Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziś jadę do przychodni po recepty na leki jak się okazało w przypadku gdy jeden z domowników jest zakażony toxocarą to leczyć się muszą wszyscy z domu.Jest jeden problem leki na tego pasożyta nie można podać niemowlęciu który ma wagę poniżej 10 kg mój Patryczek waży tylko 6750g no może troszkę więcej wazony był kilka dni temu.
-
Rene a co to oznacza?
Kark to jeszcze troszke do wizyty
Niecierpliwa przecudne sa maleńkie.
Co do cc ćwiczeń mi polozne w szpitalu tez zabronily nosic tylko tyle co waga dziecka.dostalam malego dwie godz po cieciu.
Ćwiczenia wg uznania ale bez szarpanja.
Wiec wedlug mnie nie ma co się żreć wszedzie jest inaczej kazdy organizm jest inny a podejscie typu ja wiem najlepiej wydaja mi sie tu zbędne.naprawdę są wieksze problemy niż kłócenie sie na forum.
Nikt tu nikogo na siłe nie trzyma.
A wg mnie niecierpliwa bynajmniej na poczatku powinna dostac poomoc przy blizniaczkach.
A tak pozatym moje drogie Jasiek skonczy za 4 dni roczek ło matko impreZy robimy na dwa razy 26-27.01. Msza 27.
A tak to albo czekam na @ albo na II hehhe.kark, inessa lubią tę wiadomość
-
Matko Rene współczuję grzybicę w organizmie ciężko się leczy mój brat miał tylko w przewodzie pokarmowym ,lekarze w tedy stwierdzili że to już zawsze będzie problem ze tego się całkiem nie wyleczy ale to było 30 lat temu do tej pory pewnie jest już inaczej. Z tymi pasożytami to tak jest że leczy się wszystkich u nas tylko jednemu znaleźli glistę ludzka i wszyscy dostali leki oprócz najmłodszych bo niby lekarz stwierdził że te leki nie obciążają i zawsze daje się od razu wszystkim ,ale nie wolno dzieciom poniżej 2 lat. Zdrówka dla was.
-
nick nieaktualnyWitajcie moje drogie
.
Co tam u Was ?.
Niecierpliwa Jak tam się czujesz , jak Twoje córeczki ? .
Ale mnie rozłożyło dajcie spokój , leje mi się okropny katar i non stop muszę z chusteczkami chodzić , noce nie przespane bo katar zatyka mnie w nosie , malutki też się kręci już mam dość , niech mi to szybko przejdzie oczywiście domowe sposoby piję syrop z cebuli , herbatę z miodem i cytryną i się wygrzewam . Dziś Gabrysia ma przedstawienie i nie wiem co mam zrobić mąż nie może z pracy ciągle się zrywać , wczoraj spotkałam taką ciocię mojego męża ale oczywiście ona wiecznie zajęta , już nie raz tak było że musiałam iść do lekarza a ta nagle że nie może przyjść za taką pomoc to ja dziękuję . Gabrysia salę ma na górze trzeba wejść po schodach a Ania mi nie usiedzi oj ciężko będzie wszak będzie też Marysia ale zaraz zobaczy zabawki , a podczas przedstawienia nie można się bawić zabawkami gdyż są już schowane , jeszcze ma być poczęstunek dane przedstawienie będzie o 15.30 to za nim to wszystko się skończy to po 16.00 będę w domu lub dalej .Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 09:12
-
nick nieaktualny
-
pawojoszka wrote:Matko Rene współczuję grzybicę w organizmie ciężko się leczy mój brat miał tylko w przewodzie pokarmowym ,lekarze w tedy stwierdzili że to już zawsze będzie problem ze tego się całkiem nie wyleczy ale to było 30 lat temu do tej pory pewnie jest już inaczej. Z tymi pasożytami to tak jest że leczy się wszystkich u nas tylko jednemu znaleźli glistę ludzka i wszyscy dostali leki oprócz najmłodszych bo niby lekarz stwierdził że te leki nie obciążają i zawsze daje się od razu wszystkim ,ale nie wolno dzieciom poniżej 2 lat. Zdrówka dla was.
Plusem tej sytuacji jest to ze gdyby znów zachorował to lekarz prowadzący będzie wiedział od czego zacząć leczeniekark lubi tę wiadomość
-
kark wrote:Basik to trzymamy kciuki i czekamy na Ciebie
Rene, no przekichane. A jakie miałaś objawy, że akurat takie badania zrobiliście? -
nick nieaktualnyRene, to już wszystko rozumiem
Pytałam, bo u nas znowu syn od prawie 2.5 roku poniżej 3 centyla z wagą i wzrostem, milion badań i specjalistów i nic.
Super się czuję, aż za dobrzeA dziś zaczynam 6tc
Szczęśliwa Mamusia, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Idziemy do domu! Czekam na wypis. Jestem przeszczęśliwa
w domciu się zrelaksuję
tzn psychicznie i fizycznie zresxtą też trochę. Nie znoszę szpitali
od dzisiaj mamy w domu gości (szlag mnie trafia z tego powodu) na tel nie lubie pisać. W poniedz.na spokojnie Wam wszystko opisze. A jutro zobaczę występy dzieci
Szczęśliwa Mamusia, Basik83, kark, pawojoszka, inessa, Aga9090 lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyNiecierpliwa O jej jak super , na pewno Twoje dzieci czekają na Ciebie i swoje nowe rodzeństwo . Już macie gości ja to bym z miejsca wygoniła to jest czas dla Was dla Ciebie abyś wypoczęła , a nie jakaś ciotka wujek będą nad głową Ci chodzić . Ja mam rodzinę daleko nad czym ubolewam tu do nas nikt na szczęście się nie zwali , wczoraj spotkałam taką ciocię mojego męża już miałam jej o mojej kolejnej ciąży powiedzieć , ale nie powiedziałam zaraz by zaczęła że po co nam tyle dzieci itp a sama urodziła 4 synów .
-
kark wrote:Rene, to już wszystko rozumiem
Pytałam, bo u nas znowu syn od prawie 2.5 roku poniżej 3 centyla z wagą i wzrostem, milion badań i specjalistów i nic.
Super się czuję, aż za dobrzeA dziś zaczynam 6tc
-
NiecierpliwaOna wrote:Idziemy do domu! Czekam na wypis. Jestem przeszczęśliwa
w domciu się zrelaksuję
tzn psychicznie i fizycznie zresxtą też trochę. Nie znoszę szpitali
od dzisiaj mamy w domu gości (szlag mnie trafia z tego powodu) na tel nie lubie pisać. W poniedz.na spokojnie Wam wszystko opisze. A jutro zobaczę występy dzieci