Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laurka super! Moze za 20 lat zdobędzie wszystkie 8-tysieczniki
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualnyByłam dziś u doktór w sprawie tego prześwietlenia RTG nie jest za dobrze ☹️mam skoliozę kręgosłupa i dyskopatię idę do neurologa bo ból promieniuje mi na nogę 😢😢 , i chodzić nie mogę bo w kości mnie boli jakoś po mału szłam ale i tak bolało , siedzę i mam łzy w oczach co będzie jak nie będę mogła chodzić 😢😢😢 może neurolog skieruje mnie na rehabilitację cokolwiek aby mi to pomogło chodzić muszę nikt mi nie pomoże nawet rodzina jedynie na kogo mogę liczyć to na męża .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 15:31
-
Szczęśliwa ty młoda dziewczyna jesteś jest troche możliwości żeby ci pomóc ,w ostateczności cię zoperują ,przecież nie będzie tak że młoda dziewczynę posadza na wózek bo nie da się nic zrobić .
Ja byłam dziś u mojego gina , stwierdził że nie ma sensu ani potrzeby już brać antybiotyku ,przepisał maść ,powiedział że stopniowo to się zrośnie ale jeszcze to potrwa.Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Szczęśliwa ty młoda dziewczyna jesteś jest troche możliwości żeby ci pomóc ,w ostateczności cię zoperują ,przecież nie będzie tak że młoda dziewczynę posadza na wózek bo nie da się nic zrobić .
Ja byłam dziś u mojego gina , stwierdził że nie ma sensu ani potrzeby już brać antybiotyku ,przepisał maść ,powiedział że stopniowo to się zrośnie ale jeszcze to potrwa.
Dziękuję kochana ❤️❤️.
Na pewno coś zaradzi oby .
Matko oby nie operacja potem rehabilitacja mały to istny diabeł , mój mąż by musiał dużo wolnego wsiąść za co nikt mu nie zapłaci operacja to już w razie konieczności boję się operacji i trzebia w szpitalu Bóg jeden wie ile leżeć , przepraszam że tak o moim dziecku mówię ale on nom stop się drze nic mu nie pasuje , w łóżeczku turystycznym też , nic tylko u nas by leżał lub na rękach , ma ciężki charakter nie da się go niczym zająć sam też na chwilę się czymś zajmie i zaraz drze się i mama woła , wiem że macierzyństwo nie jest łatwe dziewczynki i Grześ tacy nie byli .
Ja też muszę iść do gina tylko że czasu nigdy nie ma , teraz mój mąż w tą Sobotę do pracy a wypłaty jeszcze nie dostał 😠😠😠😠😠😠 , jak zawsze dostaje do ręki raz dostał dopiero w listopadzie a w sierpniu i wrześniu nic dobrze że mamy z opieki pieniądze bo nie wiem jakbyśmy przeżyli , nie raz mówiłam mężowi aby powiedział do rozumu swojemu pracodawcy żeby o czasie mu płacił , albo na konto niech mu przeleje a on że nie będzie z nim o tym rozmawiać i go się prosić , i o takie z nim rozmowy ech jak to tata mój mówi jak nie urok to sraczka 😎.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 16:36
-
nick nieaktualnyKark Mój mąż był w takiej sytuacji kiedyś pracował u kompletnego dup *** mało mu płacił i oszukiwał na każdym kroku poprzedni pierwszy pracodawca mojego męża , narobił ten gościu długów mój mąż w końcu złożył skargę do Państwowej inspekcji pracy i nawet tu u nas w domu był ojciec ( jego byłego pracodawcy ) , aby mój mąż mu darował bo groziło jemu synowi więzienie za oszustwa itp i mój mąż taki był głupi że mu darował 😱😱😱😱😱 , i wycofał swoje zeznania głupotę zrobił bo tak to kasę by odzyskał a teraz może się w du ** pocałować bo ta niby firma już nie istnieje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 17:03
-
nick nieaktualnyMój mąż też miał takiego "kolegę" u którego pracował, miał normalna umowę o pracę zarobki naprawdę fajne ale po 6 Mc coś się zepsuło i przestał płacić.. Numer telefonu zmienił, wyprowadził się. Aż pech chciał, że po 10 latach eMek spotkał go w sklepie, wymienili się numerami i wyobraźcie sobie, że zaczął płacić eMkowi w ratach ponad 10 tys 😊
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny!
Szczesliwa mam nadzieje ze znajdzie sie rozwiazanie na te Twoje problemy z plecami. Aczkolwiek nie umiem sobie wyobrazic jak znalezc czas na rehabilitacje przy pieciorgu dzieci w domu😵Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyLaurka wrote:Dziekuje dziewczyny!
Szczesliwa mam nadzieje ze znajdzie sie rozwiazanie na te Twoje problemy z plecami. Aczkolwiek nie umiem sobie wyobrazic jak znalezc czas na rehabilitacje przy pieciorgu dzieci w domu😵
Ja też mam taką nadzieję , także tego sobie nie wyobrażam jak załóżmy będę potrzebowała aby chodzić na rehabilitację to chyba tylko w Soboty , bo tak teraz wszak ferie są ale potem nie mam jak i z kim dzieci zostawić , a mój mąż nie może ciągle się zwalniać z pracy oby coś ten neurolog zaradził w ten Wtorek idę zobaczę co powie . -
nick nieaktualny