Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli nie ma opcji żeby ciąża była dużo młodszą skoro beta odpowiadała tygodniowi . Jeśli było serduszko to nie mogło być puste jajo jak on twierdzi że widzi . Gdyby maleństwo umarło i organizm próbował się oczyścić to plamienia by nie minęły tylko się rozwinęły. Dziwne to strasznie ale jeśli on nie widzi 10 tyg.zarodka to powinien zainwestować w białą laske. Współczuję ci strasznie ,jutro co prawda sobota ale i Łaby są otwarte to możesz sprawdzić betę i pewnie jakiś lekarz też przyjmuje prywatnie to możesz się skonsultować . Swoją drogą lekarz zawsze na wolne jak jest potrzebny
-
Niecierpliwa pojedz na IP ,olej te bety szkoda czasu.10 tc to serce eali jak dzwon i laik to widzi. Lec dziewczyno bo stres oczekiwania jest wiekszy niz wiedza o stanie faktycznym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 21:31
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa przykro mi z powodu stresu. Myślę podobnie jak dziewczyny IP jest najlepszym rozwiązaniem.
Serduszko mogło być widoczne tak wcześnie.
W 10 tyg też powinno być i musi widoczne.
Gdyby dzidzia nawet obumarła zaraz po wizycie grudniowej to owszem może wsiąknąć ale wtedy też pęcherzyk się zmienia. Robi się niekształtny. Jest bardzo charakterystyczny. Więc jeśli nic nie wspomniał o tym to może chce cię naciągać na kasę. Betę nie rób szkoda pieniędzy. Idź na izbę i zrobią ci na dobrym sprzęcie badanie. -
Nie byłam nigdzie. Czekam do poniedziałku. Jeśli dzidzius nie zyje, to te 2 dni nic nie zmienią. jasne, że jeśli żyje, to ten stres teraz daje mu nieźle w kośc, ale tak naprawdę, to nie nastawiam sie na tą ewentualność. Chcę tylko iść do mojej gin, żeby mi pokazała dzidzie na swoim sprzecie i wyjasniła co się stało i kiedy. Psychicznie juz si e chyba pogodziłąm z myśla o stracie Zresztą w tej ciąży cały czas towarzyszył mi jakis stres i niepokój. Myślałam, że to przez to forum, a to była chyba jakaś wewnetrzna intuicja. Nawet 08.01 pisałam tutaj, ze boję się, że serduszko już nie bije i zastanawiam się, czy nie iść do kogoś, żeby to sprawdzić. MOgłam wtedy posłuchać wewnetrznego głosu i iść do lekarzaWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Niecierpliwa dla mnie to jakaś abstrakcja ,dzidziuś sobie żyje rozwija się i nagle puf i znika tak bez powodu bez żadnych objawów ? Współczuję stresu ciągle mam nadzieję że to jakaś pomyłka i podziwiam za cierpliwość ja bym chyba już wszystkie możliwe miejsca obleciała .
-
NiecierpliwaOna wrote:To nie cierpliwośc. Ja po prostu się poddałam i teraz ze strachu odwlekam wykonanie wyroku
Wiem jedno że czym szybciej poznasz prawdę tym lepiej. Jeśli jest wszystko ok to fantastycznie natomiast jeśli słowa lekarza są prawda to , to też nie jest zdrowe dla organizmu. Powiem ci jak to będzie wyglądać. Pójdziesz do swojej gin przypuśćmy że będziesz musiała iść do szpitala, znowu będziesz mieć USG. Znowu te emocje....
Zrobisz jak uważasz jednak IP jest dobrym rozwiązaniem. Tym bardziej że możesz skorzystać tam z psychologa. Zastanów się.
Trzymam kciuki i myślę Ciepło -
Nie. Byłam w szoku. Powiedzieli że tak się zdarza i tyle. To była jedyna ciąża w której nie bralam progesteronu. Więc wymyśliłam sobie ze to od tego bo zawsze miałam niski. Ale lekarz wtedy nie kazał brac. Ale w sumie nie wiem. Pamiętam ze dowiedziałam się dzień przed swoimi urodzinami. U mnie poronienie się nie zaczęlo. Wywołali farmakologicznie.
-
NiecierpliwaOna wrote:Basik,opowiesz mi o swojej stracie? Zaprosiłam Cię do przyjaciółek jak coś
Kochanie moze nic przesadzone dopoki nie bedzie potwierdzone przez twoja pania doktor trzeba miec nadzieje. -
Tak pod wieczor pojde najwyzej odesla mnie albo do domu albo na oddzial innej opcji nie ma.Pomodlcie sie prosze zeby poszlo po mojej mysli czyli wzieli i powiedzueli kiedy cokolwiek zrobia.
A ty o ktorrej jutro wizyta?PixiDixi lubi tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Tak pod wieczor pojde najwyzej odesla mnie albo do domu albo na oddzial innej opcji nie ma.Pomodlcie sie prosze zeby poszlo po mojej mysli czyli wzieli i powiedzueli kiedy cokolwiek zrobia.
A ty o ktorrej jutro wizyta?
Pomodle sie Basiu za Ciebie ,czesto to robie zresztaBasik83 lubi tę wiadomość
-
O 10.00. Może akurat jutro zostaniesz na oddziale a we wtorek przytulisz Jasieńka
Basik83 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
mój mąż cały czas w to wierzy, że jutro okaże się, że serducho bije jak dzwon a dzidzia rośnie jak na drożdzachWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019