SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj wieczorem latalam po domu w staniku i gaciach i moj slubny z cala powaga stwierdzil ze nie myslal ze kiedykolwiek brzuch bede miala wiekszy od cyckow i wlasnie ten moment nastal
Heheh uśmiałam sielys, mamasia, niecierpliwa, futuremama, 0na88, małaMyszka, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
ale kotka masz slicznego
już dawno miałam zapytać czy w awatarku to twój
nie dość że śliczny to jeszcze zabawny
Edit. Co to za rasa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:57
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
No piękny kotek Lys
o ten syjamski?
Ja ostatnio jak byłam na urodzinach chrześniaka to wymiętoliłam Korkę- rosyjska rasa czy jakoś tak, jest super towarzyska, "gadatliwa", jak nie przepadam szczerze mówić za kotami (mojej ex teściowej ciągle mi sikał do butów, drapał) to Korka jest cudna, uwali się na piersi i ramie i śpi jak dziecko i mruczy
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1377464_330075830463237_1144200189_n.jpg?oh=165aa782ee9e64140303ca4d21bb4a37&oe=55C5D43C
mają jeszcze sfinksa bez sierści ale jest okropny, ciężki, dobiera się do jedzenia non stop i jak puści bąka to można na zawał paśćlys, 0na88, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Laura, Magda dziękuję w imieniu kotki
rasa syberyjsko-syjamska
te rosyjskie też są piękne i nawet te sfinksy, ale ja jestem kociara więc wiadomomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A tak się moja córa cieszyła z tego że mnie widzi jak przyszła do szpitala
Aż mnie powaliła na ziemię
poleciałam prawie na plecy z tego rozpędu
futuremama, psioszka11, Kkarolinaaaa, niecierpliwa, aaaaga, lys, mamasia, Ewa123, ainer85, Laura, Paula_071, magda sz, sylwucha89, KasiaeN., małaMyszka, 5ylwia, zabka11, Maniuś, Neyla, Y, kasiuleek, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Znajomi moich rodziców mają maine coon, co za bydle..
Ambrela- jej, ale to musi byc cudowne uczucie)
Zrobiłam knedle z truskawkami bo sliwek juz nie bylo.
MISTRZOSTWO !! BOZE JAKIE TO PYSZNE !!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:29
Amberla, futuremama, psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Znajomi moich rodziców mają maine coon, Boze co za bydle..
Ambrela- jej, ale to musi byc cudowne uczucie)
Zrobiłam knedle z truskawkami bo sliwek juz nie bylo.
MISTRZOSTWO !! BOZE JAKIE TO PYSZNE !!!!!
Niedługo się przekonacie, nie ma lepszegomamasia, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:no jest sliczna taki inna bo ma taką fajna mordkę czarną
bo ona ma to umaszczenie seal-point, do tego niebieskie błękitne oczy
urodziła się cała biała i z czasem nabywała te "color pointy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 15:33
mamasia, niecierpliwa, aaaaga, Amberla, Laura, Paula_071, małaMyszka, zabka11, Maniuś, Neyla, Aga89 lubią tę wiadomość
-
A u nas na tapecie temat wózków, szwagrowi nie za bardzo się spodobał mój wybór (BD husky) i jedziemy zobaczyć wózki bebecar (szwagra typ), on jest fundatorem, więc zobaczymy na czym stanie i czy mnie przekona
trzymajcie kciuki by już zapadła jakaś decyzja, bo wózki mi też spędzają sen z powiek
lys, niecierpliwa, Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Piękna
Maine coon tez są cudne, ale faktycznie olbrzymy! A o sprzątaniu sierści wole przy tych dlugowlosych nawet nie myśleć
ja mam zwykłego dachowca, taka przygarnieta bida to była. W zasadzie pozostała jej trauma z podwórka - boi się odkurzacza, mopa, domofonu, nieznajomych ludzi,jest ogólnie plochliwa bardzo. Za to mnie darzy uczuciem absolutnym
codziennie z nami gada, zwłaszcza w porze jedzenia, śpi z nami w łóżku, rano zaczepia i przytula się non stop. Kocham ją tak mocno, że nie zamienilabym na żadnego rasowego
Laura, lys, aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
masakra dziewczyny!!! wyszłam na dwór a tam ukrop!!!! myślałam, że się zesram. Miałam narzutkę a nie mogłam jej zdjąć, bo podkoszulkę miałam nie wyjściową. Dotarło do mnie że to przecież dopiero początek upałów a ja już ledwo szłam, w lipcu chyba z domu nie będę wychodzić!!!!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mąż pojechał zamówić wózek- zdecydowałam Riko Nano- kolor szary. Wróci to zjemy obiadek i do szkoły rodzenia będziemy się zbierać. A wczoraj zakupiliśmy też wanienkę i do tego leżaczek dla niemowląt ,termometr i przewijak. Brakuje tetry, pampersów i kosmetyków.
lys, mamasia, 0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
witajcie!
Dziewczyny c.d. mojej toksoplazmozy. Byłam dzisiaj w labo i pielęgniarka powiedziała, że prawdopodobnie przeszłam toxo w ciazy...
Zasugerowala, żebym powtórzyła badanie i zrobiła IgM i IgG. Wynik może jutro, a na pewno pojutrze.
Dziś do ginekologa... zobaczymy co powie.
Proszę 3majcie kciuki.
Co do fotelika Karolinki jak najbardziej super zakup.
Lys śliczny kotek.
No i zgadzam się co do upałów, co to będzie za miesiąc, dwa...
Zobaczymy dzisiaj ile Franek urósł, czy wszystko wporzadku.
Miłego popołudniaainer85, Paula_071, lys, magda sz, mamasia, niecierpliwa, 0na88, małaMyszka, Laura, Y, kasiuleek lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Ewa123 wrote:Piękna
Maine coon tez są cudne, ale faktycznie olbrzymy! A o sprzątaniu sierści wole przy tych dlugowlosych nawet nie myśleć
ja mam zwykłego dachowca, taka przygarnieta bida to była. W zasadzie pozostała jej trauma z podwórka - boi się odkurzacza, mopa, domofonu, nieznajomych ludzi,jest ogólnie plochliwa bardzo. Za to mnie darzy uczuciem absolutnym
codziennie z nami gada, zwłaszcza w porze jedzenia, śpi z nami w łóżku, rano zaczepia i przytula się non stop. Kocham ją tak mocno, że nie zamienilabym na żadnego rasowego
Hahhaah no moja też boi się odkurzacza, mop to najlepsza zabawka (ciężko umyć podłogę gdy kot rzuca się i gania za mopem) też jest mega płochliwa - jak ktoś przychodzi to ona standardowo ukryta w sypialni w łóżku pod kołdrą. Bardzo dobrze, że kochasz swoją kotkę, bo rasa i wygląd nie ma najmniejszego znaczenia
Ewa123, małaMyszka lubią tę wiadomość