☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Falka93. gratulacje, rośnijcie zdrowo❤️
Cerva piękny przyrost 🥰
Falka93. lubi tę wiadomość
👩🏻95
kariotyp ✅
amh 2.27 ng/ml
👦🏻95
kariotyp ✅
prawidłowa struktura DNA plemników 89%
morfologia 0% ➡️ 6%
starania o pierwszego Bąbla od 10.24
05.25 cb 💔
08.25 11tc (8tc)💔
26.11 ⏸️😍
28.11 beta 19.60 progesteron 18
01.12 beta 114
04.12 beta 532
16.12 na USG trzy malutkie, bijące serduszka ❤️❤️❤️
30.12 wizyta u specjalisty od ciąż trojaczych 📆
Heparyna 1×1 💉
Acard 1×1 🤍 -
Kendiii wrote:My chcieliśmy powiedzieć rodzicom o ciąży w wigilię, kupiliśmy nawet na allegro takie drewniane powiadomienia w kształcie prezentów, ale… zmarła babcia męża, pogrzeb będzie najprawdopodobniej w wigilię rano. Chyba powiemy jednak później, to będą smutne święta
Bardzo mi przykro. 😞 Dużo sił dla Was. 🫂
Falka93. wrote:Mamy 8mm i ❤️. Wszystko jest super! 😍
Lekarka powiedziała że powinnam rozważyć prowadzenie ciąży w poradni patologi ciąży z powodu wysokiego ryzyka. Na razie zapisałam się do niej. Następna wizyta 📅 12.01.2026 🙂
Gratuluję udanej wizyty! ❤️ Cieszę się, że wszystko ok. 😊
Cerva wrote:🌿Kendiii przykro mi. Mi babcia zmarła parę lat temu w wigilię 😢
🌿Falka93 ekstra ❤️
Ja mam betę, 86,71 - przyrost 160% 🥰
Piękny przyrost, gratulacje! ❤️
Falka93. lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam! ❤️ Na początku wielki strach jak robiła USG i zauważyłam że nigdzie nie ma pęcherzyka z zarodkiem. Jest gdzieś po prawej stronie macicy 🫣🙂
Komanuss lubi tę wiadomość
-
Dzwoniłam żeby umówić się na wizytę a pan w rejestracji mi mówi, że najbliższy mozliwy temin jest na 20 stycznia. Jakoś 8tc będzie. No i jak wogle na lajcie podchodziłam to teraz zastanawiam się czy nie szukać i niego lekarza. Do mojej cudownej prof nie wrócę, bo za bardzo dmucha na zimne a ja nie mogę sobie pozwolić na pobyty w szpitalu. Mam też nadzieję, że urodzę wcześniej, bo od 1.09 muszę wozić córkę do szkoły z dwójką maluchow. Mamy swoją działalność i nie ma opcji żeby mąż zrobił sobie wolne. Ale dwójkę urodziłam w 35tc, więc tym razem nie liczę na nic i niego. Nawet miałam dylemat czy odezwać się na sierpiniowym czy lipcowym wątku 😉
Czekam właśnie na córkę i jedziemy na zakupy świąteczne. W tym roku Święta u nas. Niedawno się przeprowadzilismy i od roku gadamy, że teraz u nas. Dobrze, że czuje się świetnie. Poza bólem mięśni i kości jak na grypę. W sumie to właśnie to mnie skłoniło do zrobienia testu. To samo miałam w poprzedniej ciąży. Jeszcze kierowniczce w pracy (pracowałam wtedy na 2 etaty) mówiłam, że mogłoby mnie rozłożyć, poszłabym na l4, szybko do siebie doszła i przed świętami jeszcze do pracy wróciła. A tu nic się nie rozwinęło, tylko 2 kreski tuż po świętach zobaczyłam. -
🌿Zazuzi ja też mam wizytę u swojego prowadzącego w 8+0 , 21 stycznia. Wcześniej skoczę tylko do luxmedu zobaczyć czy jest pęcherzyk i może serduszko. Ostatnio też tak zaczynałam u prowadzącego ‚, bo u niego takie terminy niestety. Potem już normalnie bez problemu terminy wizyt. 😊 jeśli zaufany lekarz to ja bym poczekała31 🙋🏼♀️
👶🏼 2024 -
Hej, bylam dzisiaj na wizycie ❤️
Termin jednak 20.08
Jest 5tydzien i 4 dzien ❤️
Widać ze jest serduszko i jest pęcherzyk, wiec teraz za dwa tygodnie wizyta 🍀
Stres byl, ale Pani doktor nas uspokoiła ze mamy sie nie stresować, zaczęły się mdłości nie jest kolorowo nie wymiotuje ale mnie strasznie mdli 😢
W wigilię powiemy rodzicom, kupiliśmy im bombki z napisem
,, Hej babciu, Hej Dziadku! Do zobaczenia w sierpniu ❤️
borowinka, Sigi133, Falka93., Misia114, Cerva, Anilamk, Luna11 lubią tę wiadomość
-
Super 🙌 A masz kartę ciąży? Jaki tam jest termin?Asiok wrote:Hej, bylam dzisiaj na wizycie ❤️
Termin jednak 20.08
Jest 5tydzien i 4 dzien ❤️
Widać ze jest serduszko i jest pęcherzyk, wiec teraz za dwa tygodnie wizyta 🍀
Stres byl, ale Pani doktor nas uspokoiła ze mamy sie nie stresować, zaczęły się mdłości nie jest kolorowo nie wymiotuje ale mnie strasznie mdli 😢
W wigilię powiemy rodzicom, kupiliśmy im bombki z napisem
,, Hej babciu, Hej Dziadku! Do zobaczenia w sierpniu ❤️👫🏻 93&94 👩❤️💋👨 2013
🐈⬛🐈⬛🐈⬛🦮
🧒🏼 L. 05.2020 AuADHD 🤰niepowściągliwe wymioty ciężarnych (hyperemesis gravidarum) 🤢🤮
💔💔💔💔01, 02, 07, 09.2025 biochem
Podejrzenie niedomogi lutealnej (8dpo prog 11, E2 67); DHEAS ⬇️; nasienie ✅, AMH 3,91 ✅, trombofilia ✅, homocysteina ✅
10.2025 badania immunologiczne, NK 14,5% ⬆️,Th ⬇️, białko S ⬆️, cross match 62%‼️⚠️
07.11.2025 dr Jarosz konsultacja pierwszorazowa ➡️ KIR, HLA-C, biopsja endometrium ⌛️
18.11.2025 kwalifikacja invitro
12.2025 wizyta 9-12dc ocena endometrium - odwołana ✋
30.11 ⏸️
01.12 beta 169 E2 169 prog 15,3
03.12 beta 464 E2 202 prog 13,4
12.12 USG ginekolog ♥️ CRL 2,5mm 5+5
07.01 🩸NIPT + 🩸PAPPA ⌛️
19.01. prenatalne ⌛️

-
Ja też jestem już po wizycie .
Mamy 17 mm maluszka z serduszkiem
.
Dziś też założyliśmy kartę ciąży.
Z USG wychodzi termin 02.08 a z miesiączki 05.08.
Lekarz powiedział, że wszystko ok. Mam nadzieję, że ten krytyczny moment już minął, bo strasznie się balam tej dzisiejszej wizyty, że względu na tą poprzednia stratę.
Następna wizyta 20.01 ( badania prenatalne)
Cieszę się dziewczyny, że u was też wszystko ok dziewczyny.
Powodzenia jutro
Locus, borowinka, martakam, Falka93., Flora96, Misia114, Cerva, Anilamk, Luna11 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale super piękne i uspokajające wizyty! ❤️❤️❤️
Ja mam u swojej prowadzącej wizytę 8 stycznia, ale z racji, że dla mnie to multum czasu, umówiłam się na jutro do randomowego lekarza w Luxmedzie. Chcę, aby zobaczył, czy pęcherzyk jest dobrze ulokowany i czy progesteron 22 to jest ok.
Falka93., Cerva lubią tę wiadomość
-
Super! Bardzo się cieszę z udanych wizyt ❤️🍀 To był dzień fantastycznych wiadomości. Czekam na kolejne wieści i trzymam mocno kciuki za jutrzejsze przedświąteczne wizyty. Powodzenia! ✊️✊️✊️
Mart0511, borowinka lubią tę wiadomość
-
Ale się cieszę, że wasze wizyty dały wam tyle radości i uspokoiły nerwy! ♥️🥰
Ja się troszkę mało odzywam bo cały czas męczy mnie przeziębienie a na głowie mnóstwo spraw bo w tym roku cała rodzina przyjeżdża do nas do domu na święta, więc jest co robić 🙉
A co do objawów to dopiero co mówiłam, że były, później nie no i proszę, już się stresowałam czy wszystko jest ok skoro nie ma objawów, więc dziś dostałam sygnał od mojego kropka, że jest i ma się świetnie- rano obudziłam się z takimi mdłościami, że ledwo do toalety dobiegłam 🤯 później męczyło mnie jeszcze kilka godzin ale od 12/13 już jest ok ♥️
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH