Rodzinka wielodzietna, w oczekiwaniu na kolejne szczescie:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem,wierzę,że wszystko co nas spotyka zostało już wcześniej dla nas zaplanowane,ułożobe. Bóg zsyła nam tylko tyle cierpienia,ile jesteśmy w stanie unieść. Jeszcze nie wiem dlaczego tak się stało,jaki jest większy plan,ale wiem że stało się tak z jakiegoś powoduWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Zyje..Jasio juz na swiecie zrobili cc na cito bo bardzo gwaltownie cisnienie skakalo.maly wazy 3210g.dostal 10/10 pkt. Narazie kazdy z nas dochodzi do sb osobno.jest cudny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 21:40
PixiDixi, NiecierpliwaOna, pawojoszka, belladonna lubią tę wiadomość
-
NiecierpliwaOna wrote:Zastanawiam się nad tym macierzyńskim. A jeśli nie uda im się określić płci? To był dopiero 7-8 tydz. Nie wiadomo jak będzie próbka wyglądała. Wtedy zostaję bez niczego,w sensie że ani chorobowego za czas pobytu w szpitalu,ani macierzynskiego
Niecierpliwa ,znajoma okreslila plec w 5 tc takze nie zamartwiaj sie tym. Popatrz na strone testdna tam jest wszystko opisane.
Pogrzeby...normalbie,ale bylam tylko z mezem i ksiadz. Byla msza i tez tylko my. -
NiecierpliwaOna wrote:Nie wiedzą. Tzn w piątek jak po wizycie cały czas ryczałam, mąż też chodził jak zombi,to powiedzidluśmy im,że dzidziuś jest bardzo chory i się o niego martwimy. Wiedzą że jutro idę do szpitala,ale nie wuedza jeszcze że dzidziusia jednak nie będzie
-
My , kiedy poroniłam w 2014 ( serduszko przestało bić) powiedzieliśmy synowi. On wiedział id początki że będzie dzidzia . Bardzo to przeżył choć staraliśmy się bardzo delikatnie o tym mówić . Do tej pory mówi że ma brata Gniewosza który mieszka w niebie. Napisał list w tym roku do Mikołaja. Napisał w nim by Bóg opiekował się Gniewoszem i dziadkami a on chce tylko piłkarzyki. Niestety dzieci zawsze noszą potem takie wspomnienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 23:09
-
NiecierpliwaOna wrote:Lekarz cham i prostak. Dostałam już tabletkę. Lekarz powiedział,że być może wszystko się samo oczyści i nie trzeba będzie łyżeczkować. Jesli trzeba będzie,to on mi zabezpieczy matetiał do labolatorium,ale uprzedza,że jeśli się okaże że jest gen.męski to ok,ale jesli żeński,to on raczej mi nie wyda jarty dziecka,bo jego zdaniem to będzie mój genotyp. Że zarodek jest malutki,nie wiadomo ile ogólnie materiału zostanie w nacicy więc on uważa że ciężko będzie wyłuskać gen dziecka
Niektórzy lekarze to nadają się jedynie do odstrzału.
Przykro mi że cię to spotyka.
Jesteś dzielna. Wszystko będzie dobrze -
NiecierpliwaOna wrote:Lekarz cham i prostak. Dostałam już tabletkę. Lekarz powiedział,że być może wszystko się samo oczyści i nie trzeba będzie łyżeczkować. Jesli trzeba będzie,to on mi zabezpieczy matetiał do labolatorium,ale uprzedza,że jeśli się okaże że jest gen.męski to ok,ale jesli żeński,to on raczej mi nie wyda jarty dziecka,bo jego zdaniem to będzie mój genotyp. Że zarodek jest malutki,nie wiadomo ile ogólnie materiału zostanie w nacicy więc on uważa że ciężko będzie wyłuskać gen dziecka
To powiedz mu by napisal Ci to co powiedzial. Nie on jest genetykiem nie on robi badania. Powiedz mu ,ze tylko na pismie odmowe a Ty pojdziesz do sadu i jeszcze mu powiedz,ze przekazesz tez sprawe do Ministerstwa zdrowia oraz mediom. Zobaczymy czy mu rurka zmieknie. Burak.
Zadzwon tam gdzie bedziesz zlecac, podpytaj jak tego lekarza nauczyc....to jest absurd. Pisalam Ci,ze ciaze 5 tyg.mozna bylo oznaczyc tylko trzrba chciec.
Pamietaj tylko kazda odmowa na pismie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 09:39
muminka83 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa bardzo mi przykro mam nadzieję, że szybko się wszytsko poukłada na nowo.
My o tej ciąży powuedzieliśmy dziewczynom dopiero w wigilię, czyli jakiś tydzień przed koncem 1 trymestru. Stwierdziliśmy, ze poczekamy.
Basiu jeszcze raz gratulacje!
-
Niecierpliwa jak nie będzie potrzeby zabiegu to tym lepiej szybciej dojdziesz do siebie i wrócisz do starań . Współczuję lekarza no normalnie państwowa służba zdrowia w całej okazałości . Mam nadzieję że cię nie położyli gdzieś obok matki karmiącej bo tak też potrafią . Trzymaj się tam i nie daj się jak lekarz zobaczy że się trochę orientujesz w przepisach to nie będzie ci kitu wciskał. Może choć pielęgniarki będą milsze jesteśmy tu z tobą
-
Położniczy jest na piętrze. Nad nami. Na szczęście. Dostałam tabletkę i czekam co dalej. W tym labolatorium w Katowicach powiedzieli mi,że do oznaczenia płci wystarczy minimalny fragment . Zobaczymy jak to wszystko się potoczy. Może po tabletce oczyszczę się sama.Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Chyba na razie nie będziemy mówili nic dzieciaczkom. Może akurat uda się szybko zafasolkować. Dla nich nie istnieje jeszcze poczucie czasu to może nie będę im mieszac
anecz_kaa lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wrote:Chyba na razie nie będziemy mówili nic dzieciaczkom. Może akurat uda się szybko zafasolkować. Dla nich nie istnieje jeszcze poczucie czasu to może nie będę im mieszac
Bierz D witaminę 2000-4000j codziennie.
PixiDixi lubi tę wiadomość
-
muminka83 wrote:Pewnie. Są małe to szybko zapomną.
Bierz D witaminę 2000-4000j codziennie.muminka83 lubi tę wiadomość