktualnySamari wrote:Szczęśliwa
Ty to w ogóle masz mini przedszkole w domu ja będę mieć 3 dziecko i sobie myślę jak to ogarnąć haha ale po macierzynskim wracam do pracy ja nie jestem stworzona do siedzenia w domu to nie dla mnie:)
Mi to każdy mówi abym na przedszkolankę poszła , i na prawdę zaczynam o tym coraz powazniej myśleć doświadczenie jak coś mam 5 dzieci wychować itp , ale nie mam niestety odpowiedniego wykształcenia możecie UP by mi coś doradzili na razie pozostaje mi dom i moje małe przedszkole .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 11:21
-
nick nieaktualnyHejka.
Niecierpliwa Cudenka Tobie szybkiego powrotu do sil zycze
Chetnie przejme po Tobie brzuszek nawet podwojnie bylam juz w ciazy blizniaczej maz nawet byl wtedy zadowolony yyy no nie wiem co teraz by powiedzial hihi.
Buziaczki dla Waszej trojeczki
Kark a jak Ty sie czujesz kiedy wizyta?kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamari wrote:Mamusiu
Na zdobycie wykształcenia nigdy nie ejst za późno ! jeśli masz maturę to odchowaj dxieciaki i smigaj na studia
Nie mam matury wiadomo gimnazjum potem w wieku 17 lat urodziłam synka i miałam nauczanie inwidualne , po szłam do zawodówki innego wyboru nie miałam jeszcze nie o tym kierunku co chciałam był cukiernik który bardzo chciałam a potem zlikwidowali to stanowisko całkowicie poszłam bardziej z przymusu na kucharz - kelner . -
nick nieaktualnyWizyta dopiero 04.02... Jeszcze 19 długich dni
A tak super, wogólę nie czuję się w ciąży. Nawet wczoraj sprawdziłam znowu betę czy przyrasta, bo ze wszystkimi maluchami już przed testem pozytywnym miałam milion objawów, a tu cisza
A dziś mąż na mnie patrzy i mówi, że widać, że jestem w ciąży To się pytam po czym, on, że po twarzy, tak mi się oczy błyszczą i wogólę Ech, żeby mi tak zawsze mówiłinessa, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to ja urodziłam córcię 3 miesiące przed maturą. Poszłam na studia dzienne, ale na to co chciałam (architektura) się nie dostałam, bo przez ciążę a potem niemowle i matury nie miałam czasu na kurs rysunku. I niby mam pracę, ale gdybym miałam kasę to nawet teraz bym szła zaocznie na architekturę. Gdyby tylko semestr 5tys nie kosztował...
-
nick nieaktualnyHej.
Kark no to jeszcze troche czasu do wizyty ale czas szybko leci a przy dzieciach to juz wogole. A objawy moga dopiero przyjsc. Choc mam znajoma co wogole objawow nie miala w 2 ciazach a ma synka i corke.
Samari ja w tym roku skoncze 44 lata. Pozno z mezem poznalam sie i jeszcze kilka lat walki zanim sir udalo utrzymac ciaze.
A co do szkoly to mature zawsze mozna zaocznie zrobic i studia choc ceny czesto powalaja.
Ja jestem z zawodu nauczycirlem i pracowalam kilkanascie lat a teraz tutaj gdzie mieszkam praktycznie mam 0 szanse na prace w zawodzie jest tak duze bezrobocie a miejsca pracy w moim zawodzie obstawione ( skladalam CV po kilka razy w roku i zawsze pokazywano mi gruba sterte CV). No i mysle tez o przynajmniej czesciowej zmianie zawodu bo chcialabym jeszcze troche popracowac na emeryture.