☀️🏝️⭐️ SIERPIEŃ 2026 ⭐️🏝️☀️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w drodze do szpitala, po północy mialam brudny śluz, a za chwilę żywa krew na papierze 🥺
W nocy mocz czerwony i czerwono na papierze, teraz z rana juz mocz ok i lekki roz na papierze 🥺
Tak sie boje...🥺👱♀️28 ♥️ 32👦
10.2025 💔
05.12 ⏸️
08.12 beta 73.4 prog 8.66 (cyclogest + besins)
10.12 beta 72.6
12.12 beta 115
15.12 beta 424
17.12 beta 860
30.12 1.1cm kropka i ❤️
03.01 1.5cm kropka -
ŚWIEŻYNKA97 wrote:Ja w drodze do szpitala, po północy mialam brudny śluz, a za chwilę żywa krew na papierze 🥺
W nocy mocz czerwony i czerwono na papierze, teraz z rana juz mocz ok i lekki roz na papierze 🥺
Tak sie boje...🥺
Trzymam kciuki ❤️❤️❤️❤️
ŚWIEŻYNKA97 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki, powodzenia! ✊✊ŚWIEŻYNKA97 wrote:Ja w drodze do szpitala, po północy mialam brudny śluz, a za chwilę żywa krew na papierze 🥺
Tak sie boje...🥺
ŚWIEŻYNKA97, Carrie12 lubią tę wiadomość
-
ŚWIEŻYNKA97 wrote:Ja w drodze do szpitala, po północy mialam brudny śluz, a za chwilę żywa krew na papierze 🥺
Tak sie boje...🥺
Mam nadzieję, że z kropkiem wszystko dobrze. Trzymam kciuki, trzymaj się ciepło
-
Serduszko bije, ponoc zaczątek łożyska jest za blisko ujścia do pochwy i przez tą przestrzeń tworzy się krwiak, lekarz ma nadzieje, ze sie przesunie 🤔
Ale slyszalam pierwszy raz serduszko 🥹🙉💗
Cudowne uczucie, za 5 dni wizyta, wiec nie chciałam zostawac w szpitalu
Mart0511, Locus, Falka93., Sigi133, Kendiii, Ewelajna95, Pyśkaaa lubią tę wiadomość
👱♀️28 ♥️ 32👦
10.2025 💔
05.12 ⏸️
08.12 beta 73.4 prog 8.66 (cyclogest + besins)
10.12 beta 72.6
12.12 beta 115
15.12 beta 424
17.12 beta 860
30.12 1.1cm kropka i ❤️
03.01 1.5cm kropka -
ŚWIEŻYNKA97 wrote:Serduszko bije, ponoc zaczątek łożyska jest za blisko ujścia do pochwy i przez tą przestrzeń tworzy się krwiak, lekarz ma nadzieje, ze sie przesunie 🤔
Ale slyszalam pierwszy raz serduszko 🥹🙉💗
Cudowne uczucie, za 5 dni wizyta, wiec nie chciałam zostawac w szpitalu
Co za fatum z tymi krwiakami ostatnio... Trzymaj się kochana, trzeba wyleżeć tego dziada i będzie ok! ❤️🍀
-
FlowerGirl wrote:Dziewczyny, a czujecie może już jakieś ruchy? Mi się czasami wydaje że tak 😂🤦♀️
Wydaje mi się że za wcześnie, to bardziej praca jelit. Ja jestem 12+2 więc liczę za za półtora miesiąca może już coś będzie czuć
Carrie12 lubi tę wiadomość
-
Palinnka, Ania899, powodzenia dzisiaj na wizytach! 🍀❤️
Świeżynko, bardzo Ci współczuję, że tyle stresu przezywasz podczas tej ciąży. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko spokojnie. Dobrze, że z maluszkiem wszystko dobrze. ❤️ A słuchania serduszka zazdroszczę, to jeszcze przede mną. 😊
Kendiii, ŚWIEŻYNKA97, palinnka lubią tę wiadomość
-
Też mam takie „motylki” w brzuchu, ale to zdecydowanie za wcześnie nawet przy kolejnej ciąży.FlowerGirl wrote:Dziewczyny, a czujecie może już jakieś ruchy? Mi się czasami wydaje że tak 😂🤦♀️
Carrie12 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia dziewczyny na wizytach dziś! Świeżynka trzymam kciuki i współczuję tego stresu 😢
Ja dostałam dziś wyniki pappy i komentarz lekarki mam taki, że wszystko ok. Ryzyka podstawowe nie wydają mi się bardzo niskie, ale to ze względu na mój wiek z tego co czytam jest liczone. Trisomia 21 w ryzyku podstawowym mam 1:300, a w skorygowanym 1:6000. Dobrze to rozumiem, że patrzy się na to skorygowane które uwzględnia badania? Stan przedrzucawkowy 1:200, to też wydaje mi się jakoś niemało -
Świeżynka przykro mi, że musisz przechodzić tyle stresu. Odpoczywaj ile się da, widać, że mały rozrabiaka w Tobie rośnie i już testuje Twoją cierpliwość 🙉♥️ doskonale wiem co czujesz, bo sama przechodziłam to w pierwszej ciąży.
Dziewczyny jak dziś samopoczucie u Was ?
U mnie z każdym dniem coraz lepiej i nie jest to dla mnie normalne bo w pierwszej ciąży czułam się okropnie do 17 tygodnia a jak zaczęłam czuć się dobrze to miałam już brzuszek więc ta ciąża była dla mnie taka bardziej „wyczuwalna”. Teraz czuję się ok i wiem, że powinnam się cieszyć ale jakoś tak dziwnie mi bo w ogole nie czuję się ciążowo. W poniedziałek mam prenatalne, mam nadzieję, że wytrzymam do tego czasu i nie dostanę na głowę 🤯🫶🏽 2013
💒 2020
⏸️ 1.2024 🥹 ⬇️
♥️👶🏻 09.2024 ♥️
⏸️ 12.2025 🥹 -
tortum wrote:Powodzenia dziewczyny na wizytach dziś! Świeżynka trzymam kciuki i współczuję tego stresu 😢
Ja dostałam dziś wyniki pappy i komentarz lekarki mam taki, że wszystko ok. Ryzyka podstawowe nie wydają mi się bardzo niskie, ale to ze względu na mój wiek z tego co czytam jest liczone. Trisomia 21 w ryzyku podstawowym mam 1:300, a w skorygowanym 1:6000. Dobrze to rozumiem, że patrzy się na to skorygowane które uwzględnia badania? Stan przedrzucawkowy 1:200, to też wydaje mi się jakoś niemało
Patrzysz na ryzyka skorygowane. Te podstawowe to z wieku są obliczone. A skorygowane biorą wyniki z krwi + pomiary z USG. Lekarz mówił że jak jest powyżej 1000-2000 to już jest niskie ryzyko
tortum lubi tę wiadomość
-